איגי חוגג עשור!!!

ItsikH

Member
באמת מה יש למבוגרים לעשות עם נערים חוץ מ***? ברצינות, המדריכים בכל תנועת נוער הם לפחות *קצת* יותר בוגרים מהחניכים, לעתים אפילו הרבה יותר בוגרים. תנועת נוער לא באה לנתק את הנוער ולבודד אותו מעולם המבוגרים, וזה מה שאיגי עושה. לגבי הארוע הספציפי הזה - בה במידה לא ברור לי מה יש למי שלא קשור להקמת איגי להיות בארוע שחוגג את הקמתו לפני 10 שנים. בערך כמו שהתיכון שלי, שאני הייתי במחזור השני להקמתו, יציין 35 שנה להווסדו בחגיגה למחזורים הנוכחיים. אולי נכון יותר יהיה לומר "באיגי מצאו סיבה לחגיגה". גילוי נאות: אין לי שום ענין ללכת למסיבה כזו, אני לא רואה סיבה שמישהו שלא מעורב באיגי ירצה (ולכן גם הזכרתי את הבוגרים, המדריכים והמקימים). אני כן מוטרד ואף מודאג מהנצחת הפערים הבין דוריים והעמקתם באמצעות איגי .

ItsikH

Member
סגרגציה מכוונת בפרט באה לידי ביטוי בארוע כזה שאמור להיות מכוון לכלל המעורבים באיגי (חניכים, מדריכים וכו') מאז הקמתו ועד היום, ולא רק לדור הנוכחי של איגי.

ItsikH

Member
אם איגי הוא רק מסגרת טיפולית שמטרתה חיזוק והגנה על המתבגר עד שיוכל לעמוד ברשות עצמו ותו לא - אז אני מסכים, אין שום חשיבות להמשכיות בין דורית אלא רק לטיפול בנוער. אם איגי הוא מוסד קהילתי אז למצער יש חשיבות לחיבור בין הדורות של חברי איגי עצמם. אני שוב שואל - למה בארוע דומה בבית ספר אתה דווקא כן מצפה לחיבור בין דורי? אפילו להיפך, בלי חיבור כזה הוא יהיה חסר ערך? שוב, קיימת האפשרות שרוצים לעשות "סתם" ארוע לנוער. סבבה לגמרי, זה רק לא מתחבר לי עם הכותרת - כי אין קשר בין איגי היום לבין איגי שהיה לפני עשר שנים (למעט... האנשים).

הבעיה רצינית יותר מההתחמקויות שעולות כאן

אתה מפרסם בפורום ציבורי הודעה על מסיבה ומוגיע לחלק גדול מהמשתתפים בפורום - רגע, זה לא בשבילכם, אז מדוע אתה מפרסם כאן? בשביל מי? יש פורום ספציפי בתפוז שמיועד לנוער גאה, הצף אותו כאוות נפשך. וכן, ההתיחסויות המזלזלות בבני גילי, ואף צעירים ממני מתחילות לעלות על העצבים, מה לעשות? אני לא מזיין ולא מוצץ ולא עושה כלום לילדים, ומי שממש ירצה ירצה להיכנס למסיבה יעשה זאת על אפך ועל חמתך. די עם מכבסת המלים, הדאוויין הליבראלי שלכם .

guy 231

New member
היעוד הוא לבני נוער ועד גיל 22

כי באיגי רוצים לגייס מתנדבים צעירים מכל הקהילות בארץ לבוא ולהיות חלק מארגון הפועל למען הנוער וככזה באיגי מאמינים שהמושכות לבסוף יעברו אל הנוער והחבר'ה הצעירים שיחליפו את המתנדבים ואנשי הארגון, שפעילים כיום, בעתיד המטרה היא ליצור פתיחות בקרב הנוער אל חברי הקהילה הגאה באשר הם, אין להיעלב מהזמנה ספציפית לקהל יעד מסויים ואני חושב שאם הייתי מפרסם כאן אירוע של הצופים שמיועד לבני נוער ועד גיל 22 אפחד לא היה מגיב בצורה כזאת. ובקשר למתנדבים משכבר הימים, אם תקראו את ההזמנה שבלינק תראו שמדובר בכל מתנדבי איגי באשר הם ולכל אנשי הארגון, המצטרפים החדשים אמורים להיות בני נוער ועד גיל 22 בגלל הסיבה שציינתי לעיל.

guy 231

New member
איגי חוגג עשור!!!

