איאן אנדרסון חוזר

melancholy man

New member
איאן אנדרסון חוזר

לפי האתר של Jethro Tull , ב 30 לאוגוסט במסגרת סיבוב ההופעות של הלהקה במערב אירופה (מישהו עבד עליהם כנראה) מגיעה הלהקה לאמפי בקיסריה, לראשונה מזה הרבה הרבה זמן, יש מה לראות!

epitaph

New member
לפי ידיעות אחרונות...

זה ב31 באוגוסט. עמוד 27 במוסף "24 שעות". האמת שזה לא משנה, העיקר שהם באים.

melancholy man

New member
לא יודע האתר של הלהקה נראה לי

יותר אמין, אבל כאמור זה ממש לא משנה. (חוץ מזה שב 1 לספטמבר אני עובד, אבל באמת פרטים קטנים...)

ThePiper

New member
ב1 לספטמבר מתחילים ללמוד...

אבל למי אכפת??$#@#?$ אלה ג'תרוווו!!!!!! אני כבר מתחילה לחסוך! (ולהתפלל שהם באמת יגיעו)

the band member

New member
איפה מזמינים כרטיסים???

יוווו, את ההופעה שלפני שלוש שנים פיספסתי (סיפור עצוב, הכרטיסים נגמרו...), אבל את זו אני לא מתכוון לפספס!

melancholy man

New member
וואלה לא יודע

אני מניח שיהיו מודעות בעיתונים, בסה"כ הופעה בקיסריה זה דיי ביג דיל, כך שאני מניח שעומד מאחורי זה מפיק רציני. איזה כיף ליקי, סטרובס ו JT בתוך חודש...

Chocoholic

New member
../images/Emo12.gif

ועוד בהתראה קצרה יחסית... מעניין למה ההופעה בארץ (ביחד עם ההופעה בטורקיה) מסומנת בצבע צהוב... אני מקווה שזה לא אומר "לא סופי" או משהו כזה.

Boo9ie

New member
ובכן, כתוב למעלה שזה מאושר.

Jethro Tull in Western Europe - Confirmed זה בטח סתם מתייחס למדינות עולם שלישי או משהו, אתה יודע, אקסטרה אבטחה?

avivs

New member
נראה שזה יותר מתכוון

לזה שלא מדינות שלא באירופה

HelterSkelter1

New member
זה פשוט

"latest updates include dates in Turkey and Israel marked in yellow" זה הכל. עדכונים אחרונים מסומנים בצהוב. יאללה, אני מחכה לזה...

ThE RhythM

New member
הממ

זה רק אני או שבאתר שלהם לא כתוב ישראל?

melancholy man

New member
האמת שלושת הראשונים שלהם בלוז רוק

אבל לא צריך לחפש דיוק ב ynet זה לא הצד החזק שלהם.

Boo9ie

New member
אתה צודק.

רק דאמט כתוב Israel. 11 Faroe Islands (Denmark) www.listastevnan.com Nordic House, Torshavn 13 Oxfordshire, UK Cropredy Festival www.faircrop.co.uk 28 Cesme (Izmir), Turkey 30 Israel Caesarea Amphitheatre

Miss CB

New member
:-O

עשית לי ת'יום ניבלו! יאווו איזה יופי, עזבו אתכם מהשטויות שלי ("ת'יק מגניב, אבל..") שום אבל, אני שם! אפילו אמא כבר שוקלת את זה בחיוב
... איזה יופי!! (וזה עוד מאחת שלא ממש מכירה אותם כמו שצריך..)

למעלה