איה פטר?

קפת

New member
איה פטר?

נעלם חמור, נראה לאחרונה לבוש מכנסוני לייקרה ורודים וגופייה כתומה עם פאייטים, במתחם הבורסה. כל היודע דבר על מקום המצאו מתבקש לשמור את המידע לעצמו. לנו תביאו את הזנב. או עדיף - את הראש. על מגש של כסף. חמור, אתה עוד תשלם אצלי ביוקר. אני מקווה שיש לך תירוץ ממש ממש ממש חזק.

את אוהבת את התירוצים שלך חזקים,אה..

ועם סוכר או סוכרזית? היום היתה בגרות בספרות. חשבתי עליך, כשהירשל הגיע לסנטוריון של ד"ר לנגזם. איזה חמוד אני...

קפת

New member
ממש מותק

עגנון, אם לא ידעת, היה גם הוא מחובבי החוקן. תשקיע בבגרויות. זה ממש ממש ממש נחוץ בחיים.

opoli

New member
הלך לחפש אתונות

ומצאתי את עצמי, והאמת, לייקרה זה נורא נעים

קפת

New member
איתך אני לא מדברת

עד שאתה לא מחזיר לי את גרביוני הצפרדעים שלי!

opoli

New member
הייתה לי רכבת

אז השלכתי אותם במחסום בבנימינה

קפת

New member
חתכת גולם!

הגרביונים האלה היו קולקטורס אייטם. מזכרת מפריס. לא מייצרים כאלה יותר. ולא, בניגוד לשמועה שמפיצים הבוגרד והברגמן - לא תמיד תהיה לנו פריס. שמעתי שמחזירים אותה לחמאס בתמורה לחייל החטוף. סאמק. הגרביונים האלה, היו הנכס הכי רגשי שלי. אני רוצה את הצפרדעים שלי. אופולי, אתה גמור. תכין צוואה וכדאי מאוד שהשם שלי יודגש בה.

מעשיה צ'כית מספרת על

זקן אחד שהלך לפאב לתפוס חתיכה, הוא רואה זקנה נחמדה ומזמין אותה לשתות .. אחרי שסיימו לשתות, הם עלו לדירה של הזקן, התיישבו על הספה והתחילו להתמזמז . העניינים התחממו והם התחילו להתפשט ולבסוף שכבו על הספה . אחרי שגמרו, הזקן אמר לזקנה, "אם הייתי יודע שאת בתולה הייתי מתנהג בעדינות ." הזקנה ענתה לו, "אם הייתי יודעת שיעמוד לך, הייתי מורידה את הגרביונים ...."

לאן התדרדרת יא קפת

שהחטיארים פה כותבים בדיחות מהפלמח חייב לרוץ יש מונדיאל

בויינא אתה סקלרוטי אחושרמוטה

שים לב! גזור ושמור על מסך העשרים אינצ' שלך! איפה שיש אבטיחים, פופ קורן, ובלונים, אלה הם מסיבות שכבר חגגנו, איפה שיש זבובים תזכור שיהודים לא מגרשים זבובים עד יום שישי בשעה 18:00.

יהושוע

שלחתי הודעה ביום שלישי לא אשמתי שהאינטרנט איטי הגיע רק ביום רביעי

למעלה