מוכנים? איגי חוגג עשור ואתם מוזמנים! מיועד לבני נוער ועד גיל 22. אז מה יהיה שם? די ג'יי מיכל שר הופעות סרט העשור ועוד המון הפתעות... אז בואו כולן/ם לנשף! כי תהיה מסיבה שלא תוכלו לשכוח... פרטים בנוגע להסעות ניתן יהיה בקרוב לקבל אצל מדריכות ומדריכי הקבוצות כניסה 20 ש"ח מצפים לראותכם!!! לפרטים: http://www.facebook.com/events/240866572658352/

ItsikH

Member
עלבון לא קשור, אנא קרא בעיון את השרשור אם כל עיסוקו של איגי הוא מסגרת טיפולית תומכת לבני נוער ותו לא, מקובל - ואז אין שום משמעות ל"חגיגות עשור", זה ארוע לנוער שמטרתו גיוס מתנדבים, ראוי ומכובד. אם איגי הוא ארגון קהילתי כדוגמת תנועת נוער, יש חשיבות למפגש הבין דורי, בפרט בארוע עם כותרת כזו. מקווה שהבהרתי. לדעתי איגי צריך להיות ארגון קהילתי מהסוג השני ולא מסגרת טיפולית מהסוג הראשון, אבל ברור שעדיף מעט על כלום - הרי בזמני אפילו זה לא היה.

guy 231

New member
כן את זה הבנתי

סלח אבל מהחיפזון התגובה, במקרה, נפלה כאן, התגובה היא כללית לכל הדיון הזה כי אפשר לראות שיש אנשים שנפגעו מהפרסום של קהל היעד של האירוע.

נחמד מאוד

אז למה בהודעה סגרטיבית ודוחה מהסוג שהעלית כאן. למה אתה אומר לי: יש מסיבה אבל אתה לא מוזמן כי אתה ביום מעל גיל 22? כנראה שהרגישות אצלכם קיימת באמת רק לבני גילכם, וגם זה אני מטיל ספק, כי אטימות לאנשים לא נעלמת כשזה מגיע קרוב אליי, זה ממשיך. בקיצור פישלתם בגדול, תודו בזה ודי.

guy 231

New member
רק בפורום הזה הגיבו כך

לקחת את זה קשה מדי ותודה בזה כי אם תשים לב שזה פורסם בפורום גאווה,גאווה צעירה, ביסקסואלים, טסג'נדרס ולסביות ובאף אחד מהם לא הייתה תגובה כל כך חסרת פורפורציות(אם הגיבו בכלל), ואני חושב שבפורום הזה ישנם לא מעט חברים שנמצאים בטווח הגילאים המאוחר שציינתי וכמובן קוראים סמויים, אם היית רואה את המודעה בפורום כללי אחר זה היה מעליב אותך בצורה כזאת? נכון יש בעיה של מבוגרים יותר וצעירים יותר, ולדעתי זה אף מורגש יותר בקהילה הגאה, אני לא מצדיק את זה, אבל יש פעילות שמיועדת לאוכלוסיה מסוימת במטרה מסוימת. אני יכול להבין למה הגבת ככה האמן לי אני אחד האנשים הכי דחויים שיש בחברה, ונפגע מהמון דברים, ואני לא חושב שזה פוגע, אפילו אני לא רואה עצמי קהל יעד של האירוע הזה בנוגע למצטרפים חדשים ובטח אם לא הייתי מתנדב. ועדיין אני לא רואה סיבה להיפגע מהפרסום של האירוע הספציפי הזה. יש להם אירוע והם מפרסמים אותו. את אומר שזו הודעה סגרטיבית, ודוחה, אם הייתי מפרסם סתם הודעה שאני הולך למסיבת העשור של איגי והיה מתפתח דיון ואיכשהו היה יוצא והייתי אומר:"כן זה מסיבה של הנוער וצעירים כזה עד גיל 22" גם אז זה היה נותן תחושה של הפרדה והבדלת המבוגרים מהחברה וגועל?

