איבגי / רוניוס

חיים - איתך בכל שלב בארגון ../images/Emo25.gif

הרי לא אמשוך ידי בלנסות להביא לארגון ערב מוצלח ביותר, הרי בטוח שלא ניתן לך לפעול לבד, למרות שאתה ענק בארגון ותפעול - וזה נאמר על סמך נסיון העבר ....

ל-איילה הוד האם ארשום V ליד שמך

ושל אושיק, ונוסיף גם את יוסי, בקיצור כל "נשמת הבוזוקי" ואז אחלה ואחלה של ערב יהיה, מה את אומרת על כך...

יאסו חיים ! איתך לאורך כל הדרך |כן

חיימקה ! שלחתי לך מסר במייל אך וודאי, רק תגיד ועוד דבר: נראה לך שאתן לך לפעול לבד במערכה וכך אמשוך את ידי מעזרה לארגון ערב מוצלח ? למרות שהרי אתה ענק בארגון ותפעול - אוהבת אותך איילה

איילה הוד , נשמה גדולה, תאמרי לי

איך הייה המפגש עם רוניוס??? האם ניתן להתחיל לברך??? או שנמתין בסבלנות ואין לי במקרה הזה... להשתמע...לגבי המפגש רשמתי V ענק ליד שמך, וליד כל החבורה "נשמת הבוזוקי"...אני משוכנע שאם תטלי חלק בארגון זה יהא הטוב שבטוב..

מפגש עם רוניוס ../images/Emo13.gif

היי חיימקה ! אתמול בערב היה מאלף ומעייף כאחד (חה .. חה .. חה ..) ראה מה שכתבתי בפורום, ואם תרצה לשמוע כמובן אנו עוד נדסקס על זאת.. אחלה יום ממי ביי איילה

לאיילה הוד, בכיף, אשמח לשמוע הכל

אודותיו, שוב, הבנתי מפאדי ומג'מעה בחייפה שרוניוס מוכשר מאוד...

vered2004

New member
רק חגיגיות בראש שלך מה נשמע אחי

מה קורה איך מרגיש חזרתי היום לעבודה אחרי חופש ארוךךךך

ל-vered2004 מתוקי, מה שלומך...

ממש ממש התגעגעתי, אבל את מכירה את הימים האלה בהם יש לך את כל הרצון בעולם לעשות אלף ואחד דברים, ובקושי יש לך זמן בשבילך...אז, אלה היו הימים...על כל פנים בהזדמנות הראשונה אני אצלך, או מה דעתך לקפוץ לגרב ורודה מחר...יענו, 1.6.04....

vered2004

New member
מה זה יענו יענו כזה זה אומר

שחפלה ופלה מלאן דיסקים שלל בביקרונו אצל גרב ורודה?

12אניהיא

New member
רוניוס נימצא בארץ לפחות כבר

שלוש שנים. אני לוקחת אינדיקציה לפי ההריון האחרון שלי. הוא הופיע מייד אחרי חזרתו לארץ במועדון על גל עם בעלי. לדעתי היום הוא אחד הטובים בארץ. וקשה לאמר זאת אבל אין כיום הרבה זמרים טובים. יאמר לזכותו של רוניוס שהוא דובר יוונית ומבין כל מילה שהוא שר. אולי נארח אותו כאן מתישהו...

ל-איילה הוד ממינקה, למה החביאו

אותו??? או שרק יחידי סגולה ראו אותו, לדעתי צריך להפוך במדינה הקטנה הזו כל אבן וכל סלע על מנת למצוא זמרים/נגנים כשרוניים העוסקים במוסיקה היוונית? הלא לשם כך קיים הפורום הזה, נכון???...לא רק לרעות כל הזמן בשדות זרים כאשר הפרחים ממש ליד...

למעלה