איה בסינגלים של מעריב

כל איש בדעתו יחיה../images/Emo4.gif

קשה לאנשים לפרגן
הוא ניסה לתת מילים יפות ובונות אךנותרת בעיני תחושה לא נעימה מקריאת ביקורת זו

hilali1

New member
אני לא חושבת שהוא לא פרגן

אני חושבת שהוא עוד לא החליט.. ז"א הביקורת שלו חלוקה.. הוא מתקשה לפרגן עד הסוף מאיזו סיבה לא ברורה אבל הוא כן מפרגן.

ady18

Well-known member
אני לא מסכימה

לדעתי סינגל שמראה משהו אחר באיה ולכן לדעתי חשוב שהוא יצא והוא גם מראה את היחודות של איה

I מ י ר ב I

New member
גליה חי כוכבת הביקורת?

לא מתה על השיר הזה,שיר נחמד לרדיו.לא יותר,לדעתי.

600d

New member
הביקורת היא בצורה של לתת ../images/Emo140.gif

הביקורות טובה ולא טובה. זה לתת לאיה פרח ולהגיד לה במקביל - את יודעת שפרח נובל? ולמה זה כך? משום מה מחברים את המוזיקה של איה כורם , מירי מסיקה וקרן פלס וקוראים לזה חבורת רימון. מבחינתי זה כמו לומר כול הסינים דומים או כול הכושים דומים. החיבור הזה הוא רע מאוד, כיוון שאם אחת מהן לא תצליח, היא יכולה לגרור איתה את האחרות.
אגב לדעתי גם המבקר ועוד אנשים מושפעים או יושפעו לרעה מ"ארץ נהדרת" ומנוספים היורדים על "חבורת רימון" ועקב כך תרד רמת ה"אהבה" והעניין במוזיקה שלהן.

hilali1

New member
אבל בסוף בסוף... מי שטוב נשאר

אי אפשר לבחון זה מעכשיו לעכשיו.. זה תהליך זה לוקח זמן. אני גם חושבת שההשוואות האלה מעייפות ומעיקות אבל זה בלתי נמנע כנראה. וזה מאוד נח למבקרים לקטול קבוצה.

perrinat

New member
סתם שורה וחצי על סינגל...../images/Emo4.gif

וחייבים תמיד לדחוף את מסיקה ופלס... ראבאק, מה הקשר לשיר? בכל מקרה- אני מתה עליו, אז מה זה משנה?

Rachel47

New member
בדיוק../images/Emo70.gif מזה משנה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

papashdon

New member
הממ...

אני אישית חושב שהסינגל הזה פחות טוב מהקודמים לו, ושבאלבום עצמו- יש שירים חזקים יותר, שהרבה יותר מתאימים להיות סינגלים... אבל עדיין, זה לא אומר שהשיר כזה גרוע, גם מי שכתב את הביקורת לא ידע בדיוק מה לכתוב.. יש לאיה שירים חזקים יותר, אבל גם זה נחמד..

למעלה