ItsikH

Member
שים לב נכון שהביקורת חריפה, ויכול להיות שחריפה מדי, עדיין - נסה לראות את הביוקרת כבונה: השאלה מה זה בדיוק איגי - כפי שהצגתי אותה בפניך, שתי אפשרויות שאחת מהן לא ממש מחמיאה לו או לקהילה. מסיבה לבני עד 22 - אם מועדון פרטי יערוך כזה דבר, שיהיה לו לבריאות, כשמדובר בארגון קהילתי, אני רואה בזה סימפטום של בעיה עקרונית, של הפרדה מכוונת, ובניגוד לתרנגול ידידי איני מוטרד מהיחס כלפיי כמו מהמשמעות של הפרדה כזו לנוער עצמו, ומתוך כך לקהילה כולה.

בוא נדון בתגובה שלך, שלב אחרי שלב

1. לא ממש מעניין אותי איפה עוד פרסמת. בפורום גאווה שרשרו את ההודעה תחת כותרת כל ההודעות חסרות החשיבות בפורום. לפורומים האחרים אינני נכנס בשל חוסר העניין העמוק שלי בנושאים שלהם. 2. התגובה שלי בעלת פרופורציות ברורות לאופי ההודעה שפורסמה, וההסבר כבר ניתן לך בתגובה אליה השתרשרת. זה שאתה לא רואה בכך "פגיעה" מצביעה עליך, לא על הפרסום ולא על מידת הפרופורציות שבתגובות. 3. "חושב" אינו תחליף ל"יודע" מה גם שבשולי ההתרעמות שלי כתב מנהל הפורום שמרבית הגולשים כאן מעל לגיל הנדרש, אז עבור כל האורבנים פרסמת בעוד 5 פורומים, בטח שם הם מצאו את ההודעה. 4. האוכלוסיה המסוימת נמצאת במקומות מסוימים, ולשם שלחתי אותך. 5. אתה עצמך אינך הוכחה לכלום. אני לא מכיר אותך, לא מכיר את תנאי חייך, ולכן אינני יכול להזדהות אתך, ובוודאי לא יכול לקבל את "אני לא חושב שזה פוגע". 6. האם אתה חושב שנפגעתי מ"הפרסום" הספציפי הזה או מלשונו הסגרטיבית, הדוחה במיוחד - כמו: הכניסה אסורה ליהודים ולשחורים ולהומואים - תחשוב על זה כך, לרגע. 7. אם היית מספר לי שאתה הולך למסיבה שרק "גילאים מסוימים" מורשים להיכנס אליה, הייתי מבקש שתצוד לי שם איזה כוסון-על, בהומור. אבל אינך יכול להציג מצב אלטרנטיבי כתחליף זהה-הולם למודעה הזו. לסכום - שמעת מה חושבים כאן אנשים ביחס לאידי, ביחס לפרסום המודעה, ביחס לאופי תנועת הנוער. לדעתי זכית וזכה הארגון שלך, או שאינו הארגון שלך, במשוב רב עוצמה וחשוב. שבת יפה

guy 231

New member
ההשוואה ב"שלב" 6

היא ממש לא נכונה וזה ממש לא אותו אופן. אני יכול להגיד לך שזה כמו שלך אסור להיכנס לשירותי נשים אבל לאישה כן או ההיפך. למה? למה הכניסה לשירותי נשים היא לנשים בלבד הרי אנחנו כולנו בני אדם עשויים מאותם חומרים יש לנו אותן הרגשות ההבדל ביני לבן האישה הוא שלי יש צ'ופצ'יק ולה אין אז מה?, אוקיי כדי לא ליצור מצב שאולי גבר יאנוס אישה(אבל מי שרוצה יאנוס ושום דלת עם סימן של אישה תעצור אותו) , אבל מה לגבי הומואים למה הם לא יכולים להיכנס לשירותי נשים? אני בתור הומו יותר נוח לי להיכנס לשירותי נשים וזה פוגע בי כמו: הכניסה אסורה ליהודים ולשחורים ולהומואים - תחשוב על זה כך, לרגע. ההשוואה הזאת לא מוצלחת כמו ההשוואה שלך. לגבי "שלב" 7 זה כן מצב אלטרנטיבי הולם כי אז זה היה יותר מלוכלך מאשר לבוא באופן ישיר ולפרסם את המודעה הזאת(כן עכשיו אני מודה שאולי היא לא הייתה במקום) ושמתי לב, אחמיא לך קצת, שיש סיכוי שהיית עולה על התרגיל. קיבלתי את הביקורת ולכן לא אפרסם כאן הודעות של איגי, שבת שלום ומקסימה.

