איה נאפה בקיץ

hamodi23232

New member
איה נאפה בקיץ

שלום אנחנו בערך 6 חברים שרוצים ליסוע בקיץ לאיה נאפה. דבר ראשון, שווה לנו ליסוע? אנחנו עולים ליב, אנחנו לא נהיה שמה קטנים מדי? ונוכל להיכנס למועדונים וזה?? דבר שני, מישהו פה מכיר אתר עם דילים טובים לשמה? אנחנו רוצים ככה 7 לילות, כולל טיסה ומלון עד 350-400 דולר. וכמה כסף ביזבוזים צריך? בשביל להנות? כל יום מסיבות, להשכיר אופנועים, ספורט ימי? כמה צריך? ואיזה מלונות מומלצים? שגם במרכז, שגם יש הרבה צעירים (עדיפות ללא ישראלים, ובמיוחד לאירופאיות:) תודה !

שמעע אחי...

אני ממליץ שתסעוו בסוףף אחיי שזה ככה סוף אוגוסט אמצע ספטמבר....וואללהה אחיי על תיסגור דילים חודש וחצי לפני תיסגור מקסימום 12 יום לפניי אז יעלה לך גג גג עד 400$ ואני לא מאמין.... עכשיו מלונות ובתי דירות הכול אותו סגנון אחיי אין פה יוקרה עדיף בית דירות כי בית דירות זה אשכרה דירה עם חדרים מרפסת מטבחח ואללה אחי ליגההה...אנחנו האילתים נסענו לשם כל אחד עם משהוו כמו 7 וצי אלף...אבל ואללה אחי 5 אלף עם הכול אתה מסודר פשוט אנחנו אחיי השכרנו טרקטורונים ל7 ימים אחי עשינו מה שרצינו כפרהה ואללה רק על הדיוט פרי הלך לי 500$.... לדעתי 5000 מספיק כפרה כולל הכול האוכל שם יקר!!! בקטע של אופנועים אחי אני לא וזכר אבל טרקטורונים אחי 1400 שקל לשבוע ככה אבל אנחנו התחלקנו לדעתי קח את בית הדירות פטרוסנה חברת איסתא עובדים איתו ואים שם כמעט בכלל ישראלים..קח אחי תיראה תמנות שלנו שם מה 15.9-22.9.2005 http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=784154BDACC74EDAB6685B62902EE6F4&alid=325509

hamodi23232

New member
תודה אחי אבל...

אנחנו לא יכולים ליסוע בספטמבר.. אנחנו לומדים.. ו5000 שקל!??!? למי יש 5000 שקל?!?! חשבתי 3500-4000 שקל יספיקו כדי להנות!! ואם אין לנו רישיון, יתנו לנו להשכיר אופנועים/טרקטורונים, או שחייבים להראות להם רישיון?! ודוגרי לא עדיף מלון?! דירה הולכים באילת, אם הולכים לאיה נאפה הכי נהנים במלון.. ככה נראה לי..

hamodi23232

New member
ראיתי את התמונות אחי

איזה תמונות.. בן זונהה אני כבר מת להגיע לאיה נאפה.. שלושה חודשים.!!!!!

yossibalali

New member
אתה צריך בערך 400 דולר לדיל

ועוד 300 דולר-500 דולר לבילויים תלוי איך אתה הולך להנות שם..... יש דברים שאפשר לוותר עליהם אם אן לך מספיק כסף

YTRE1987

New member
:)

בוא תקשיב אני הייתי בנאפה אוגוסט הזה יענו של 2005 לפני שהתגייסתי היה הכי בן זונה בעולם עשינו דיל עם ארקיע ב-400$ וגם קיבלנו כרטיס ל-ICE ונגן MP3 ו7 לילות ו-8 ימים במלון אנטה שהוא המלון שהכי קרוב למרכז, עכשיו מבחינת ישראלים במלון הזה יש בעיה כי יש שם אזור שהוא פשוט רק ישראלים יענו זורקים אותם שם שזה מופרד מהמלון זה מוזר כזה P: בכל מקרה אם אתה מעדיף דירה סבבה יתנו לך להשכיר אופנוע ויותר טוב להם שאין לך רישיו כי הם רוצים שתעשה תאונה או משהו והם יבקשו ממך 10000 שקל על כל סריטה בכל מקרה אני וחברים שלי 2000 שקל על טיסה והכל ועוד 2000 ביזבוזים אני חזרתי עם 400 שקל לארץ ועשיתי הכל אני אומר לך הכל כל מה שאתה רוצה סעו באוגוסט כשחם כי עכשיו לא תמצא שם הרבה אירופיות (לפחות לא כמו שאתה בטח רוצה) מקווה שעזרתי :)

hamodi23232

New member
נשמע טוב..

החלטנו לוותר על הרעיון של האופנוע, יקר מדי בשילנו.. וגם ככה האזור קטן אפשר ללכת ברגל (אני מקווה). וכמו שאמרתי אנחנו מעדיפים מלון לא דירה, ובמיוחד לא מלון רק של ישראלים.. כמה שיותר תיירות וכמו שהבנתי מידידות שלי- עדיפות להולנדיות P: ו400 דולר נראה די יקר לדיל לא? הבנת שאפשר להשיג ככה ב350 אם מחפשים ממש טוב. ולמרות שזה לא המקום הכי מתאים.. מה עם איים יוונים? כמו רודוס,קוס,סנטוריני, שמה יותר זול? יש שמה הרבה מסיבות? מתאים לצעירים? או שאתך אומרים איה נאפה הכי טוב?

hamodi23232

New member
יש מצב..

אני לא מתכוון כזה זול.. אבל מלון 4 כוכבים, כמה גרוע כבר הוא יכול להיות?

yossibalali

New member
הייתי בבית דירות אפלנדרה

אחד הבית דירות הכי טובים בנאפה. וביקרתי בהרבה חדרים של בתי דירות אחרים בנאפה (אצל ידידות וסתם בנות) ואני אומר לך בראסמי שהוא היכ טוב.! יש בו גם בריכה טובה וגם אוכל טוב וגם פאב טוב בתוך הבית דירות ממש כמו בית מלון רק שזה דירה.. ובנוסף לזה שילמתי הרבה פחות מאנשים שישנו במאוס או בבתי דירות פחות טובים. וברגל אתה תוכל ללכת או לעיר או לים - זה לא יכול להיות קרוב גם לפה וגם לפה.. לאחד מהם תצטרך לקחת מוניות... בראסמי עדיף להיות קרובים למרכז ולקחת מוניות לים... ולפארק מים... אהה ובבית דירות שהייתי בו עזוב שהיינו חבורה של 4 בנים שהיינו הבנים היחידים בבית דירות הזה (משהו לא יאומן חחח) גם היינו רק 30 ישראלים ככה וכל היתר בנות מבריטניה!

hamodi23232

New member
מרגש

בואנה אחי אני עוד רגע מזיל דמעה.. חח באמת מרגש.. החלום שלי להיות באותו מצב כמוכם, בית דירות רק עם בריטיות, זה חלומי אחי! קיצר נשבע טוב האפלנדרה, נבדוק אותו! תודה כפרה

yossibalali

New member
תבדוק תבדוק

הוא באמת כמעט שלא מוכר אבל הוא בדיוק מאחורי מאוס! והוא אחד הטובים וזה נבדק. אני לא סתם אומר. בבקשה אחי אם בא לך קח אותי איתך במזוודה :)

למעלה