איגוד יקר

איגוד יקר

נוחכתי לדעת כי מחיר תחרות "אוקלי" הוא 100 ש"ח לחבר איגוד. לפי ההערכות צפויים להגיע כ 200 חברי איגוד (כבר 200,000 ש"ח) בנוסף בוא נהיה זהירים ונגיד עוד 50 לא חברים באיגוד-150 ש"ח (7,500ש"ח) עוד 20 ילדים (80 ש"ח אם איני טועה) (1,600 ש"ח). כסף מנותני חסות ודוכנים באזור התחרות (בסביבות ה 20,000 ש"ח אם לא יותר) סך הכל 229,100 ש"ח מתוכם 5,000 ש"ח למנהל התחרות נשאר 224,100 ש"ח. לאן?! משטרה,שופטים ,אבטחה ועוד.. נהיה לארג´ים ונאמר שכל זה עולה 150,000ש"ח מקסימום ! מה עם כל השאר ? לאן ? אם האיגוד צריך מימון לעצמו שלא יטיל זאת על הספורטאים אנחנו לא ספונסרים שלכם ! מילא אם התחרות הייתה ברמה אירגונית גבהה כמו בחו"ל אז הייתי שותק. אבל אנחנו אפילו לא מתקרבים. אז שהאיגוד יתחיל לפעול עם הכסף למטרות כמו קידום הטריאתלון ולא קידום מנהלי איגוד הטריאתלון בסולם השכר !

אבירם1095

New member
תקנה מחשבון.....

ענית לעצמך שכן אם תחשב שוב 100כפול מאתיים אומר 20000 שזה עשרים אלף , תחשב שוב תסיק מסקנות ותכתוב עוד הודעה (בקשר לשאר המחירים אני בטוח שמייקי יעדכן אותך.... אבירם, חבר של מייקי

zacki

New member
המממ.. יאנוש

200x100 אם אני לא טועה - 20,000 ולא 200,000 אז אני יעשה בר מצווה ואתה תלמד חשבון דיל?

יחי ההבדל הקטן

חמוד, טעות כתיבה היא דבר שקורה (במיוחד שאני מדבר אל ילד עם IQ של במבה) למורות הטעות המצערת עדיין התקציב מנופח מאוד ויש לעשות בו שימוש נכון. (כשתעלה לכיתה ה´ ילמדו אותך מה זה ניהול)

עלויות תחרויות

תחרת כמו טריאתלון עמק הירדן שכוללת שתי תחרויות על פנימספר שעות רב עולה בערך 80,000 ש"ח מזומן וה מול הכנסות של גג 40,000 מרישום. זה בערך התמונה הנכונה.אם נכפיל דמי רישום נוכל לכסות את הארוע ואם נקח 100$ ממשתתף כמו בחו"ל נוכל לתת הרבה יותר מאשר נותנים בחו"ל. התחרויות בארץ כקרון עולות פחות מכיוון שהוצאות השכר פה הם זניחות. נכון שיש בחו"ל הרבה מתנדבים ( שמקבלים שווה ערך) אך בחו"ל המארגנים מקבלים שכר מלא!!

והפעם משהו חלש

אני מקווה שאתם פועלים לקידום הטריאתלון בארץ ולא לכיס שלכם בלבד. לצערי נדע זאת רק עם הזמן. ואיך שיגדלו הילדים והנוער של היום. אני מאוד מקווה שנהיה מרוצים. בהצלחה !

ilan palachi

New member
אולריך-אתה באמת חלש!!!

קודם כל תקרא את ההודעה שהשארתי לך בנושא פריירים לא מתים רק מיתחלפים. שנית,אני מתפלא עליך ,מה בכזאת קלות וטפשות סותמים לך את הפה? אני מתפלא עליך,היגיע הזמן שתפסיק לקוות ותתחיל לבדוק!!

אילן

ההודעה הקודמת שלי נועדה לאנשים כמוך. שזה עתה למדו לקרוא בלי ניקוד ! להסביר להם את הנקודות שלי. אז חמודי שב בשקט כי כולם כבר יודעים שכדי להזיז עניינים פה צריך הרבה יותר מרצון של אחד שניים, ואנשים "כחמים" כמוך ימשיכו לזיין לנו תשכל לא יצא כלום

drob

New member
ליאן הקטן../images/Emo151.gif

´אולריך´ או איך שלא תקרא לעצמך. מה הבעיה שלך ´שפן קטן´ - אם יש לך השגות ודרישות, תפסיק להתחבא מאחורי כינויים ולחשוב שאתה שנון וחד כאשר אתה עונה בגסות למי שעונה לך. אם הכוונה שלך לשנות דברים,זו לא הדרך. אם לא, תמשיך לברבר. דרור. ועוד דבר: עשה טובה, חסוך לי את התרשמותך על יכולת הקריאה שלי והפניה לאלבומי התמונות החביבים עליך.

למעלה