איבחון חוזר

ארז ב 1

New member
איבחון חוזר

הילד שלי בן 3 ואובחן לפני מספר חודשים כPDD ראשוני על ידי קופת חולים מכבי. ניסינו איבחון נוסף וגם הם קבעו פחות או יותר אותו דבר. לאחרונה יש לבן שלי התקדמות מאוד משמעותית. זה הגיע למצב שהמטפלים הפרא רפואיים שלו לא בטוחים ב PDD ואחת הקלינאיות תקשורת אף אמרה כי הוא לא PDD. האם כדי לעשות איבחון חוזר במכון אחר מבלי לידע אותם בדוחות הקיימים.
 

נונינה1

New member
יש ילדים שהקושי השפתי שלהם יוצר

גם חרדה חברתית והתנהגות הנראת כ פדד. אם יש לכם את האפשרות אז כן, אפשר לעשות אבחון חוזר. אם תנסו להתקבל לגן של העמותה הם עושים אבחון קבלה בכל מקרה. ואפשר גם לחפש איש מקצוע טוב פרטי. אם הקושי השפתי יותר גם חרדה וקושי חברתי - זה עדיין מצריך טיפול כגון זה שאתם מעמידים לרשותו - סייעת בגן רגיל, וגננת שמתשתפת פעולה. טיפולי שפה, וטיפול רגשי.
 
כדאי לבצע איבחון חוזר אם אתם מתלבטי

שלום לך ארז וברוך הבא לפורום שלנו, אני בהחלט תומכת בהמלצה לאיבחון חוזר. לדעתי, אני גם זוכרת אתכם, מהתקופה שניסיתי לארגן משפחתון טיפולי. אם תרצה המלצות, פנה אלי, תלמה.
 
למעלה