איבוד בתולין

Nightmare18

New member
איבוד בתולין

שלום לכולם. הייתי רוצה להתייעץ איתכם בנוגע למשהו שמטריד אותי מאוד. בעבר כתבתי פה על האקס שלי שאני מאוהבת בו והוא רוצה שנהיה ידידים. אך בסוף התברר שגם הוא רוצה להיות איתי וסוף סוף אחרי הרבה סבל אנחנו יחד. מאושרים מאוד. אני מרגישה טוב בקשר הזה. אני אוהבת אותו ומרגישה שגם הוא אותי. אני בת 20. אני באה מעדה שאסור לשכב עם אף אחד לפני החתונה. אך כרגע זו בעיה להתחתן.אני התחלתי רק ללמוד באונ'. הוא יתחיל בקרוב. טוב לנו יחד. אני רוצה שהוא יהיה הראשון שלי. אך אני מפחדת, מפחדת נורא. היום אמרתי לאמא שלי שאני לא חושבת שצריך לחכות לחתונה כי צריך "לבדוק את הסחורה לפני" , והיא אמרה לי "אם תיכנסי להריון?" אמרתי לה שיש אמצעי מניעה בימינו.זה שעקבות שהיא סיפרה לי על שיחה שהייתה לה עם דודה שלי שאמרה לה שאין מצב שאני אחכה עד לחתונה ואמא שלי אמרה לה שהיא מאמינה לי ומאמינה שאני לא אעשה שטויות. דודה שלי צחקה לה בפנים. בקיצור . אני אוהבת אותו באמת ובתמים. ורוצה לבלות איתו את שארית חיי. מקווה שגם הוא ככה. אבל הפחד משתק אותי. מפחדת שאולי אני אשכב איתו ואחרי חודשיים נפרד. ואני אשאר עזובה ומסכנה . כבר לא בתולה ואף אחד לא ירצה אותי יותר... עצם המחשבה הזאת מפחידה אותי. אמא שלי אמרה לי שאם נשכב לפני החתונה הוא כבר לא יתחתן איתי. לא יודעת מה לחשוב כבר. מה דעתכם? תודה לכל העונים.

Nightmare18

New member
חייבת להוסיף נקודה חשובה

שאני והוא כבר בקשר המון שנים. מאז שהייתי בת 16. ועברנו תלעות והתעללנו אחד בשניה הרבה מאוד, ורק עכשיו אנחנו באמת ממשים את אהבתנו. ולא מפחדים לדבר... אני נלחמתי מאוד בישביל הקשר הזה סבלתי הרבה. ולא מוכנה לוותר עליו . תודה לכל העונים :)

אין לי הרבה מה לייעץ

מלבד להגיד לך ששמירה על בתולין היא לא תעודת ביטוח לחתונה. כל האפשרויות פתוחות: אתם יכולים לשכב ולהתחתן לשכב ולא להתחתן לא לשכב ולהתחתן לא לשכב ולא להתחתן 90% מהמתחתנות אינן בתולות כך שהתאוריה שלך שאם אינך בתולה כבר לא ירצו אותך לא ממש מציאותית

למעלה