אידיאולוגיה

אידיאולוגיה

אני נורא מצטער שאני צריך "לפלוט" המון שטויות כאן,אבל חלק מהשטויות שלי זו אמת למשל ב YNET במדור רכב היללו את פולקסוואגן פאסאט הרי ידוע שפולקסוואגן זה היה המצאה של היטלר אז אני שואל אותכם למה לקנות מהם מכוניות זה כמו שרבים מאיתנו אוהבים את הרכב מרצדס השאלה הנשאלת למה ? הרי בתוך רכב זה הוסע האדם הכי פחות לא שפוי ורצח לא פחות מאשר 6.000.000 יהודים אני חושב שהאידיאולוגיה שלי קצת נראית בעיני רובכם תמוהה אבל תחשבו ותוכחו שאני צודק . מה גם הגרמנים צווו לא לקנות מוצרים יהודים בגרמניה אז תראו להם שגם יהודים מחרימים סחורה גרמנית ואנחנו יכולים להיות יותר נאצים מהם

אידיאולוגיה

עמ השנימ כנראה שגמ אצלנו יש הפרדה בכל מה שנוגע לחומר באופנ אישי אני לא רוכשת מוצרימ תוצרת גרמניה ובטוח שלעולמ לא אבקר שמ פעמ בקיבוצ שלי הייתה קיימת החלטה שלא מעסיקימ מתנדבימ מגרמניה עברו שנימ וההחלטה נמוגה ותקופת מה לבנ שלי הייתה חברה שהגיעה מגרמניה המזרחית של אז לא אהבתי את זה אבל מודה גמ לא עשיתי כלומ כדי למנוע או להניא אותו ממנה ומה דעתכ על התערוכה המתקיימת בארה"ב ותורימ רבימ נוצרו בפתחה ? זה לא התחיל בפולסוואגנ ........ שבת שקטה לכולמ וסילחו לי על שאני מתפרצת לכאן מדי פעמ

שיואו...

תגידי, קוראים לך במקרה "מיצי"? ועוגי עוגי נאלצ לנחות פעם בגרמניה לחניית ביניימ (
) , והוא החליט להגדיר שדה תעופה כטריטוריה בינלאומית... אבל את מי שעוגי עוגי עוד פחות אוהב זה את האוסטרים (no offence anyone). פשוט לא יכול לסבול אותם. ויש לזה הרבה סיבות, שחלקן בטח ברורות לכם, וחלקן שמורות במערכת...
עוגי עוגי מאחל שבת שלום, סופ"ש נעים, חג שמח, אור ואהבה (אמילי כאן
)

נעמונת39

New member
הילי ../images/Emo24.gif

שבת שלום מתוקה אוהבת אותך
ושולחת אלף
נעמה שמתגעגעת

למעלה