איה ב"רייטינג".

Nimrod121

New member
איה ב"רייטינג".

סרקתי לפניכם שתי כתבות שפורסמו בגליון "רייטינג" של היום. הכתבות פורסמו במדור "עיקר החדשות" (כתבה אחת עוסקת בקבלת אלבום הזהב והכתבה השניה עוסקת בפגישה של איה עם אביב גפן). משום מה הם כתבו שהפגישה של איה ואביב גפן היא "שערורייה" ואין לי ממש מושג למה. למה נראה לכם שהם כתבו כך?

Nimrod121

New member
שאלה לדיון.

נראה לכם שאביב גפן יכתוב לאיה שיר לאלבום החדש? יש הרבה סימנים לזה- הפגישה שלהם, זה שהוא בא לקבלת אלבום הזהב של איה וזה שאיה מתארחת בהופעה שלו (לפי מה שהבנתי כאן).

קראתי איפה שהוא שהוא המפיק

המוסיקלי של התקליט אבל כבר שכחתי..! אולי בפורום של אביב גפן.. לא יודעת אבל בטוח לא המצאתי את זה ככה מהאויר..

Nimrod121

New member
זה לא יכול להיות, דפדפתי בחוברת

של אלבום הבכורה של איה ושמו של אביב גפן לא מוזכר. אפילו בעמוד התודות הרחב שבו איה מודה לכל מי שנטל חלק באלבום. לפי מה שכתוב המפיק המוזיקלי הוא בכלל אורי זך. אני חושב שאת מתבלבלת.

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאולי היא התכוונה לאלבום העתיד

העתידי..
דרך אגב, פה יש איזה הופעה משותפת בינהם: http://tarbut.nana.co.il/Article/?ArticleID=421815&sid=123

hilali1

New member
לא בטוחה בעניין הזה..

מה שכן בהחלט מסקרן העניין עם אביב. אני מאמינה שנדע יותר כשיתאפשר. בכל מקרה, מה שזה לא יהיה, אני חושבת שזה יהיה מעולה

Nimrod121

New member
יכול להיות שבזכותו אולי איה תתחבר

גם לגוון המוזיקה שלו? הרוקיסטי יותר? זה יהיה נחמד אם יהיה לאיה שיר רוק אחד באלבום הבא. נזכה לראות איה שונה ממה שהכרנו. סגנון אחר, חדש בשבילה שנוכל לשמוע אותה.

hilali1

New member
רק אותנו לא צילמו../images/Emo10.gif

סתם ניסו עלינו פלאשים

Rony 05

New member
באמת את רוצה

להופיע באיזה אתר/עיתון...??? הייתי בטוחה שלא! אבל אם את רוצה,אפשר לסדר את זה.........

hilali1

New member
הופעתי מספיק פעמים תודה...../images/Emo8.gif

וזה היה בצחוק. ודווקא כן רואים אותנו באחת הכתבות.

למעלה