איב וכולם

moran-b

New member
איב וכולם

אחד הדברים שאני אוהבת בפורום הזה זה התגובות שמראות על איכפתיות של הכלל לפרט. לפעמים איכפתיות נוטה להשתמע לדברים אחרים... והפעם אני רואה שהאיכפתיות קצת עברה את הגבול והפכה לשפיטה. היופי בפורום הזה שבן אדם יכול לבוא ולספר הכל... הכל! כל הדברים הטובים, הרעים, המצחיקים, העצובים. מה שעשיתם כאן לאיב זה לשפוט אותה ולהוציא אותה אשמה. ובעניי זה לא בסדר. לא תפקידכם לשפוט אף אחד. אתם רוצים להגיב - לגטימי בהחלט .. אבל אני חושבת שבמקום איב אני פעם הבאה הייתי מהססת לכתוב כאן שוב. איב... אני לא יודעת למה עשית מה שעשית.. אני בספק אם את יודעת. אבל להגיע לכאן ולהצהיר על מה שעשית ואולי בדרך כלשהי להתנצל על כך - דורש המון אומץ. אני לא חושבת שמה שעשית זה בסדר אבל עצם זה שאת מתחרטת ולמדת את הלקח - וכן אני מאמינה לך שלא תעשי זאת שוב - זה מה שחשוב. אם תשפטו כל אדם על הטעויות שהוא עשה בחייו... לא תגיעו לשום מקום. צריך להסתכל קדימה ולדעת שיש טעויות ויש כפרה עלייהם. איב אני לא יודעת מה נותר לך לעשות כרגע.. ההתוודאות שלך כאן לא פותרת אותך מאחריות למעשייך.. ועצם העובדה שאת ``נהנית`` מהמוצרים מראה שזה שאת מתחרטת על מעשייך לא אומר לך הרבה. להגיע כל פעם לרכב ולראות מול העניים את המעשה שלך בדמות הסאב זה קשה.. לפי דעתי .. וזה יכול ליצור לך בעיות כי יש לך רגש אשמה ויסורי מצפון מפותחים. וזה לא דבר טוב. לפי דעתי את צריכה לעשות עוד משהו חוץ מההתוודאות שלך כאן - ולו רק כדי להרגיש טוב יותר עם עצמך. וחבר`ה אל תסתכלו על זה כאנשים שפעם פרצו להם את הרכב או פעם פגעו בהם.. תסתכלו על זה כאחת משלכם שבאה והתוודאה על מעשה רע שהיא עשתה. ואל תשכחו - עצם הוידוי הוא השלב הכי קשה. גם את אל תשכחי זאת איב. אני באמת מצטערת שנקלעת למצב כזה שבו עשית מה שעשית.. ועוד יותר מצטערת בשבילך שיש לך חברים כאלו שמביאים אותך למצבים כאלו. וכן כמו שטאירון אמר - לפעמים באמת חברייך מעידים עלייך. לפעמים. בפעמים שחברייך גורמים לך להתנהג כמוך - אז הם מראים מי את גם.. והפעם זה מה שקרה. ולך נותר לחשוב אם את רוצה להיחשב ככזו. אני מקווה שתמצאי את הדרך הנכונה ושבדרכך זו ייפתרו המצוקות שאת חשה בעקבות יסוריי המצפון שלך. אני מקווה שהבנתם את כוונתי כי יש לי הרגשה שקצת יצאתי מבולבלת. שבוע טוב. רני.

markrin

New member
מורן איב וכל האחרים...

תארי לך שאני אבוא ואספר-..חברה לא יודע למה,הרגתי אתמול בן אדם בגלל שלא הסתכל עלי יפה..אני חש לא טוב עם זה.. מה תאמרי ? יופי שנחשפת בוידויים ? ההודאה כאן זה קשקוש.איב שותפה במעשה פלילי.אמנם לא רצח,אבל עבירה. את זה פותרים עלי ידי אמירה בפורום ? אגיד לך איך פותרים איב,ובלי משטרה: משלמים,שמעת איב.משלמים.. באים למזדמן הפגוע שלך ונותנים לו את הסאב בחזרה+ פלוס השתתפות עצמית.ואם את רוצה לפצותו בדרכים שלך.. הנה ההזדמנות.הכל-כמובן,במידה וזה לא עוד סיפור בדים.. זו הדרך איב. אבל מי אני שאעוץ לך. מרק.

moran-b

New member
אתה כמו כולם כאן

יכול רק לייעץ. אז אין טעם למשפטים כגון - מי אני שאייעץ. הודעתה פתוחה לכולם וכולם כאן מגיבים, מייעצים, מנסים למצוא דרך לעזור לה. אנחנו לא יכולים לעשות בשבילה את זה... היא ורק היא תקבע מה לעשות. על אף שעצתך בעניי גם נשמעת הכי הגיונית. והכי מוסרית.

markrin

New member
מותר לנדב עצה מורן..

זו איב שתקרא ותחליט האם זה מתאים ללה או לא..

moran-b

New member
אוקי

נכון צודק .. לא התכוונתי שזה יישמע כאילו אני מחליטה בשבילה. הכוונה הייתה שגם אני חושבת כמוך וזו בדיוק העצה שאני הייתי נותנת לה. וכמו שכבר אמרתי - מה שהיא תעשה עם זה... זה לבחירתה.

קרני

New member
מזל טוב :)

סוף סוף יש אנרגיות חיוביות בפורום... מתי הטקס המרגש?! יש רשימת מוזמנים?! בואנ`ה שיחקתם אותה ח`ברה, אחלה חיוך מרוח לי עכשיו... :)))) שיהיה לכם שבוע מצויין @ @ J U קרני

markrin

New member
קרני קרני,מה יהיה איתך..

נתתי לך טבעת,ואת מאבדת לי אותה..

קרני

New member
אני אופטימית ;-)

טבעת???!!! לי???!! טוב, אף פעם לא טענתי שאני בחורה אחראית.... ;-))) או שמבינה את כל מה שאומרים לה... :))

למעלה