אידיוטים

amiro007

New member
קיי 1 בוא נעשה כזה דבר

תסיים תקורס קודם כל ואחרי זה תדבר.. כי חלאס נמאס כבר אם אוהבים או שונאים אותה... אם אתה רוצה יש פורום ביקורת בתפוז תנסה שם ואם אין אז תפתח ותכתוב לעצמך.. ובקשר לקרסול של תרצה.. לא קצת הגזמנו?? אחי קוראים לזה אובססיה..

amiro007

New member
ממש עכשיו הנה אני יורד

והפעם לא לאימא לך.... ולוקח תאוטו ונוסע לדפוק לך מכות.. נראה לך שאני אבזבז עלייך דלק?? אולי אתה לא קולט.. אבל בניגוד אלייך שעדיין כותב במחברת כל מה שנותנים לך בקורס. אני כבר עובד במקום עבודה... ואין לי זמן בשבילך אז ד"ש לך ותהנה לך...

קיי1

New member
"ג´יימס" היקר

אתה לא אמור לעבוד עכשיו במקום לאונן מול הרשת? הרי אתה קופיריטר מצליח לא, יא דפקט מגודל. יאללה תתבגר

קיי1

New member
אידיוטים

לכל משמיצי תרצה גרנות: לעולם ,אבל לעולם,גם אם תהיו הכי טובים ותקחו את כל הפרסים והמקומות הראשונים לא תגיעו אפילו לשליש מהקרסול של תרצה. בתור אחד שלומד אצלה,אני מקבל גם עבודות שהיא לא אהבה וקטלה ומה אני עושה אז? אני קורע אותה לגזרים, כי אם זה לא עבר את תרצה, זה לא שווה אגורה!

amiro007

New member
קיי קי י(ואללה כמו צרחה של יפני)

אני לא יודע כמה שיעורים למדת עד עכשיו אבל אולי שמעת על זה שקופי צריך להיות צעיר ברוחו?? או שאתה מאמין שכולם צריכים להיות בני 40 ?? בקשר לעבודה אל תדאג לי ... יש מה שנקרא מנוחה קצרה... אתה יודע אתה מגיע ב 9 עושה כותרת ואז הולך לנוח עד 12 אחרי ארוחת הצהריים ואם יש זמן לקרוא מה שכותבים פה אז למה לא..? לשבת ולראות איך חבורה של אנשים פשוט יושבים וכותבים כל מיני זי** שכל על מי יותר טוב ומי מתייחס יותר טוב... אני אומר קודם תסיים תקורס שלך ואז תהיה לך אינדיקציה הרבה יותר טובה באם תרצה טובה או לא טובה גלינג גלינג גלינג שמעת הצלצול נגמר עכשיו קח תמחברת שלך ותיכנס לשיעור

קיי1

New member
סבא

אז זה העניין. אתה מפחד להגיע לגיל 40? או שאתה מפחד שיחשבו שאתה בן 40? לך תכתוב איזה ספוט לרדיו תגיע מקום חמישי ותפנה את המקום לצעירים שאולי יותר טובים ממך. זה קורה. אל תדאג, זה לא נורא שמתייבשים.גם ממני יש יותר טובים וזה לא בושה להודות בזה. אז קדימה, לאחוזת ראשונים..

amiro007

New member
תאמת אני בן 22

די מצליח אבל אם אתה אומר שאני בן 40? סבבה שיהיה.. אבל עזוב אותי .. מה איתך?? מה עשית בעבודת הבית האחרונה שנתנו לך.? הבנת תמסר?? והסלוגן מה נתת.? לפנות מקום?? אולי בשביל הקקטוס למה לא... ואם אתה רוצה אני מכיר גרפיקאית שתוכל לעשות לך תתיק אויש קיי קי יאתה ממש צעיר ולא מבין הא??

קיי1

New member
טוב נו

טוב נו , אתה המלך, כולנו אנשים קטנים וצעירים שלא מבינים כלום ולא ייצא מאיתנו כלום ואתה המילה האחרטנה בפרסום. כולנו מורידים את הכובע בפניך. we love you amir

amiro007

New member
אם יצא ממך משהו או לא

את זה לא אני אקבע.. וזה שאני טוב אתה לא צריך להגיד לי.. אני יודע כבר..

למעלה