איה איה איה איה

עפיפiנט

New member
איה איה איה איה

תגידו!!! מתי מרגישים שהילדים מספיק גדולים? ועכשיו הם יכולים להתמודד לבד? נראה לי שככל שהם גדלים, ככ הדאגות גדולות כשהבן שלי התגייס-חשבתי שסוף העולם ממתין לי - אבל לא התירונות עברה- החרדות לא. איך זה שאני חוששת להתרחק מהבית? חוששת לצאת לחופש-כמה ימים לא להיות בבית. שלא נדבר על כמה ימים מחוץ לשמי ישראל. הינה עברו 7 חודשים שהילד שלי חייל ולי הוא נראה תינוק, אני לא מפסיקה לדאוג כל טלפון ממנו מקפיצ לי את הלב. ויש גם את תחושות הבטן- מכירים? לא יודעת למה חשבתי שהיום הוא יוצא הבייתה בסביבות השעה 16:30 היו תזוזות בבטן שלי חשתי מעט רעבה ואמרתי לעצמי, עוד שעתיים בערך הוא יהיה בבית, חייגתי אליו, ושאלתי, ג'וניור? מה להכין לך לאכול? והאמאאא שלו בפון נשמע לי לא טוב שאלתי מה קורה פשוש שלי? הוא אמא מחר אני מגיע לא היום, מה שכחת? (הלב שלי התכווץ) כפרה שלי, מה יש לך. תה נשמע לי תשוש, הוא כן אמא לא טוב לי, כואב לי הגרון ואני לא יכול לבלוע מחר שאני אבוא הבייתה אני רוצה שתבדקי אותי. (אני אמשלואבשלווהרופא שלו) טוב לחצתי עליו שיגש למרפאה, רופא בדק רשם לו רפאפן (אנטיביוטיקה) כדור ראשון שהוא לקח גרם לו לפריחה נוראית אלרגיה מפחידה הוא התנפח תוך שניות. טוב הביאו אותו למיון בביה"ח הוא קיבל זריקה כדורים ומנוחה עד מחר בבית. אוף איך לא היה לי טוב מהצהריים ולא רציתי לאכול, חכיתי לו בכלל חשבתי שהיום יום חמישי והוא בא לסוף שבוע. אוף הייתי רוצה לעשות צבא במקומו או ייחד איתו. להיות צמודה אליו, לשמור עליו לגנון עליו. פאק כשהוא נולד אמרתי לעצמי עוד 18 שנה אולי לא יהיה צורך בחיילים אולי יהיה שלום. (שלושה שבועות מסיום י"ב, הוא גוייס) אבל לא, השנים רצו והינה הוא בצבא ואני ללא שקט נפשי איף לא מפסיקה לדאוג שיגעתי כבר את הצבא ואמשלו גם אבל לא עוזר לי(כושלאמשלהם) אפחד לא מקשיב לי, סאמקקק! מיצידי שהוא יחלק סנדביצ'ים לחיילים בטרמפיאדה 5 דקות הליכה מהבית ס'אמק מי בככל כפתלו מה אני מרגישה מה אני רוצה. עכשיו הוא ישן כמו תינוק אחורי שחטף זריקה ענקית אמ'ללה ני כימט טעלפתי (איה אין משו פחות כואב?) הבאתי אותו הביתה, עשה דוש מרחתי אותו בסיד לבן מעפן(הרוסים האלה-איזה תרופות) ישבתי לידו במיטה שעה ארוכה, ליטפתי עטפתי חיבקתי, חיזקתי זהו הוא יושן כפרה שלי ולי יש חור בלב אופ כואב לי כשכואבלו נו...התחלתי לקטר כמו פולניוט (אל תתעלבו) זה נורמלי שני רוצה שהוא יהיה ג'ובניק ואני אהיה "המפקדת" האישית שלו? (ני יכולה להיות אחלה מפקדת-בספר התורה) הם לא מאמינים לי-ססס'מאק עליהם. יאאלה עוד 27 חודש בע"ה
כל הכבוד לצהל
יאאלה מכפתלי....גמני שיחררתי קיטור מהאסורלי
יא מה ניה יקיא מה ניה יקיא מה ניה יקיא מה ניה יקיא מה ניה יק יא מה ניה יקיא מה ניה יקיא מה ניה יקיא מה ניה יקיא מה ניה יקיא מה ניה יקיא מה ניה יקיא מה ניה יקיא מה ניה יקיא מה ניה יקיא מה ניה יק

טאKילה

New member
פיפונט../images/Emo24.gif

אני חושבת שלהיות אמא זה התפקיד הכי קרבי בצבא של החיים, אני מה זה פוחדת ממחושי הבטן, אוף הדאגות והחרדות, סאמק..
גם כשהם הולכים לביצ'פר או סתם לסיבוב קרוב לבית, לפעמים אני מרגישה כאילו יצאו להילחם בלבנון, שיט אלוהים עשה אותנו מפקדות מצד אחד וחרדות מצד שני, לפעמים אנחנו ניר מתקפל, וכשצריך אנחנו נמרות אלה יסטור ולהקתו. תפקיד רם מעלה להיות אמא אמא של....
החלמה למותק שלך, החלמה מהירה חייל מקסים
ולך אמא שלו תרשי לי לחבק אותך
אוהבתותך מאוד

שמים1

New member
פיפו ../images/Emo24.gif

קראתי עד הסוף כל מילה , והרגשתי לרגע שאי כתבתי את המילים כאן. גם חיימקה שלי בצבא , וכשכואב לו הגרון כואבת לי הנשמה. וגם אלי התקשר יום אחד מבאוס כללית , המפקדים עשו לו צרות בגלל בחינות והוא הרי לקוי למידה. אבל אמא שמיים סידרה הכל מהבית , הבאתי אישורים מתאימים והקפצנו בביקור הראשון לבסיס. נשמה שלי , תשחררי קצת מתח , ותני לו מרחב , הוא זקוק לעוף מהקן , ואת תמיד תשגיחי מרחוק שלא יבואו נשרים גדולים מדי. רפואה שלימה לבן , ונשיקות לך
גם הפשוש שלי יוצא הביתה השבוע
יששששששששששש!

עפיפiנט

New member
תודה../images/Emo24.gif

איך טאקי הייתה אומרת ס'אמק
לזה לא הכינו אותנו טוב נו באמת צריכה להיות נשר לשמור עליו מגבוה חיבוק לפשוש שלך

למעלה