אטרף

Acoustic 3

New member
אוף, בדיוק שלחתי לך מסר לגבי ברצלונה.

אני טס יום שני ואני רוצה לדעת מה כדאי לעשת כדי להיות מחובר לאינטרנט דרך האייפון 24/7.
זרוק איזו עצם, בחייך, אם ש לך רגע פנוי..

ONEE12345

New member
אטרף

אני מנסה להצטלם בצורה ברורה אך שתחמיא
נמנע מפגישות מהאינטרנט מהחשש שיגידו אתה לא דומה לעצמך וביי
זה מעליב
מה אתם חושבים?

Acoustic 3

New member
פשוט מאוד. אני מהצד השני

אני לא נפגש עם אף אחד בטרם עברנו למצלמה.
למה?
כדי לראות עם מי אני מדבר ואת מי אני הולך לפגוש - וגם כדי שהצד השני יקבל את אותו המידע.

mountain0goat

New member
לא נעלב מזה

אני לא מצטלם במיוחד עבור אתרי הכרויות (למעט תמונה אחת שהייתה דודא של רגע). כל התמונות שלי מארועים או טיולים.. מקסימום חותך את המיותר.

למרות שזה לא קרה לי, אני מניח שאם מישהו יאמר שאני לא דומה לתמונות שלי וילך אז הוא יכול ללכת להזדיין כי אני לא הולך לעשות בוק בשבילו.

אגב, אם אני נפגש עם בחור והוא לא ממש דומה לתמונות שלו, ניחא. יצא מהדייט הזה מה שיצא. אבל אם הוא שם בכלל תמונות מזוייפות אז זה שלום וביי. אני אפילו לא אסתובב להגיד לו למה אני הולך, הוא צריך לדעת לבד.

ספר יקר

New member
שאלת אטרף אחרת

לגבי רשימה שחורה:
כמה מקובל להשתמש בזה כדי לסנן אנשים שכבר דיברתי אתם ולא יצא מזה משהו (וכך לחסוך פנייה חוזרת אליהם או מצידם)? האם גולש שאני מעביר אותו לשחורה מקבל על כך הודעה? או רק אם הוא ינסה לפנות אלי אחרי שחסמתי אותו - הוא יקבל הודעת הסבר?

תודה

mountain0goat

New member
רק כששולחים לך הודעה מקבלים הודעה שהם בשחורה

האמת שאני משתמש בשחורה רק כדי לחסום ספאם או אנשים שמגיע להם להיות חסומים (מטרידים סדרתיים, כאלה שלוקחים סירוב קשה כמו ילדים וסתם חארות).
אם מישהו שכבר דיברתי איתו פונה אלי שוב אני אגיד לו שדיברנו ובזה זה יגמר. זו סתם מעין הרגשה פנימית כזאת שזה לא מנומס לחסום אנשים ככה סתם.

aשרון

New member
"אטרף", מאיפה הם לקחו את השם?

אף פעם לא יצא לי להשתמש בשחורה באטרף, וגם לא חושב שזה נחוץ לי. אבל קיבלתי פעם הודעה מאיזה אחד שפניתי אליו שהוא הכניס אותי לשחורה בגלל שלא אהב את משפט הסטטוס שלי .

white star

New member
התשובה בגוף השאלה

אם אתה חושש מדחיה,
סביר להניח שאתה דופק חתיכת תמונת פוזה שמייפה מאוד את המציאות.
תדע, אנשים יודעים לזהות תמונות פוזה מקילומטרים, זה מיותר כי זה סתם עלול לגרום למצבים לא נוחים.
תעשה תמונות יפות שלך אבל לא שמעוותות את המציאות וזהו, כמות זה חשוב

למעלה