איבחון פסיכולוגי

anat301

New member
איבחון פסיכולוגי

אנחנו מנסים לעבור את התהליך לללא מרכז כמובן בגלל עלויות . איך יודעים למי כדאי לפנות בעניין האיבחון הפסיכולוגי?האם לוועדה יש דרישה מסויימת או כל פסיכולוג יכול לבצע זאת??

mondani5

New member
לגבי האיבחון

אני לא עברתי דרך מרכז כל שהוא וניגשנו בעלי הפונדי ואני לאיבחון בהרצליה והעלות היתה לפני שלוש שנים 1500 ש"ח לכל אדם. אירית

מירבי*

New member
ערב טוב ענת../images/Emo20.gif

ראשית, ברשימת הקישורים והמאמרים של הפורום יש פירוט של פסיכולוגים מנוסים באבחונים בפונדקאות. דרישות הוועדה מדברות על פסיכולוג קליני מומחה בעל נסיון באבחונים של 5 שנים לפחות. אפשר לקבל באתר של משרד הבריאות הנחיות מדוייקות לכתיבת דוח פסיכולוגי. בהצלחה

need1

New member
ענת שלום

אנחנו עשינו איבחון במכון אופק בהרצליה שבהנהלת אורית נווה. מאד מקצועיים,אחרי האבחון שלנו ושל הפונדקאית, הפסיכולוגית ישבה איתנו והעלתה את נקודות הכשל שעלולות להיות (לדוגמא שלושתינו מסוגרים בעצמנו בשעת משבר) והציעה לנו לדבר איך מתגברים על הבעיות במידה והן אכן עולות. יתרון נוסף למכון הזה הוא שאם תחליטו לאמץ (אנחנו פועלים בשני הכיוונים) המכון מוכר ואז אין צורך לעבור את המבדקים שוב בהצלחה!

עָנת

New member
אבחון פסיכולוגי../images/Emo132.gif

ענת ,אני עשיתי אבחון פסיכולוגי אצל יניב כץ. ובעצם למרות שאז הייתי עם מרכז מסוים,ניגשתי לאבחון באופן פרטי. מצרפת לך את הלינק של פסיכולוגים.

למעלה