איגואנה

jimbo3

New member
איגואנה

אני צריך עזרה המנורת חום של האיגואנה שלינשרפה וכבר נמאס לי לקנות כל חודשיים מנורת חום ב80 שקל החלטתי לקנות משהו אחר. היום בחנות קניתי פלטת חום 16W מדביקים אותה מתחת לטרריום מכניסים לחשמל והיא מחממת את הטרריום מישהו השתמש בפלטות האלה ויודע מה היתרונות והחסרונות או שעדיף לקחת משהו אחר

jimbo3

New member
המשך תגובה

ראיתי אותה באתר של EXO TERRA הם רושמים שזה עושה חום בטרריום כמו בטבע הוא מחמם את החול והחיה יושבת על החול ומתחממת. לגבי החום רשום שזה נותן 30 מעלות מישהו אמר לי שזה עדיף על כבל חום כי המשטח מחמם שטח יותר גדול יכול להיות או שזה שטויות

אילון פ

New member
לאיגואנות כל עוד הן לא מגיעות אליה

דרך החימום הטובה ביותר היא מנורה (אדומה).

הכל טוב ויפה רק שאיגואנה תעדיף

להיות על עץ קר מאשר על חול חם. אני בספק אם תוכל לחמם טרריום של איגואנה בעזרת כבל חימום של 50 וואט. מנורה שמוגנת על ידי כלוב מרשת זה הפיתרון הכי טוב שאני יכול להציע לך.

jimbo3

New member
המשך

אחרי שיחות עם חברים החלטתי להחזיר את הפלטה ולקחת כבל חום מישהו יכול להמליץ לי על חברה או שלא משנה איזה חברה לקחת אני לוקח כבל באורך של 6 מטר 50W

אילון פ

New member
פיתרון

פשוט תקנה מנורה רפלקטור אדומה בהום סנטר וכאלה... לא יקר והרבה יותר יעיל לאיגואנות... בזיכוי תקנה איזה אביזר דקורטיבי נחמד לטרריום שלה...

jimbo3

New member
המשך

קניתי היום מנורה לצמחים אני שם את האיגואנה על שמיכה ומדליק את המנורה מעליה. אבל אני רוצה גם משהו שיחמם את הטרריום כשאני מכבה את המנורה השאלה שלי אם כבל חום יחמם את הטרריום וכמה וואט מומלץ

למעלה