איבדתי את הכישרון?

• פותח הנושא dlml
  • פורסם בתאריך

dlml

New member
איבדתי את הכישרון?

קודם כל לא הייתי פה בזמן האחרון כי הייתי באנטליה, בכל מקרה התחלתי עונה עם דיורגארדנס (משוודיה) ואיכשהו לא הולך לי כלום, הם אמורים ליהיות אחת מה3 קבוצות הכי טובות שם ובכל זאת אני ממש לא מצליח לשחק כמו שאני רוצה, הטקטיקות הרגילות שלי ומה שאני אוהב (3 בלמים, קשר אחורי, או 2 והשאר בהתקפה)לא עובד, וגם משהו הגנתי יותר לא מתאים, מבחינת שחקנים, יש לי חרא הגנה והתקפה סבירה, אבל אין לי בכלל כסף לקנות בלם,ולהשאיל גם לא הולך לי (וגם אין ממש מציאות..) למישהו יש איזה טיפ שיכול לעשות שינוי גדול?

dlml

New member
לא משנה כבר

התחלתי עונה עם פנרבחצ'ה ובאמת כיף לשחק איתם, מחרתי את טונצאי ב25 מיליון דולר לולנסיה במהלך העונה, אבל זה לא הזיז לי כי הבעלים (שהוא נראה לי הכי מפחיד בעולם, כל הפסד הוא מאיים עלי ורוצה ממני להחתים שחקנים גדולים, אבל המנייאק לא נותן לי כסף) שלי קונה את מי שבא לו בלי לשאול אותי, הוא קנה את חסן שס, אייאן, אלינטופ והאקן יאקין, תוסיפן לזה את סירהאט, אלכס, אנלקה, ואן היידונק, רושטו ועוד כמה חבר'ה לא רעים ותקבלו אחלה קבוצה, סיימתי את העונה עכשיו, עם דאבל והפסד בחצי גמר ליגת האלופות לברסה) לסיכום, אחלה קבוצה, יש גם הגבלה שאפשר להחתים עד 6 זרים (אני מעדיף את זה, לדעתי זה קצת מוריד את הכיף להחתים כל פעם את מוקואנה, גוארין ושות'..) בכל מקרה, היו לי השנה בעיות קשות מאוד בהגנה, וחוץ משחקן אחד כולם היו גרועים, שנה הבאה גם רושטו עוזב (לא רוצה לחתום אצלי) ככה שאני צריך חיזוק רציני, אני לא מעריך את החוזה של ואן היידונק ועוד חלוץ ברזילאי ואני מתכנן להחתים את גוארין/בלם זר וטוב, ואת מוקואנה/קאבאנג'י. בכל מקרה, מישהו מכיר בלם טוב שיסכים לבוא לקבוצה טורקית?

OFIR 10

New member
תנסה להביא או את וינסטה קומפאני

מאנדרלכט תביא גם את ואנדן בורה מאנדרכלט ותומאס הובשמן משחטיור דונייצק, תחפש tomas hubs...

dlml

New member
כן שניהם קבועים אצלי בקבוצות חדשות

אבל קומפאני חתם באתלטיקו וכבר שווה הרבה יותר מדי וואנדן בורה עדיין אופציה, קלדרופ לא נראה לי ירצה לחתום אצלי, אני ינסה באמת את הובשמן, בשאחטיור יש ממש אחלה מציאות, מעניין אם גם באמיתי הם ממש טובים (הם הקדימו את דינמו קייב וזכו באליפות השנה אם אני לא טועה) בכל מקרה 2 הבלמים של נבחרת ברזיל מתחת לגיל 21 הם האופציות העיקריות שלי. אגב, איך זה שאלכס עבר לאירופה (ועוד רק לטורקיה) בגיל 27, כשיש לו לא מעט הופעות בנבחרת? השחקן הזה פשוט תותח, איך לא הביאו אותו קודם לאירופה? אגב, סמתי בפייבוריט שלי את מנצ'סטר, המטרה שלי זה להגיע לשם, במהלך העונה המאמן של אסטון וילה פוטר אבל הם דחו את ההצעה שלי.. ועוד שאלה, יש לי מגן שמאלי ברזילאי והוא ממש טוב, אבל בגלל שאני משחק בלי מגנים אין לי מה לעשות איתו, ניסיתי לשחק איתו בלם (יש לו תכונות טובות לכל תפקיד על המגרש) אבל הוא היה אכזבה, אז עכשיו אני מאמן אותו שיהיה בלם, אבל כמה זמן זה לוקח? כבר חצי עונה הוא מתאמן ככה, ואני ממש מקווה שבפגרה הוא יהפוך לבלם.

Big Joni1

New member
קומפאני מעולה

חתם אצלי באייאקס ב6 מיליון$

dlml

New member
בסוף..

קרה משהו ממש מוזר ומספר הזרים ירד מ6 ל5, איך זה?? בסופו של דבר החתמתי לא מעט שחקנים טובים: מוקואנה (יפתח השנה חלוץ) אלקאו או משהו כזה מהנבחרת הצעירה של ברזיל (יותר טוב בריטינג מקלדרופ ועושה רושם של שחקן טוב, הברזילאי השני שלי בהגנה נבחר ל11 הטובים של העונה בעולם, והשלישי, כדורגלן העונה בעולם (אלכס) מוראט יאקין, אח שלו גם אצלי אבל החלטתי שעוד בלם יוסיף לי עומק על הספסל (או הוא יפתח אפילו) האמת שעוד לא חתמתי איתו סופית אבל הוא יבוא. גוקדניז, הקשר המצויין של טרבאנספור ופאתיח החלוץ של טרבאנספור, השנה אני גם מצפה לזכות בדאבל ולהגיע ללפחות רבע גמר ליגת האלופות.

JoHnYmYsTeR

New member
שיחקתי עם פנרבחצ'ה..

בעונה השניה נצחתי את אינטר בגמר מה שמשעמם איתם זה שאת הליגה לוקחים בהליכה בחיים אבל בחיים אל תמכור את אלכס.

dlml

New member
כן אה?

שחקן מצויין הבאתי גם את גוקדניז מטרבנספור והוא גם מוציא ציונים כמו אלכס, 8.8 משהו כזה. ריאל סוסיאדד רצו אותי ואני הצעתי להם אותו תמורת 28 מיליון דולר וניהאט (שהוא ממש תותח שם) והם סירבו כמובן.. אגב, השנה פשוט לא הולך לי בליגת האלופות הוגרלתי לבית עם ורדר ברמן ריאל ואינטר ואני ברמה של ריאל ואינטר אבל איכשהו כל הזמן אני מחמיץ והם שמים לי שער בפוקס.. אני מקווה לסיים שלישי לפחות ולנסות לסכות בגביע אירופה. ואנלקה.. אחח אנקלה, כמה גרוע הוא במשחק הזה, אני מנסה להיפתר ממנו כבר חודש אבל אף קבוצה לא רוצה אותו (במחיר שאני מציע..)

JoHnYmYsTeR

New member
תמכור אותו ומהר!

אני על ההתחלה מכרתי אותו לריאל ב8 מיליון,לא משנה מה המחיר העיקר להיפטר ממנו,יש את זוראוסקי מוויסלה שהוא היה אצלי פשוט מעולה,35 שערים בליה ו12 שערים בליגת האלופות.

dlml

New member
כן אה?

אני כנראה ימכור אותו ב8 לורדר ברמן, אני דוקא יותר בכיוון של קבאנג'י מספרטק מוסקבה, הוא היה מצויין אצלי בליון.

למעלה