איה - נטולת גימיקים

hilali1

New member
איה - נטולת גימיקים

איזכור בכתבה הזו: http://www.makor1.co.il/makor/Article.faces;.e34Mc3aTbNiTby0LaxmNbxqRchmMe0?articleId=28271&channel=4&subchannel=3 אם האלבום ייצא בחסות חברת סלולר, נניח כמו שעושה עכשיו שירי מימון, אתם בעד
נגד
מה דעתכם
זה תורם להצלחה
זה ממסחר
זה מיותר
הרדיו הוא החשוב

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאממ...

לא יודעת...אין לי ממש דעה בנושא הזה למען האמת. אני לא מתה על הדברים האלה, לדעתי זה כן סוג של מסחור... אבל היום רק מזה מרוויחים, אז אולי אין ברירה. בכל מקרה, זה ממש לא מחליף את הרדיו... אם איה הייתה מחליטה להוציא את האלבום בחסות חברת סלולרי, הייתי מכבדת את זה-בחירה שלה
לדעתי זה לא ממש מתאים לאיה, אבל מי יודע...?

אין מה לעשות

שירי מימון היא לא הראשונה ולא האחרונה עם כל התפתחות הטלכנולוגיה כולל ההורדות לא חוקיות והנגישות הרבה מבינה את ההגיון מאחורי ההחלטה הזו

Rony 05

New member
נצל"ש

ראיתם אי פעם את ה תמונה של איה מהחוגר ( צבא) ?

נטע1107

New member
חס וחלילה!!!

אני חושבת שאחד הדברים היפים באיה והמוסיקה שלה זה העדינות של החומרים שלה והטיפול בהם. אם לטובתה ואם לאו, למרות שהתוצאה היא פחות פופולריות לפחות לא חורשים את המוסיקה שלה, לא עושים ממנה טראנסים או אפילו ממסחרים אותה לטובת פרסומת טלוויזיונית או מופע... איה כורם לא צריכה להיות שירי מיימון או נינט טייב (שכבודי למוסיקה שלהן במקומו מונח) כדי להיות אהובה בקהל, הייחוד הכל כך מקסים שלה מבחין אותה מהן וממקם אותה גבוה גבוה מעליהן ומהרמה שלהן (ואני חובבת את המוזיקה של שלושתן אבל אין על איה!!!) חוצמזה השירים של איה לפרסומות??? איה היא לא שואויסיטת מטורפת כמו שירי מיימון למשל שחייבת מלא אורות עליה, מיליון אנשים בקהל, תלבושת נוצצת ומוזיקה שנוצרה ברובה מסינטיסייזר...וזה היופי שבה! אקיצר מה שרציתי להגיד זה שאיה לא צריכה את חברת הסלולר שתשמיע את השירים שלה בגלל שהם כל כך מיוחדים, ואם זה מה שתורם להצלחה אז איה לא צריכה את זה!!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמסכימה איתך../images/Emo45.gif

ניסחת את זה בצורה מעולה

נטע1107

New member
באמת...?

יא דווקא הרגשתי ממש רע עם איך שזה יצא..... "קיא של מילים" תודה בכל מקרה!!

hilali1

New member
../images/Emo45.gif לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר../images/Emo70.gif

חוץ מזה שאתמול או שלשלום היתה כתבה ענקית בידיעות אחרונות איך מוזיקה בסלוסלר לא מחזיקה מעמד ואין לאמנים כל כך הרבה רווח כמו שנדמה מרינגטונים, שירים בהמתנה או טרוטונים. בעיקר כשבמכשירים החדשים אתה יכול להכין לעצמך רינגטון שיר.

למעלה