איגואנות

charlyknfon

New member
איגואנות

הייתי רוצה לגדל איגואנה בביתי מכיוון שאני לא נמצא כל הזמן יש לי יכולת להאכיל אותן רק אחת או פעמיים בשבוע...האם יש אוכל מוכן שאפשר לתת להן או שמא עלי לוותר על הרצון לגדלן? נ"ב:\ אשמח לכל חומר על זוחל זה שכן אני ממש בתחילת הדרך.

BabaGee

New member
נראה לי שתאלץ לוותר

איגואנות דורשות טיפול רב (יש מאמר במאמרים שיבהיר לך בדיוק כמה השקעה זה טיפול באיגואנה) עד כמה שידוע לי כל הלטאות דורשות טיפול יומיומי , גם נחשים דורשים השגחה יומיומית על הטמפ' ובדיקה שהכל תקין אבל ההאכלות שלהן מתבצעות בפרקי זמן יותר ארוכים (7-10 ימים בערך) כך שאני מניח שגידול נחש יתאים לך יותר בשלב הזה. חומר על זוחלים תוכל למצוא ע"י דפדוף בארכיון הפורום ובמאמרים , כשתעבור על הפורום תראה שיתווסף לך חומר מקישורים שפרסמו חברים וכך תוכל להתפשט לחומר רב יותר. מידע נוסף תוכל לקבל ע"י שאלת שאלות אחרי שעברת על הארכיון(ככה תדע בדיוק מה אתה רוצה ועל מה לשאול וגם לא תשאל דברים שכבר נענו בהרחבה בעבר) תהנה וברוך הבא .

תרד מהרעיון....

אין אף אוכל מוכן שיכול להחליף מזון טבעי- פירות וירקות! אולי יש בארצותת הברית אבל אני לא יאכיל את האיגואנה שלי בכדורים שהם רק ויטמינים! איגואנה זה לא רק לדאוג לאוכל. אתה צריך להוציא אותה כל יום! אז אם אתה לא יכול לטפל בה יום יום אז עדיף בכלל לא...

למעלה