איביי ...

pumking

New member
איביי ...

היי אני חדשה בכל עניין המכרזים באיביי וחשבתי שבטוח יש כאן כמה מומחות שישמחו לעזור לי...אז ככה: לגבי משלוח- נגיד ושלחתי מסר למוכר אם הוא שולח לישראל והוא מוכן והכל יופי-אבל כאשר אני מנסה להציע סכום במרכז זה לא נותן לי כי המוכר לא הגדיר שהוא מוכן לשלוח לארץ.אז מה עושים בעצם במקרה כזה? האם ניתן להציע סכום יותר מפעם אחת במכרז? אה וכאשר התמודדתי במכרז והצעתי סכום,איזה ערבון יש להם שאני באמת אקנה? יש לי חשבון בפאייפל אבל אף אחד לא ביקש פרטי חשבון שם...בקיצור אשמח להסבר נוסף איך הכל עובד,יש המון דברים לא ברורים. לגבי אגב סכום המשלוח-לפי מה המוכר קובע כמה זה יהיה? האם יש טעם לנסות לבקש יותר זול?

המוכר צריך לשנות את תנאי המכרז

כך שיכללו גם את ישראל, אחרת הוא צריך לשלוח לך חשבונית נפרדת בפייפאל על ההפרש בדמי המשלוח. - ניתן להציע סכום כמה פעמים במכרז. - עצם הלחיצה על כפתור Commit to buy היא התחייבות (חוזית) לקנייה. לא תשלמי? המוכר לא ישלח (משלוח רק לאחר תשלום) ואיביי יחסמו אותך. - בפייפאל מבקשים פרטי כ.אשראי ולא חשבון בנק. - המוכר קובע את סכום המשלוח. את יכולה לנסות לשאול אותו אם הסכום סופי. בכל מקרה ממליצה לך לקורא בבלוג שלי (ראי חתימה) מדריכים לאיביי, במיוחד את "קניות מחוץ לאיביי".

pumking

New member
הי נעלולה תודה על המענה.

קראתי את הכתבה שלך בנושא "קניות מחוץ לאיביי" ועדיין לא ברורים לי כמה דברים,אשמח אם תדעי לענות לי:נגיד והשולח לא הגדיר שהוא שולח לארץ,והמכרז עמד להסגר ובסוף ניצחתי אך אין לי מושג אם המוכר ישלח לי לארץ או לא,ובאיזה סכום . הוא לא כ"כ טורח לענות לי. תוך כמה זמן אני חייבת לשלם מרגע שהמכרז נסגר,ומה קורה אם המוכר לא עונה לי? אני יכולה לפנות לשירות הלקחות של איביי, או שזה אשמתי שלא טרחתי לברר אם המוכר שולח לארץ והשתתפתי בכל זאת במכרז? אגב,שמתי לב שיש מוצרים שהמוכר לא הגדיר שהוא שולח לארץ- אך זה עדיין נותן לך להשתתף במכרז ולהציע הצעה,ויש מוצרים שאיביי לא נותן כי המוכר לא הגדיר שהוא שולח לכאן.לפי מה זה נקבע?

למעלה