איבדתי אמון במערכת

א י נ ס

New member
איבדתי אמון במערכת

מצטערת שבהודעה חדשה, אבל, זה חשוב... בעקבות ה"שברים" רוצה לעבור למרכז אחר. אני בכללית, הייתי במרכז לבריאות האשה בלין, טיפול: הזרעות לאיזה מקום אחר אני יכולה לעבור? ולא, עוד לא קיבלתי וסת, אבל גם אי מתן הכוריגון, שאותו אני רואה שכולן מקבלות, גם זה הוריד לי את האמון למפלס אפס, אני לא מאמינה שמשהו טוב יכול היה לצאת מהטיפול האחרון. אינס

אינס

תאמיני - זה מה שאת אומרת לכולנו כל הזמן. שמהטיפולים הכי לא צפויים זה כן מצליח. מנסיוני בהזרעות - אף פעם לא קיבלתי שום תמיכה אחרי הזרעה לא כוריגון ולא כלום (מצד שני גם מעולם לא הצלחתי
). אני במקומך הייתי ממשיכה עם הציפיה ומחשבה חיובית -:

dandushx

New member
אינסי../images/Emo24.gif

את עכשיו בשלבי הטיפוס על הקירות וכל מיני מחשבות עוברות בראש , אולי באמת בלין הם לא משהו ואולי לא , אבל אולי זה גם בכלל לא משנה , את זה תדעי בעוד ימים ספורים ... נכון? ואם חלילה תצטרכי להמשיך את הטיפולים , כי זה לא יצליח ( מה שלא נראה לי שיקרה , נראה לי שעוד תבשרי לנו בשורות טובות) אז תשקלי את כל הגורמים ותחליטי אם לעבור . את עכשיו בימים הכי קשים של ההמתנה ,זה טבעי, אז תחזיקי מעמד עוד טיפטיפה
דנדוש

אינס יקרה

עם הרגשה כזו, מאוד הייתי ממליצה באמת להחליף מרפאה, אבל תעשי חושבים קודם טוב, אם את כבר לא מטופלת ע"י רופא טוב, שאולי לא שווה להחליף. לעזור במציאת מרפאה או רופא אחר מן הסתם לא יכולה, אבל בהחלט מבינה לליבך. אבל זה לא אומר לאבד תקווה בטיפול העכשווי, זה שלא נתנו תמיכה עדיין לא נראה כסופו המר. תני לזה צאנס, נשארו עוד כמה ימים, אבל תוך כדי, לשם הרגעת המצפון חפשי לך רופא אחר. מאחלת לך שלא תצטרכי לחשוב על כך, ושבעוד מספר ימים הכל יסתדר עם בטא גבוהה. אוף, נראה לי שיצא מבולבל

מיכל ק-ש

New member
אינס

אם איבדת אמון, את ללא ספק צריכה לחפש לך מקום חדש שבו תרגישי בטוח ונוח. אל תאבדי תקווה לגבי הטיפול הנוכחי. כבר שמענו על הרבה טיפולים שהלכו "על העוקם" וסופם היה חיובי. מיכל

נועם@בת

New member
הכלל אומר שאת בהריון כל עוד לא הוכח

אחרת
עד כמה שידוע לי, באלישע מקבלים מבוטחות של הכללית. אני יודעת שמשי טופלה שם. תוכלי לשאול אותה, היא כותבתמידי פעם בפורום הריון אחרי טיפולים. גם ללא כוריגון יש ביוץ, אבל נותנים אותו לתזמן את הביוץ ולהיות בטוחים בזמן המתאים. כך שהבחלט יש סיכוי טוב לטיפול שלך. שיהיה רק בהצלחה
נועם

