איבוד קול

2אנה

New member
איבוד קול

לאחר שסבלה מכאב גרון קולה של אימי אבד לה... היא נמצאת כרגע בטיול בחו"ל ואין באפשרותה לפנות לרופא. איך ניתן לטפל במצב? תודה.

harduf9

New member
קשה מאוד להמליץ על טיפול

ברפואה הטבעית אין תרופה אחת לאדם אחד או לבעיה אחת. נכון שיש כמה דברים שעובדים על הרב אבל עדיין לא על הכל. אולי אם תתני יותר רקע ניתן יהיה לעזור לאמך. כעקרון כרגע אני יכול להמליץ על טיפול במה שנקרא תרופות סבתא. לשתוק ולשתות שתיה חמה. גם טיפול זה לא תמיד נכון או מצליח. בריאות שלמה גיא הרדוף

2אנה

New member
אשמח אם תכוון אותי

לפרטי הרקע שיעזרו. לא ממש יודעת מה רלוונטי עבור האיבחון. תודה.

harduf9

New member
הכיוון מתחלק לפיזי ופסיכוסומטי

בפיזי צריך לדעת האם היא אימצה את מיתרי הקול או הייתה חולה וכו' וכו'. בפסיכוסומטי צריך לדעת למה הגרון של אמך נפגע, מה גרם שם לרגישות ולחולשה. את האבחון הפיזי אולי ניתן לעשות דרך האינטרנט את הפסיכוסומטי אין סיכוי. נראה לי שתרופות הסבתא הן מה שניתן לעשות כרגע. אם אמך תרצה לטפל בבסיס הבעיה (במידה וקיימת) שתיגש לטיפול הוליסטי כשתחזור לארץ. בריאות שלמה גיא הרדוף

לתת מנוחה למיתרי הקול

שתשתדל לא דבר בכלל (אם היא יכולה) או שתדבר ממש כמה שפחות מבלי לאמץ את מיתרי הקול. בנוסף רצוי לשתות תה מנטה. החלמה מהירה

ראשית אפשר לרכך עם דבש../images/Emo13.gif

מה אין לאימך ביטוח רפואי על תקופת הטיול?
טוב, בכל מקרה,יש תרופת סבתא, אפשר לקחת בצל, לחתוך לפרוסות ועל הבצל להניח כמה כפיות דבש, להמתין כמה שעות והבצל משחרר את החומר הפעיל שלו- אפשר לקחת כף כל שעתיים אולי אף להשאיר בגרון שניות ולבלוע . תרופת סבתא לבעיות בגרון ודרכי הנשימה. מקווה שזה יעזור. למרות שרק עכשיו ראיתי את השאלה בהצלחה אריאלה

התכוונתי לשתות את הסירופ שנוצר../images/Emo9.gif

אחרי כמה שעות, אך גם הבצל שנשאר הוא בעל ערך עדיין... כמובן לא לדבר - לתת לקול מנוחה, אם אפשר לא לנשום דרך הפה, תה עם לימון ודבש. ובכלל שתיה מרובה .. בריאות טובה אריאלה

למעלה