איאן בראון חסר עמוד שדרה!

Gerdulin

New member
איאן בראון חסר עמוד שדרה!

איש שלכלך עלינו כה יפה מגיע לארץ ועוד לגני התערוכה http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,607,209,21130,.aspx

davecom

New member
עכשיו עוד פעם יפתחו את הנושא של השיר ההוא

אם הוא היה פשוט לא מגיע זה היה נחסך ממנו, ומאתנו. אני בטוח שלא יפסיקו להציק לו עם זה מהרגע הראשון שהוא ינחת בארץ. בכל אופן, מסתמן קיץ מצויין להופעות. אם לא יהיו הפתעות. נראה לי שהשמות שמשחררים עכשיו זה רק ההתחלה. אני רק מקווה שיהיו שם אמנים יותר מעניינים מהשוליים. באופן אישי, ביורק ובראון לא ממש מעניינים אותי. דינוזאור ג'וניור נשמע יותר בכיוון. אם יהיו עוד שמות "קטנים" שיופיעו בזאפה או בלבונטין וכד' , זה נראה לי יהיה הדבר המעניין.

konformist

New member
הוא בטח ימתג את זה כהופעה למען השלום או חרא

אחר בסגנון... הלוואי שילך להופיע ברמאללה ובדרך במחסום יעבור אונס אנאלי אכזרי בידי מגבניק גדול בשם אנטולי.אז מבחינתי תהיה לו לגיטימציה להתלונן על עוולות הכיבוש כמה שהוא רק רוצה. חוץ מזה, אף פעם לא הבנתי מה תופסים כל כך מאיאן בראון בארץ. סה"כ יוצר בינוני מינוס שבנה קריירה שלמה על שניים-שלושה שירים חביבים מהאלבום הראשון של הסטון רוזס. מעבר לכך, התרומה היחידה שלו לעולם היא שהוא משמש כהוכחה חותכת למוצא האדם מן הקוף נמאס כבר ממנו ומחבריו מנשנשי הפיש אנד ציפס הצבועים

fugitive

New member
אני, כמובן

חושב שהוא עשה כמה דברים טובים בזמנו... בכל מקרה, הלוואי שיבואו עוד, שילכו להופיע גם ברמאללה, ושיהיה לנו כסף לממן את זה.

לא מסכים איתך

הוא בועט עד היום ויוצא מוסיקה מצוינת ואין לי ספק בכלל שאני אהיה בהופעה שלו, חבל להפסיד הופעה כזו שבאה לארץ הקטנה שלנו.

עושה רושם שקצת הגזמתם.

העיקר שיש לו מוסיקה מצוינת ושיהיה אפשר להנות ממנה בסוף מאי...

ד"א, זה לגמרי עשה לי את הקיץ

הופעה ברמה אחרת משאר ההופעות שנראה כאן בארץ, ואמן בליגה אחרת.

בנוסף להכל

זאת הופעה ברמה גבוהה הרבה יותר משאר ההופעות שמגיעות לארץ בקיץ.

ממש עוד מעט ד"א

נשארו עוד קצת יותר משבועיים עד ההופעה ואני כבר לא יכול לחכות :).

למעלה