איגרוף השיכור...........

• פותח הנושא hajy
  • פורסם בתאריך

hajy

New member
איגרוף השיכור...........

יש לי שתי שאלות: האם זה חלק מה wushu המודרני? ואם מישהו יכול לתת לי קישורים לסרטונים של איגרוף השיכור?

איקו

New member
פעם ראיתי סרט שבטח תואהב

על סיני שרצה להתחתן אם יפנית ואבא שלה לוחם בנשמה לא הסכים אלה אם הוא יוכיח שיוכל לגבור על 10 לוחמים הכי טובים שלו כל יום לוחם אחר אם סגנון אחר . וכול יום חברתו אמרה לו מי הוא הלוחם ומה השיטה היפנית והוא ישתמש בקונג-פו כל פעם בסגנון אחר פשוט מטריף. ואחרון הלוחמים היה רוצח נינג'ה יפני עצבני מאוד. הוא לא ידע איזה שיטה לבחור ואז המאמן שלו היה שיכור באותו ערב וזה הביא את הרעיון של השיכור ושמע זה היה ענק. איך אדם שלא יכול להחזיק את עצמו מתרומם לגבהים עצומים עכשיו לחדשות הרעות אני לא יודע מה שם הסרט הוא השחקן ראיתי את זה לפני 8 שנים בערך 10 פעמים אני צריך למצוא את המאמן שלי מאותה תקופה אולי הוא זוכר. אבל דיברתי איתו איזה שנה בערך..

erezsh

New member
תן לי לחסוך לך את הטרחה

זה לא Drunken Master 1/2 עם ג'קי צ'אן- כי שם העלילה שונה לגמרי.

j i m m y

New member
ראיתי את הסרט הזה..

סרט נחמד, בהשוואה לסרטים של ג'קי צ'אן.

hajy

New member
תודה אתרים מצוינים אבל.........

יש לך סרטונים וכאלה של איגרוף השיכור? גם אם לא תודה על העזרה והמאמץ

איקו

New member
יש לי סרטון של 16 מגה

על בחור שמראה את יכולתו מול שופטים מראה טכניקה מדהימה. מצולם במצלמת חובבנים (לא סרט עלילתי) איכות מעולה איך אני מעביר לך יש לך רעיון

hajy

New member
סבבה...........

זה אצלך במחשב? אם לא אז לא משנה אני כבר יכול למצוא סרטים אחרים, זה לא דחוף לי....... אם זה כן על המחשב שלך או שאתה יכול להעלות את זה לאינטרנט (אם אתה יודע איך) או שיש לך איי סי קיו ואז זה כבר הרבה יותר קל.........

erezsh

New member
פתרון יותר פשוט

כנס ל Kazaa (או Kazaa Lite שזה עדיף), חפש Drunken Boxing או ואריאציות שונות ותוריד. הסרטון שאתם מדברים עליו הוא חלק מתחרות ה Wushu ומבוצע ע"י Lawrence Lee.

hajy

New member
כן כבר חיפשתי בקאזה........

ובאמת יש לי כבר את הסרטון של Lawrence Lee............. אם זה הסרטון שיש לך איקו, אז תודה על המאמץ........ דרך אגב, בסרטון הזה לא הבנתי מה כל כך טוב איגרוף השיכור, כל מה שהוא עושה שם זה ליפול להתגלגל ועוד פעם לקום וזה נראה יותר כמו ריקוד......

erezsh

New member
זה הרעיון של וושו

לרקוד. אם אתה רוצה אז תראה את Drunken Master 1/2 עם ג'קי צ'אן. הוא מראה שם יישום קצת יותר פרקטי של איגרוף שיכור וממש נלחם עם זה. אבל גם מה שהוא עושה שם זה לא איגרוף שיכור אמיתי מן הסתם, כי הרבה יותר חשוב לו איך זה ייראה מאשר אם זה ייצא יעיל, וגם הקרבות די מכורים (מן הסתם). אני באמת מחפש בעצמי קרב אמיתי של איגרוף שיכור. זהו מצרך מאוד נדיר...

hajy

New member
אבל לא כל הוושו זה ריקוד.....

אני לומד סאן דא שזה גם סוג של וושו אבל אצלנו לא רק שאין ריקודים, אין (בינתיים) אפילו קטות. לא כל סגנון הוושו הוא ריקוד............

erezsh

New member
אני לא מכיר את הסגנון שאתה לומד

אבל וושו מלכתחילה מטרתו הצגה בפני קהל, כחלק מהתחרות. לכן הדגש על יעילות ומציאותיות קטן. אפילו אם אין ריקוד, זו עדיין סוג של הצגה. תקן אותי אם אני טועה.

hajy

New member
לא נכון......

לפי מאמרים בכל סגנונות הוושו יש אלמנט של הצגה שנבחנים עליו אבל בעיקרון לדוגמא סאן דא זה ממשמכות קונג פו, הפירוש של זה, זה CHINESE FULL CONTACT וזה בערך כמו כמו קיק בוקס אבל מורכב יותר מאיגרוף תאילאנדי לדוגמא ומשלב הרבה תכניכות וגם קצת בריחים וכו'.....

למעלה