איה נלי ?

איה נלי ? ../images/Emo12.gif

כבר כמעט שנה שלא שמעתי חומר חדש של נלי פורטדו ובתור מישהי שבהחלט אהבה את דיסק הבכורה שלה - "Whoa Nelly!" כבר אין לי סבלנות לחכות לשמוע חומרים חדשים. השאלה היא - האם ישנם חומרים חדשים ואם כן אז מתי נוכל לשמוע אותם?

TeeAnTee

New member
דווקא...

אולי לא אלבום חדש, אבל את יכולה לשמוע את נלי בכל אלבום שיוצא עכשיו בערך... הרוטס החדש, ג´ורסיק פייב החדש... ואני בטוח מחמיץ פה עוד כמה.

RunNGun

New member
אין לה חומרים עצמאיים אמנם

אבל היא מתארחת בשני קטעים חדשים... השיר החדש של מיס ג´ייד וטימברלנד (שאכן שכחתי את שמו, האם תוכלו לעזור לי בכך) ובשיר מהאלבום החדש של The Roots (שגם את שמו, מסתבר, שכחתי.) אבל שם שאני כן זוכר (סנילי שכמותי...
) הוא שיר של מיס פורטאדו הנאווה עם Jurassic 5 שנקרא "The Thin Line" והוא מופיע באלבום החדש של ג´וראסיק, "Power In Numbers", שנמצא בכל החנויות. או שאת יכולה סתם ללכת להיפ ולהוריד מאחד השרתים שם...

crazy eliaz

New member
דוקא עכשיו

יצא לנלי פורטדו קליפ חדש עם טימבאלנד ואיזו זמרת אחת לא זוכר איך קוראים לו...

Gil shaDy

New member
שם השיר הוא כמובן:

Ms. Jade - Ching Ching (feat. Nelly Furtado, Timbaland יופי של שיר ממש חמוד ונלי עושה קולות רקע ואת הפיזמון... ממש יפה!בוניסימו! עכשיו-נלי אמרה ביורופ מיוזיק אוורדס 2001 שהיא עושה הפסקה של שנה והופה הנה היא חזרה!!! ונראה לי שעם האלבום הבא היא תפציץ עם כמה חזקים!אולי זה רק אני אבל היא באמת מ-ע-ו-ל-ה!!!

Psycho MC

New member
בפברואר אמור לצאת...

דיסק הבכורה של פרוף (די 12) שנקרא "Searchin 4 Jerry Garcia" וכנראה נלי פורטדו גם תשתתף בכמה קטעים באלבום. לדעתי, יהיה ממש נחמד לשמוע את הקול שלה באחד הפזמונים או משהו כזה...

למעלה