איגי חוגג עשור!!!

נו באמת

אתה ככל הנראה לא מכיר את תופעת הרחקת יהודים, שחורים או הומואים ממקומות ציבוריים עם שלט - הכניסה ל: כלבים והומואים, יהודים, שחורים אסורה. לפני שתקבע אם אני ממורמר, כדאי שתלמד קצת היסטוריה, או בעצם הרבה היסטוריה. יאללה, נמאס לי ללמד דרדק חסר ידע וחסר נימוס. כדי לסכם את הענין - בפורום בנים הוחלט ככל הנראה שהפרסומת שהבאת לענין מסיבת איגי היא פרסומת סגרטיבית, שמעמידה את איגי עצמו באור קשה מאוד. ועכשיו קח את המפתחות וסע לדרכך.

guy 231

New member
שיהיה לך רק טוב

ואני אומר זאת שוב!!!!!! ה=ה=ש=ו=ו=א=ה ש=ל=ך ה=י=י=ת=ה מ=מ=ש ל=א נ=כ=ו=נ=ה ו=מ=ו=ג=ז=מ=ת ומעידה בהחלט על מרמור רב וציניות! אחרת למה לעשות השוואה קיצונית כל כך . ולא תהיה פרסומת הבאה לאיגי בזכותך,אז יש לך במה להתרברב ולהתפאר תרנגול מפואר שלי. אבל מצד שני מה אני בסך הכל עוד פישר דרדק חסר נימוס להתנשא עליו.

Uri04

New member
אתה עושה לאיגי שירות גרוע מאוד, רק שתדע

כבר הגיבו לך על זה, אבל אתה בוחר משום מה להתעלם ולהמשיך להתנגח. קבל את ההערות ותמשיך הלאה, וכדאי שתפנים - שיעור לחיים - כשמישהו נפגע, מתנצלים על שנפגע. כשמישהו מסביר לך מדוע הוא נפגע - לוקחים את ההערה לתשומת הלב. כשמישהו נותן לך הצעות לשיפור - אתה יכול לא להסכים, אבל תמיד עדיף להנהן ולשתוק, מאשר להתווכח כמו תינוק.

guy 231

New member
שיעור לחיים - אני לא ניתן לאילוף..

אך יודע מתי הגבול עובר וזה עבר, לכן אני מנער את איגי מההודעות הפוגעניות האחרונות, זה עבר את גבול הדיון לאישי ופוגעני, ולכן מבהיר: ההודעות האחרונות ייצגו אותי ולא את איגי!!

אתה לא מצפה לראותני ועוד רבים אחרים

כאן, כולל מנהל הפורום, אינכם מצפים לראותם. זו סגרגציה, אני לא בטוח שתעמדו במבחן בית משפט על אפלייה על רקע גיל, ואם אתם ממומנים מכספי ציבור באיזו דרך, אפשר גם לקחת לכם את המימון. אני מבקש שתבקש ממנהל הפורום למחוק ההודעה מבזה זו. תודה

תגובון

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ההודעה של איגי מבזה??? - התגובה שלך מפגרת ומבזה... בעיקר את עצמך איגי זאת תנועת נוער ולכן האירועים של איגי מיועדים לנוער, ולא למבוגרים ממורמרים כמוך

מתוק שלי

חוכמת הקריאה נעלה עליך. אבל, שוב, אשמח לקרוא את שלושוליך בתקווה שאזכה לאיזו פנינה או משו 'טיליגנטי ממך.

נ ע ל

New member
והפרס על התגובה הבוטה והמביכה מגיע ל........

ברכותיי!

Human Nature

New member
גם אני מתקשה להבין את הגבלת הגיל.