ItsikH

Member
ההתייחסות שלך ל-6 ממחישה בדיוק החרדה שגבר אולי יאנוס אישה כלל לא קשורה להפרדה הזו כמו הדרישה לפרטיות - וד"א זה לא משהו אוניברסלי, בארצות אחרות הרבה פחות מקפידים על ההפרדה הזו (וגם על הפרדה באוטובוסים
). מה הסיבה ל"הגנה" על הנוער מפני מבוגרים יותר?

guy 231

New member
אבל אמרתי

שזו השוואה לא מוצלחת והדוגמה לאונס היא סתם למקרה שיעלה על דעתו של מישהו לתת את הסיבה הזאת כתגובה. אני לא חושב שצריך להגן על הנוער מפני מבוגרים הלא אם הייתי חושב כך לא הייתי מפרסם זאת. אני מניח שיגיעו אנשים בוגרים ומבוגרים לאירוע כי זה מיועד לכל מתנדבי הארגון ואנשיו. שוב ההודעה אולי לא הייתה צריכה להתפרסם כאן אני יודע זאת עכשיו בגלל התגובות. ההודעה מיועדת לנוער לא בגלל "ההגנה" מפני מבוגרים אלא למשוך את הצעירים שצריכים את התמיכה והעזרה לבוא ולקבל אותה,אני לא חושב שהיא סגרטיבית אלא סגרטיבית כאן במקום הזה. ומי שמבין שאיגי הוא ארגון לנוער לא יראה בה ככזאת. שוב כי זה ארגון שתומך בנוער, וזה היה מכוון למצטרפים חדשים. אין פה שום עניין של הגנה על נוער מפני המבוגרים.פרטיות אתה אומר, אז אני יכול להגיד שהדרישה לפרטיות היא שוות ערך לייעוד של איגי כארגון נוער התומך בנוער. כמו שאמרתי אני מבין שההודעה לא הייתה צריכה להתפרסם כאן ועל כך שגיתי טעיתי ואני חוזר בי מהפרסום בפורום הזה ולא אפרסם כאן יותר אירועים של נוער, למרות שהפורום הזה הוא ציבורי וכמו שכל אחד יכול לפרסם פה איזו הודעה שהוא רוצה כך גם פרסומים מהסוג של איגי יכולים להתפרסם כאן. (אני יודע שרק בחלקו קשור למה שכתבת אך ניצלתי את הבמה).

ItsikH

Member
כלומר אתה בוחר להחריף את הסגרגציה עד כדי כך שאפילו לא תיידע את הציבור שהיא קיימת... מחשש לביקורת? אני חוזר ואומר - הבעיה שאני רואה לא קשורה ל"הדרת מבוגרים" כמו לתפקיד של איגי בקהילה. אתה מדבר על תמיכה ועזרה לנוער - אמרתי כבר שזה יפה ואני שמח שזה קיים כי פעם גם זה לא היה, אבל כאוליבר טויסט - אני רוצה יותר. לא רק בשבילי, בשביל כולנו, והנוער בכלל זה.

guy 231

New member
אני לא מחריף את הסגרגציה

אם אתה מתכוון שצריך לפתוח "איגי" למבוגרים מסכים בהחלט, כנראה שאני לא מבין אותך. אני לא מחריף את הסגרגציה אלא התגובות שכאן והבקשה למחוק את ההודעה שלי, והדיון של מנהל הפורום באם למחוק הודעות מסוג זה הן אלו שמחריפות את הסגרגציה, וזה הגורם לכך שלא אפרסם כאן הודעות של איגי. האנשים כאן הם שמחריפים את הסגרגציה לפי טענתך בכותרת ובשורה הראשונה. גם אני רוצה יותר מהחברה שלנו בשביל כולנו, וכמו שתרנגול אמר לא מכירים אותי ולא תזדהו איתי כשאומר לכם שאני הכי מבין את זה בעולם.

ItsikH

Member
אני מקווה שהבהרתי את עמדתי כאמור, לא המסיבה עומדת על הפרק...

אוי אוי אוי

אבל מצד שני, אולי הבורות שעולה מהתשובה הזו לרדיפת יהודים, כושים והומואים משקפת שינוי חיובי, לך תדע.

למעלה