איבחונים

שרית ב1

New member
איבחונים

שלום לכולם, האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג חומר על אבחון ה- map (miller assessment for preschoolers) תודה ויום טוב

sarale20

New member
בבליוגרפיה על ה MAP

מקורות חשובים Miller.L.J.(1988), Miller Assessment for preschoolers- manual ( rev .ed )San Antonio, TX: Psychological corporation Parush s. Winkur M. Miller L.J. (2002), Long term predictive validity of the Miller Assessment for Preschoolers. Perceptual and Motor Skills.94(3 ptl) : 921-926. רויטל גבעון, עידית זמיר- קמרון.(2004), התייחסות של אבחונים התפתחותיים בריפוי בעיסוק לילדים בעלי -העדפת יד שמאל. IJOT , פברואר 2004 , כרך 13 מס' 1.

sarale20

New member
ליעל ניסן

את יכולה להסביר קצת איך הSCHOLAR עובד. קודם כל הצלחתי להכנס ולראות מאמרים ואז שמתי לב שצריך את הקוד כניסה ל OVID או ל JOURNAL שממנו המאמר. מה כן אפשר להפיק מחיפוש במאגר הזה כשנמצאים בבית? באוניברסיטה עדיין לא ניסיתי אבל אני מאמינה ששם אין בעיה כי הוא מזהה את המחשב כמנוי תודה שרה'לה

Google Scholar

טוב כשאת צריכה מהבית להוציא כותרים למאמרים שאחר כך תוציאי בספרייה בה את מנוייה. באופן אישי אני נעזרת פעמים רבות בתקציר אליו ניתן להגיע בקלות כדי להרחיב את מאגר מילות החיפוש שלי בנושא מסויים. כמובן אם רוצים לשלם - אפשר גם להגיע למאמרים גופם.

sarale20

New member
אז בעצם

זה לא שונה מהחיפוש ב PUBMED או שזה יותר מקיף?

לא השוותי

נדמה לי שבגוגל יש גם דברים שלא עברו את הסף ל-PubMed. כל מיני פרסומים בזורנאלים פחות מוכרים, עבודות תזה, עבודות בתהליך פרסום, טיוטות וכד'. אם רוצים להישאר אקדמיים לגמרי ולהסתמך רק על מה שפורסם כבר ועבר את הסינון של PubMed שווה להשאיר את החיפוש שם.

sarale20

New member
אז איך שאני מבינה

ה PUBMED הוא יותר אקדמי ודרך ה SCHOLAR אפשר להגיע ליותר חומר ההשוואה הייתה לצורך פרקטי ולא כדי לשאול מה יותר "שווה"
בכל אופן
וחג

למעלה