תוליק

New member
אינס

גם אני התחלתי לזעום בתוך ליבי. אני והאיש כבר תכננו תסריטים איך אנחנו נכנסים לרופא, שמים 300 ש"ח על השולחן ואומרים "עכשיו כשזה פרטי תטפל בנו כמו שצריך?" אני לא מדברת על כוריגון. אני מדברת על רופא ששלח אותי אחרי איקקלומין הביתה ואחרי שלא ראה במעקב זקיקים היחידי שעשה התפתחות - אמר לי תחזרי עוד שבועיים וחצי אם לא יהיה הריון. רק עכשיו הכתה בי המחשבה ש"למה לעזזאל הוא לא עשה לי עוד מעקב שבוע אחרי? בדיקת דם לראות אם היה בכלל ביוץ?" יש בעיה עם קופות חולים! צריך לדעת לדרוש ולדעת לקבל (כמו שאומרים בפרסומת לפיצוי נמרץ) גם לי אין אמון במערכת, אבל אני לא מתיאשת - כי תזכרי שלא המערכת אחראית על ההריון שלך אלא את!!!

א י נ ס

New member
מה שאני מרגישה מול המערכת

זה חוסר אונים אחד גדול. מה אפשר כבר לדרוש כשאת יושבת על הכסא בגובה עיני הרופא, והאף שלו כמעט בתוך ה--- שלך. יש לי בטן מלאה על המערכת. למה לא אמרו לי לא להפסיק בשום אופן טיפולים כי אני כבר מבוגרת, ואין לי הרבה זמן? למה לא הפנו אותי לIVF כשעוד היה אפשר? למה הרופא שלי דבק באותו פרוטוקול, במשך שנה וחצי, ולא שינה שם כלום? אז הריתי מהזרעה. הגוף שלי היה יותר חכם מהמערכת. אבל אם היו עושים IVF אז, היו לי היום עוברים מוקפאים שהייתי יכולה להשתמש בהם. אבל היום הם חכמים להציע לי תרומת ביצית. ואני, עם הראש בקיר אומרת לא! באינסטינקט אני אומרת אני אצליח שוב מהביצית שלי. את יודעת איזה דבר מטומטם עשיתי בחיפושיי אחרי ביצית? הלכתי לרופא פרטי מנהל מחלקה בבי"ח פרטי, שלמתי לו מחיר מלא (כי המושלם שלי טרי ועוד אין לי זכויות) וזאת רק כדי לשאול אותו אם יש להם ביציות למטופלות פרטיות. החכם הזה הפנה אותי לקפריסין. כאילו שאני לא יכולה להגיע לבד לקפריסין. מה שהרופא שלך עשה לך זו שערוריה. החוצפה הזאת. הזלזול במטופלת. אני לא תופסת את זה. ולמה חוסר האונים מול המערכת? כי את אף פעם לא יודעת איך הבקורת שלך תשפיע על הרופא. מי יודע - אני חושבת לעצמי - הוא יתנקם בי, הוא יגיד שאין ביוץ, אין זקיקים, הוא יזייף את בדיקות הדם. עד כדי כך איבדתי אמון במערכת. שברו לי 2 מפשקים בלידן. אפילו לא טרחו להושיב אותי ולהרגיע, ולהגיד שלא יקרה לי כלום. וזה עם רופא שמכיר אותי שנים, ונחשב לשופרא שבשופרא.

תוליק

New member
יש לך אפשרות להחליף רופא?

ולמה באמת שישבר מפשק? זה בגללל הצוות? בי"ח? הרופא? צריך למקד את הבעיה למצוא אשם ואז לטפל בעסק, אינס אני חכמה בלדבר אבל את חייבת לעשות מעשה. אנחנו הולכים עוד שעתיים לרופא שלי ואם הוא לא יתן לנו סוף סוף בדיקת זרע!!! וצילום רחם - אני שוברת לו את המשרד ואח"כ מוצאת מישהו אחר. זה קצת קשה כי אין בסביבה שלנו מומחי פוריות ולקח לי הרבה זמן למצא אותו. יאללה, בואי נביא שתינו את הסבל הזה לקץ!

למעלה