איגואנה

s i v a n 4

New member
איגואנה../images/Emo12.gif

יש לי איגואנה מדרום מרכז אמריקה רציתי לדעת עם מישהו יודע כמה זמן הם יכולים לחיות בתנאים טובים?

1צחי

New member
איגואנה

ירוקה יכולה להגיע עד לגיל 25 ויש האומרים אף שהיא מגיעה לגיל 30. בכל אופן אם יהיה טיפול טוב אתה יכול לתכנן יחד איתה את הפנסייה

הגיל הכי מבוגר שאני מצאתי עליו עדות

הוא 19 שנים ו10 חודשים וזה באתר הזה שמתמחה בכל מני נתונים גם לגבי גיל וגם לגבי רביה בזוחלים.

dreaming h

New member
היי סיוון

וברוכה הבאה לפורום. תתחדשי על האיגואנה, היא מהמפגש, נכון? ברוכה הבאה לעולם הזוחלים :) קיבלתם הדרכה על גידול האיגואנה כשרכשתם אותה?

Beni Aroh

New member
גם חבר שלי קנה אחת..

הם חמודות אש.. אבל אני אישית לא ממש אוהב את החיה.. כללי לטאות.. אני אוהב לראות אצל אחרים ובכול מיני מקומות.. כמו למשל את הג'קו האלו של דניאל והזיקיות והחרדוני צווארון שלו ושל רפי ממש נהנתי ואף התלהבתי מלראות אותם.. אבל כמה שהם מיוחדות ויפות לא חשבתי אפילו על להביא אחד.. הבעיה העיקרית זה... צרצרים צרצרים.. יש לי לאופרד אחד ששוחט פול.. אז מה יהיה עכם עוד לטאות:O

s i v a n 4

New member
היי הדר

תודה על ההזמנה לתערוכה מאוד נהנתי ממש אהבתי את הנחשים והלטאות והיה נחמד מאוד להכיר אותך כן קיבלתי דף מידע על האיגואנה וגם ניכנסתי לאתר שהיה בו עוד הרבה מידע על איגואנות. ןרציתי לישאול אותך בהזדמנות הזאת אם את יודעת אם מותר לאיגואנות לאכול דג לא מבושל? רק רציתי להגיד תודה על התמיכה והעזרה שלך. ביייייי

אילון פ

New member
לא.

איגואנות הן צימחוניות ואין שום סיבה לתת להן כל מאכל מן החי.

למעלה