איגיון מסויים בסדרה

איגיון מסויים בסדרה

הצוות תמיד רץ נגד השעון, כי אפשר לשלוח את הכדור רק שבוע אחד בחזרה. למה לא עלה על דעתם מעולם לשלוח אותו שבוע אחד בחזרה לעבר עם הוראות להחזיר אותו עוד שבוע נוסף לעבר ?

חיפשתי בארכיון אבל לא מצאתי../images/Emo60.gif

את הדיון על זה. בכול מקרה אם אני לא טועה הגענו למסקנה שאם הם ימשיכו את זה אז הם יגיעו אחורה יותר מידי עד שהם יגיעו למתי שלא היה את הפרויקט ואז אף אחד לא יכול להחזיר את פרקר אחורה בזמן...

אני חושש שלא הבנת אותי

נניח שבתאריך X, שבו פרוייקט backstep כבר קיים, התנקשו בנשיא. במקום לאסוף מידע במשך שבוע מתאריך X ואז לשלוח את פרקר בחזרה, הם אוספים מידע במשך שנים עשר יום. עכשיו, למה אי אפשר אחרי שנים עשר יום לשלוח את פרקר שבוע אחד אחורה (שנופל חמישה ימים אחרי תאריך X, כשפרוייקט backstep כבר קיים לפחות חמישה ימים) עם כל המידע והוראות לשלוח את פרקר עוד שבוע אחד אחורה ? ככה יהיו להם 12 יום לאסוף מידע ופרקר יוכל להביא את המידע יומיים לפני ההתנקשות בנשיא בלי שום בלתי פתירה בעלילה. הבעייה היחידה היא שאם פרקר מגלה לצוות לאחר החזרה הראשונה מידע זה משנה את העתיד, אבל אם כל מה שהוא אומר להם זה 'תשלחו אותי עוד שבוע אחורה בזמן כדי לפתור את הבעייה שאתם עובדים עליה עכשיו' אז אין שום בעייה.

החלק האחרון בעצם הסביר../images/Emo60.gif

לך מה הבעיה. וגם הם צריכים לצמצם את הפעילות כדי לא לבזבז את הדלק(כי אין להם הרבה ממנו)

Siriusnip

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo15.gif

עכשיו, כבר ניהלנו בעבר את הדיון הזה. כל פעם שהם חוזרים אחורה בזמן, הכדור נופל איפושהו-לא בNNL, נכון? אז הם צריכים לקחת את הכדור, להחזיר אותו, לתקן אותו ועזד שהוא מוכן עוברים כמה ימים טובים. חוץ מזה ה- היסוד 155 (ה"דלק" של הכדור) בעצם משתחזר- כל חזרה בזמן הם לא לוקחים עוד יסוד 155, אלא מחכים עד שהיסוד ישתחזר- שזה לוקח 6-7 ימים. קרה גם בעבר באחד הפרקים שהם חזרו בזמן, ואחרי יומיים היו צריכים לחזור שוב, ובאלארד אמר שזה מסוכן ושהכדור לא בטוח יפעל בגלל שהיסוד 155 לא הספיק להשתחזר, והוא אמר שהם עושים חזרה בזמן על "אדי יסוד 155". זה עונה לך על השאלה?

למעלה