איברי גוף:

טושית18

New member
איברי גוף:

איזה איבר אתן הכי אוהבות בגבר? איזה איבר אתן הכי אוהבות בגוף שלכן? מה הדבר שהכי מגרה אותך בכל התחום המיני?

דנטל

New member
קודם כל, אני טיפוס של פנים

הוא יכול להיות שמן ורזה מדי ויכול להיות יותר מדי שרירי וגם על שעירוּת מוותרת, ורק עם גובה אני יותר בררנית, אבל פנים זה הכי חשוב לי. זה לא יפה בהגדרתו (בעיקר בגלל שזה ענין של טעם), אלא משהו שמשתנה מגבר לגבר. יש כאלה שהם באמת בסך הכל יפים ואני כבר נגמרת, אבל יש כאלה שיכולים להיות קופים רק שיהיה להם איזה מבט חרמן בעיניים שיחרמן אותי רק מלהסתכל עליו, וגם גומת חן בלחי ממיסה אותי, אבל גומת חן בסנטר זה ממש לא לטעמי, ויש אלה עם השיער הארוך שזה פטיש שלי, ורובם המאוד גבוה יהיו שחומים, אין הרבה סיכוי לקרחים וגם לא מתה על שפתיים עבות. אם בכל זאת נתמקד באיבר בגוף שהוא לא הפנים, אז החלק הזה של החזה, שמתחת לצוואר, אם הוא שחום וחלק וקצת שרירי ורצוי איזו שרשרת גומי שחורה של פריקים או גם שרשרת זהב דקיקה של ערסונים... גררררררררררררררררר.

ToryMaster

New member
אררר

ידיים (זרועות) זה תכל'ס הפטיש שלי. הדבר הראשון שמושך אותי לגבר ובלעדיו לא אוכל להיות איתו? הפנים. חייב להיות יפה בפנים, אחרת קשה לי להאמין שאמשך אליו מספיק בשביל יותר מסתם כרבול.

גם אני כמו יעל,נמשכת לזרועות

שריריות. וגם ללסת מרובעת ולעיניים מדברות. גבר שמראה את השובבות שלו ואהבת החיים במבט העיניים,יכול לגרום לי להרבה....

ר י צ ל

New member
אני דווקא אלך על תנועות..

תנועות. תנועות גוף.. וכן חזה, כתפיים וחזה.. וברור.. לסת גברית כזו... לא אוהבת בלונדינים אגב..

טושית18

New member
אבל...

תמיד מראים ילדים בלונדינים...כי זה מסמל המון תמימות. ובעיני כשבחור ממש בלונדיני הוא נראה לי ילדותי לפעמים

אצלי דווקא זה הכפות ידיים

כפות ידיים גדולות, כתפיים רחבות, קצת שרירים בזרועות, ריבועים בבטן - אבל לא בולטים מדי, וגובה... עדיף ככה 1.80 ככה.. אהה ברור - פנים... אין פנים יפות פנים מכוערות... כל עוד אני אוהבת משהו בפנים שלו - הוא יעשה לי את זה... :)

טושית18

New member
תיאור מצוין. מזדהה.

אני אוהבת את כל סוגי הבחורים בערך...אבל אני הכי אוהבת כפות ידיים גבריות...ושיהיה רחב וגדול וגבוה ממני...:)

טושית18

New member
אין ספק שאם הפנים...

ממש מגעילות אותך אז קשה להיות עם מישהו...גם אני ככה

סיון 1 23

New member
=)

הדבר שאני הכי אוהבת בבנים ובבנות זה שפתיים... בכל סרט, תמונה, בן אדם שאני רואה... תמיד מסתכלת על השפתיים... אני אוהבת אצל בנים שיש להם שרירים... ברור שלא יותר מידי... אני אוהבת שיש להם שרירים בחזה =) ברור שפנים... אבל בהתחשב בזה שכשאת מתחילה להתאהב במישהו פתאום הוא נראה לך יותר יפה... מה עוד? אני אוהבת ידיים יפות, כפות ידיים גדולות... עבות וארוכות... שרירים בידיים.... והטופ שבטופ... ורידים בולטים...

גלית35

New member
הכי הכי הכי זה את ה../images/Emo3.gif ו../images/Emo94.gif../images/Emo20.gif

אוהבת עינים,שפתים עבות וכפות ידים. בגופי שלי אני אוהבת את כולו
אוהבת בכלל את התחום המיני אבל הכי זה מה ששמתי בכותרת

טושית18

New member
למישהי יש איבר מוזר במיוחד?

שמגרה אותה בגוף של בחור? או שהיא אוהבת במיוחד בגופה שלה? אני למשל ממש אוהבת את החלק שמאחורי הברך...:)

למעלה