איבוד קדמי...

Hell ad

New member
איבוד קדמי...

נסעתי הרגע לקנות משהו, פניתי פניה יחסית הדוקה (כמעט פרסה) ולקחתי אותה די מהר והסתכלתי על המרכה מולי וכמובן - כמעט נכנסתי בה, ואז נכנס בי ההיגיון - ישר מבט לתוך הפנייה, האופנוע משנה לגמרי את הזווית ונכנס לפנייה, ופתאום הקדמי מחליק ושאני כמעט צמוד לכביש, האופנוע מתישר בעזרת קצת גז... למה? צמיג גמור אני יודע, רק בגלל זה? אולי בגלל שהאופנוע שינה זווית בפתאומיות? או סתם כביש חלק\שמן?

אני יודע למה../images/Emo70.gif

אתה קרציה

M O R M

New member
מה אתה צוחק?

העלבון של מר קרבורטור מיותר ומעליב. או שיענה לבחור או שישתוק. לא מקובל עלי בפורום בו אני כותב סגנון התבטאות כזה מעליב. להערכתי זה גם לא בהתאם לכללי הפורום , ואם זה כן בכללי הפורום אזי צריך לשנות אותם.

flitzeR1000

New member
יש לי בעיה בקרבורטור !

הקרבורטור נפל לתוך הרדיטור עשה סמטוכה בפלגים אפשר לסדר את זה ?

D the kid

New member
תן לו לעמוד שעה בשמש וכל יסתדר.

יש לך בינתיים קצת זמן לאיזה משחק סנוקר קטן?

M O R M

New member
ששון אין לי קרבורטור באופנוע.

ואין לי רצון לראות סגנון התבטאות כזה בפורום. לא כלפי ולא כלפי אחרים. זה מעליב ומיותר. אנא בבקשה ממך, חלק ניכר מצופי הפורום הזה ממאנים לשאול שאלות וממאנים להביע דעתם בפורום בדיוק מחשש מעלבונות בסגנון שכתבת. הפגיעה שלך בשואל פוגעת בפורום כולו על ידי מניעת רוכבים אחרים מלשאול שאלות שמציקות להם.

tygger

New member
מזל טוב.

למדת משהו בקשר לרכיבה היום. אולי עוד תהיה אופנוען שעובר את גיל 30. זה אמנם אנשים מיוחדים ומאוד מאוד נדירים, אבל אולי... בכל מקרה, כמו בשאלה: באיזה צבע היה סוסו הלבן של נפוליאון? התשובה בתוך השאלה. אם אתה יודע אז למה אתה שואל?

למעלה