איה ב7 לילות השמיעו למבקר מוזיקה בריטי בכיר להיטים ישראלים בינהם גם את קיץ זה מה שהיה לו לומר
כ כלה להשגה New member 4/5/07 #1 איה ב7 לילות השמיעו למבקר מוזיקה בריטי בכיר להיטים ישראלים בינהם גם את קיץ זה מה שהיה לו לומר
T the Girl of Love New member 4/5/07 #4 ../images/Emo214.gifתזכירי לי, מי אמרת שהוא? שיבקר את המוזיקה הבריטית ושיתחילו להכיר בעובדה שיש לנו מספיק "מבקרים" משל עצמנו.
../images/Emo214.gifתזכירי לי, מי אמרת שהוא? שיבקר את המוזיקה הבריטית ושיתחילו להכיר בעובדה שיש לנו מספיק "מבקרים" משל עצמנו.
I impossible Prince New member 5/5/07 #5 חלק מהיופי ביצירות של איה זה כמובן המילים והליריקה המקסימים והמשעשעים , דבר שהולך לגמרי לאיבוד כאשר מאזין לזה מישהו שלא יודע עברית... מבחינתו זה נשמע כמו שאנחנו היינו שומעים שיר כזה בסומלית ... ציון שלי לקיץ : 9.9
חלק מהיופי ביצירות של איה זה כמובן המילים והליריקה המקסימים והמשעשעים , דבר שהולך לגמרי לאיבוד כאשר מאזין לזה מישהו שלא יודע עברית... מבחינתו זה נשמע כמו שאנחנו היינו שומעים שיר כזה בסומלית ... ציון שלי לקיץ : 9.9
T the Girl of Love New member 6/5/07 #6 ../images/Emo214.gif ב ד י ו ק ../images/Emo13.gif הבנת אותי מילה במילה אחרי הכל, מ"קיץ" כולם התחילו להכיר את איה, עובדות מדברות בעד עצמן...
../images/Emo214.gif ב ד י ו ק ../images/Emo13.gif הבנת אותי מילה במילה אחרי הכל, מ"קיץ" כולם התחילו להכיר את איה, עובדות מדברות בעד עצמן...
P perrinat New member 6/5/07 #8 הוא מבקר את ההפקה המוזיקלית של אורי זך ולא את הקול של איה ולא את המילים של השיר (הוא מן הסתם לא מבים עברית...) ואפילו לא את הלחן. יש בזה קצת משהו...
הוא מבקר את ההפקה המוזיקלית של אורי זך ולא את הקול של איה ולא את המילים של השיר (הוא מן הסתם לא מבים עברית...) ואפילו לא את הלחן. יש בזה קצת משהו...
N Nimrod121 New member 22/5/07 #11 קודם כל תודה. ושנית, דעת המבקר לא מעניינת אותי במיוחד. "קיץ" הוא שיר מקסים שהוכיח את עצמו כראוי ומשובח, והוא עדיין כזה עם או בלי דעתו של המבקר.
קודם כל תודה. ושנית, דעת המבקר לא מעניינת אותי במיוחד. "קיץ" הוא שיר מקסים שהוכיח את עצמו כראוי ומשובח, והוא עדיין כזה עם או בלי דעתו של המבקר.