איבחון דידקטי

mirigaon

New member
איבחון דידקטי

שלום! כמבקרת בפורום הנהדר הזה אני מבקשת לידע את ציבור ההורים שזוקקים לאבחן את ילדם/תם איבחון דידקטי ובכן, כמו שאנו יודעים העלות לאבחון זה גבוהה מאוד . ביררתי בימים האחרונים בקופת חולים לאומית שם אני וילדי חברים, האם ניתן לעשות זאת דרכם והופתעתי עד מאוד, כן ניתן ובעלות מאוד נמוכה 180 ש"ח.

זהבה נ

New member
ומה קורה עם התורים? והאם יש לך

אפשרןת בחירה בין מאגר מאבחנים?. אלו נקודות שכדאי לבבר לפני. לדעתי, נשמע על פניו טוב מאוד. בהצלחה לכם, זהבה נ זכויות הורים

trafficourt

New member
חצי חינם

במחיר מצחיק שכזה לא ניתן לתת שרות מלא ויעיל ומעניין כמה זמן נמשך האבחון

זהבה נ

New member
עד כמה שהבנתי המחיר מצחיק בגלל

הסיבסוד של הקופה והביטוח המשלים?. אני לא חושבת שבגלל שזה לא עולה הרבה כסף זה לא טוב, צריך לנסות לברר מי עומד מאחורי האבחונים הללו, ואולי לבדוק כטסט קייס תלמיד אחר במשפחה, אם יש. מה לעשות שבמדינתנו הקטנה כל מאבחן לוקח עבור אבחון מההורים סכומי עתק של אלפי שקלים. כך צצים להם כמו פטריות לאחר הגשם כל יום מאבחנים חדשים(זה הרי כל כך משתלם להיות מאבחן), ממש השקעה טובה כמקצוע. בארה"ב כל הנושא מטופל ע"י ביטוח הבריאות (בדקתי בלוס אנג´לס) של ההורים ובתי הספר, ואלפי הורים משתמשים בשרותים הללו , נהנים מהם ולא "פושטים רגל". אולי הגיע הזמן שגם ביטוחי הבריאות בארץ יתנו שרות כזה למשפחות, הרי עם חקיקת חוק, ביטוח בריאות ממלכתי אנו משלמים יותר, והביטוחים המושלמים למינהם של הקופות זה עוד הוצאה שאנו סופגים ובנוסף לזה יש את הביטוחים הפרטיים שגם הרבה מאיתנו מבוטחים בהם כתוספת לקודמים,. נכון, בישראל עדיין משלמים פחות מארה"ב, אבל זה כבר לא כל כך רחוק כל שלושת הביטוחים שהזכרתי, מתחילים להתקרב בסך הכל בסכומים, אז מדוע לאנדרוש התקרבות בשירותים. זהבה נ זכויות הורים

למהלי

New member
השאלה מי עושה? ידע בהקלות וניסיון..

יש מתחילים ויש בלתחי מנוסים ויש שלא מכירים את ההלימה בין מוסדות המשרד לבין אפשרויות לבין ההמלצות ויש כאלה שעושים קורסים מזורזים...ולא בקיאים בדקויות להכי טוב- יש כנראה מחיר

למעלה