איביי שינו משהו עם USPS?

naf86

New member
איביי שינו משהו עם USPS?

כבר 2 חבילות בינלאומיות חזרו אלי (אני שולח מארה"ב). כשאני מסתכל על המספר מעקב אני שם לב שעכשיו זה דורש חתימה מהלקוח. אחד הלקוחות מאוסטרליה משתמש בתיבת דואר, אז החבילה חיכתה לו שבוע בסניף (מרוחק ממנו) ואחרי שבוע זה בדרך חזרה אלי.

1. האם זה משהו חדש של איביי? אחרי עשרות חבילות בינלאומיות, מעולם לא היה לי משהו שחזר. עכשיו יש לי 2 בשבוע.
2. מה אני אמור לעשות עכשיו? האם אני צריך לשלוח שוב את החבילות ללקוחות? על חשבון מי יהיה המשלוח?

trilliane

Well-known member
מנהל
למה איביי? נשמע לי דרישה של USPS או של הדואר המקומי

בישראל למשל דואר רשום דורש חתימה תמיד, ולכן אין מספר מעקב ללא חתימה, כי לא משאירים ליד הדלת כמו בארה"ב. אז גם אם מבחינתך שלחת בדואר רגיל לישראל, אם הנמען לא היה בבית ולא הגיע לסניף, החבילה תחזור אליך. אולי זה כך גם באוסטרליה?
אולי בעבר לא היה כך ושונו הנהלים, הכול יכול להיות; אני בספק אם זה קשור לאיביי ואני אפילו לא בטוחה של-USPS. זו יכולה להיות החלטה מקומית של הדואר האוסטרלי.

naf86

New member
אוסטרליה וגרמניה

במקרה שינו את הנהלים בחודש האחרון?

טלי5555

New member
יכול להיות

שקיצרו את המשך הזמן שדואר רשום ממתין לאיסוף מהסניף.
בארה"ב למשל, זה היה בעבר 30 יום ולפני זמן לא רב יחסית, שינו את זה לשבועיים.

naf86

New member
באוסטרליה החזירו אחרי שבוע

ולא הודיעו ללקוח שיש לו חבילה. הוא אמר שיש לו תיבת דואר גדולה, והרבה פעמים מכניסים לשם חבילות. מה ששלחתי לו היה משהו די קטן.
עכשיו זה בדרך חזרה אלי. מי אמור לשלם את העלות למשלוח חוזר?

טלי5555

New member
בעקרון, זו אחריות שלו

אם מופיע unclaimed בססטוס הפריט באתר הדואר.
הבעיה היא שאם תשלח שוב לאותה כתובת, זה עלול לקרות שנית.

naf86

New member
אז להציע לו

שאני אחזיר לו את הכסף (מינוס עלות המשלוח) או שישלח לי שוב את עלות המשלוח?
משלוח עולה 12 דולר, ואני לא הולך לספוג את זה.
הנה המספר מעקב: LZ451305197US
באתר האמריקאי זה תקוע על נסיון משלוח. באתר האוסטרלי זה מראה שזה בדרך חזרה אלי.

טלי5555

New member
תפנה אליו בצורה ידידותית

ותשאל אותו מה לדעתו צריך לעשות.
זו אינה אשמתך שהדואר לא נאסף ומאידך, יתכן ודואר אוסטרליה כלל לא עדכן אותו שממתין לו דואר רשום.

למעלה