איבדתי את השלווה

fairylike

New member
איבדתי את השלווה

נורא קשה לי כרגע בחיים ונדמה לי שאיבדתי את האנרגיה הטובה, השלווה מרוב הלחצים והחרדות שקצת השתלטו עליי לאחרונה... אני מסיימת תואר ואני עושה השלמות קיץ בגלל ששברתי את הרגל בתאונה וחודשיים לא יכולתי לתפקד, אני צריכה לחפש דירה כי נגמר החוזה ולא טוב לי בדירה הזו, יש בעיות בעבודה שאני אוהבת מאד, התאכזבתי מחברות שלי, ועוד דברים שמכניסים אותי לחרדות ומערערים את השיווי משקל שלי ושואבים ממני את האנרגיות שלי........ מה אפשר לעשות?

פעם 'תה למעלה, פעם 'תה למטה...

קודם כל, ברוכה הבאה
הביתה שלנו. אני שמחה מאוד לראות אותך כאן! וכשזה נאמר, לשאלתך: את מתארת מצב שבו בהרבה רבדים ביחד את במה שקוראים לו בסיפרות שלב "הגיבור נוגע בתחתית". הבשורה הכי טובה שאני יכולה לתת לך, היא שאחרי השלב הזה מגיע שלב ההתרה - הפתרון והשלווה. עצתי לך, אם יורשה לי, מתחלקת לשתיים: 1. פתרי כל פלונטר שנגלה בחיים שלך כרגע במלוא תשומת הלב. רכזי את האנרגיות שלך ככה שתתכוונני לפתרון הכי טוב בשבילך, ולא לכבות שריפות. חשוב לא פחות - נצלי את ההזדמנות הזאת שיש לך עכשיו כדי ללמוד מההתנסויות החדשות. עומדת בפנייך תקופה עמוסה, שאפשר ללמוד ממנה מלוא החופן - אל תתני להזדמנות הזאת לחלוף על פנייך - נצלי אותה (בעיקר כדי שלא תצטרכי לחוות אותה שוב). קבלי החלטות מושכלות, על בסיס ההיכרות שלך עם עצמך. החליטי מראש על מה את לא מוכנה להתפשר - בחברויות, בבית החדש, בלימודים... סדרי לעצמך את העדיפויות שלך, ודעי, שרק ממצבים של חוסר אנחנו דוחפים קדימה. המצב הזה יכול להיות לך מקפצה לחברויות טובות יותר, לבית טוב יותר - נצלי את המקפצה הזאת! אל תתפתי להרים ידיים. עכשיו הזמן לתפוס את ההגה בשתי ידיים (עשר ושתיים, לא לשכוח
), ולנהוג את החיים שלך לעבר עתיד טוב יותר. ברור שזה קשה לעשות את הכל ביחד. אבל, אל תפקפקי בזה שהתקופה הזאת תעבור, ובעוד שלושה חודשים, יהיו לך בית חדש, חברויות מתוקנות וחדשות, רגל בריאה, ומלא הזדמנויות שלא עומדות בפנייך עכשיו. אם לא תבחרי עכשיו בית במלוא תשומת הלב - תגורי זמן רב בבית שאת לא אוהבת. עכשיו הזמן לחשוב לעצמך, מה את באמת מאחלת לעצמך - וללכת להשיג לעצמך את זה!!! 2. זה באמת נשמע המון עומס בשביל בנאדם אחד. אז אני מציעה לך גם, איפה שאת לא חייבת - לא להכניס את הראש לעוד לחצים. תפנקי את עצמך, תרשי לעצמך אולי פינוקים שבדר"כ את לא מרשה לעצמך, תהיי עדינה ואוהבת עם עצמך, תלכי רק לאיפה שנעים לך להיות, תרשי לעצמך לא ללכת לאנשים שכרגע מערימים עלייך קשיים נוספים - פרגני לעצמך. כמובן, שאת יכולה לקבל עזרה מבחוץ - ללכת למטפל שיכול להרגיע, לעשות מדיטציות ודמיון מודרך שיפרקו ממך קצת את המתחים, או לקחת פרחי באך, וכו'. יש הרבה עזרה בעולם האנרגטי שמוצעת לך, ואת מוזמנת להשתמש בה! אלו עצותיי אלייך, וכמו שאני תמיד מזכירה - לפלטר מה שלא מתאים לך, מה שאני מכירה מהחיים שלי לא בהכרח מתאים לך, וייעוץ דרך האינטרנט הוא טיפונת מוגבל... אז - את מוזמנת לקחת כל מה שדיבר אלייך וחופשי לזרוק החוצה את מה שלא, וכמובן, חופשי חופשי להמשיך לשתף, להתלבט ביחד, ולעבור ביחד איתנו את הדרך... נשיקות וחיזוקים להמשך הדרך החשובה מאוד והקשה שאת עושה עכשיו!!!

fairylike

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

למעלה