אולי מפני שאני לא בגילך אני לא זועם כמוך, אבל אני חושב שזה קצת מוזר שמסיבה שמסכמת עשור של פעילות ככל הנראה לי תכלול אנשים שהיו פעילים מראשית התנועה. נראה לי שזו גם היתה יכולה להיות הזדמנות טובה לגייס כספים ולדרוש מחיר גבוה יותר מאנשים שהם מעל, נניח, גיל 22. בכל מקרה, זה נראה לי מוזר, בעיקר כי אני לא מצליח לראות רציונל מאחורי זה. ממילא קשה לי לדמיין הרבה "מבוגרים" שינהרו למסיבה של תנועת נוער (במיוחד אם לא יהיה שם אלכוהול).

ItsikH

Member
תמיד יהיו
אבל אתה ממחיש את הבעיה אחרי עשור, ראשוני איגי ומייסדיה כבר מזמן לא בטווח הגילאים של איגי. למה אין להם מקום כאן? איזו משמעות יש ל"עשור" כזה אם הוא פונה כמעט אך ורק לאלו שלא היו שם? אחת התשובות היא שאיגי, ממש כמו מיזמים רבים אחרים בקהילה, לא ממש מנסה לשנות את מציאות החברתית אלא רק משתלבת בתוכה. לכן היא עסוקה יותר בהגנה על בני הנוער מהמבוגרים החמדנים כביכול, ומנציחה בדרך זו ואחרות את המסרים הקיימים על אימת הגיל והזקנה, במקום לפעול נגדם .

Uri04

New member
אני מבין את ההפלייה...

ואת הכעס על הפנייה לבני התשחורת בלבד, אבל בכל זאת, נראה לי קצת קטנוני להתעצבן שלא מזמינים אנשים מעל גיל 22 ל*ביפ* מסיבת בני-נוער והמדריכים שלהם... ועם זאת, אני עדיין חושב שלנכון לעשות - לציון 10 שנים ל"איגי" לארגן מסיבה בה יקחו חלק גם ותיקי התנועה.

white star

New member
הדיעה שלי בעניין

ההודעה מיותרת בפורום ולו רק משום שאנחנו לא קהל היעד - אני מאמין שלפחות 90% מהגולשים בפורום מעל גיל 22. מבחינתי היא בתחום האפור משום שכן מדובר על אפליה לא חוקית של גיל, מצד שני זה אירגון נוער שמיועד לנוער. אתם חושבים שפרסומים כאלה בעתיד אני צריך למחוק ולהפנות לפורומים רלוונטיים לנוער?

Voyager11

New member
אני לא מעל 22

מה הבעיה בלפרסם את זה? אני באמת לא מבין.. וזה ארגון נוער שרצה ליצור מודעות לעצמו, אני חושב שהמסיבה הזו היא לגיטימית. זה סתם סיבה למסיבה כמו שאומרים. אני לא מתיימר להיות בוגר של איגי ולהבין למה זה מעצבן אתכם, כי אני לא, אבל קחו דברים בפרופורציות

ItsikH

Member
אין שום בעיה בסיבה אקראית למסיבה הסברתי בדיו'ק מה הבעיה, והיא שרירה וקיימת ללא קשר למסיבה. תבלה.

Voyager11

New member
לא התכוונתי ללכת

יש לי דרכים אחרות להכיר אנשים, אני לא בהכרח רוצה את כולם הומואים מסביבי חח

white star

New member
90 זה לא 100

וכמו שאמרתי, מבחינתי זה חוסר רלוונטיות משום שרוב הפורום הזה בוגר יותר מטווח הגילאים של איגי. אני לא רגיש כמו התרנגול, מבחינתי שאיגי יעשו מסיבה ויהנו, לא מעניין לי

Human Nature

New member
נראה לי שגם לתרנגול זה לא מפריע יותר מדי,

אבל הוא מדבר על בעיה כללית שקיימת בארץ, והיא הדרה של אנשים מעל גיל מסוים. לי זה מפריע, כי זה מייצג משהו לא בריא בחברה (גם איציק דיבר על זה).

guy 231

New member
אני חושב שכן מפריע לו

בכל זאת היה איום "מרומז" בהודעתו הראשונה.

למעלה