איגואנה

shamgar

New member
איגואנה

יש לי איגואנה כבר בערך שנה וחצי הוא דיי גדול מאז! שקניתי אותו אני לא מצליח לגעת בו, נושך מרביץ עם הזנב משתגע בתוך הטרריום ממש טרור!! חשבתי אולי הוא היפר אקטיבי....חחחחחחחחחחח אם יש כזה דבר בכלל יש תרופה חחחח? מה עושים איתו? איפה ניתן לרכוש רצועה שמתאימה לאיגואנות?

1צחי

New member
עבודה

ושוב עבודה. כנראה שכל השנה וחצי לא התעסקתה איתו הרבה ולכן הוא פראי-כתוצאה של פחד. יש אפשרות לגדל רק ליופי עם מינימום התעסקות,אך אם המטרה היא שיהיה נחמד אתה צריך להוציא אותו כל יום גם אם הוא מתפרע,עד שרמת הפחד שלו תרד. מומלץ להוציאו בהתחלה כאשר הטמפ' נמוכה יחסית כך הוא יתנגד פחות והדבר יקל עלייך. רצועה-לא מומלץ שכח מיזה.

צועה והתאכזבתי...

האיגואנה שלי שנאה את זה ומאז אני לא שם לה יותר... וגם לקח לי הרבה זמן עד שהיא התרגלה שנוגעים בה (למרות שהיא עדיין לא הכי רגוע ולפעמים מתעצבנת...) אז חשוב מאוד להוציא את האיגואנה כל יום! לתת לה לטפס לך על הראש (חחח) ולהרגיל אותה לליטופים.

shamgar

New member
לפני שנתיים ראיתי רצועה ממש טובה

זה מתלבש כמו חולצה האם לרצועה הנ"ל התכוונתם שהיא לא טובה?

זאת סתם רצועה בשביל יופי....

וגם האיגואנה יכולה לברוח בקלות ממנה! הרצועה שאני מדבר היא של אוגרים ומכרסמים קטנים! ראיתי גם אחת יותר מיוחדת לחמוסים אבל היא גדולה לאיגואנה שלי...

shamgar

New member
חח אנחנו לא מדברים על אותה רצועה

הרצועה שראיתי מורכבת ככה.... לכל רגל יש בעצם מקום משל עצבה ב"חולצה" הזאת בסוף זה נרתם כמו מטפסי הרים..

למעלה