איבחון

איבחון

אני לפני שבוע ביקרתי אצל ד"ר עדיאדר בבאר שבע והוא אמר לי שיש לבת שלי בעיות קשב אבל הוא לא רוצה לתת לה טיפול תרופתי בגלל שלבת שלי אין בעיות בגן של אלימות .הוא לא ממהר לתת לה הוא רוצה לראות אותה מתפקדת בכיתה א .ד"ר אדר רופא מאוד נחמד ונעים לשיחה .אבל מה היום אני עושה בבית ובגן שהילדה לא כל כך מרוכזת ולא רוצה לעשות שיעורי בית .נכון להיום אני כלל לא מפחדת מיטיפול תרופתי אחרי התוצאות של מבחן טובה .התוצאות פשוט היו כלל לא טובות ללא כדור רטליו ועם ריטלין הציון היה מאוד טוב פשוט שווה לקחת ילד לאיבחון. לא לשמוע לאיש .הרושם שקבלתי מאנשים על טיפול תרופתי היה פשוט מפחיד .חששות של כל אמא .אבל היום אני עושה כל מה שטוב לבת שלי .לפני שהכל יהי מאוחר מדי תודה רבה לבנות הפורום ולדליה על היעוץ שיש לה מינסיון

zivadina

New member
את בידיים טובות

ד"ר אדר ותיק מאוד וגם מעודכן מאוד בתחום הפרעות קשב. אני בטוחה שהוא יציע לך תמיד את הטיפול הטוב ביותר, אם תדאגי לעדכן אותו בבעיות של ביתך. הרבה פעמים הטיפול בהפרעה מתעכב, כי ההורים לא מספרים לרופא המטפל שיש בעיות.

05 מיכל

New member
שלא תעשה שעורי בית!!!

מה את דואגת? היא כו-לה בגן. למה היא צריכה לעשות שעורי בית?! את חושבת שסתם קבעו שלבי"ס הולכים בגיל 6? לא, זה לא סתם. ילד צריך להיות בשל למסגרת לימודים מחייבת. בגן לא צריכים לעשות שעורים. אני מקווה שהגננת לא אומרת לילדים שזו חובה, ואם היא כן אומרת - הסבירי לה שזה מזיק לבתך, ושבבקשה תסביר שזה רשות. טוב שבגן מלמדים קצת מיומנויות של בי"ס, לא, לא כדי "להכין" אותם, אלא כדי לזהות מוקדם ילדים שייתכן שיש להם קושי, ולאבחן מוקדם, או לעקוב - לפי הצורך. אבל בכיתה א' ילמדו אותה הכול מאפס. היא לא צריכה לבוא מוכנה על "חומר הלימודים" של הגן. ובטח שלא להכין שעורים אם היא לא רוצה!!!!

למעלה