אטרף

guy 231

New member
אטרף

היי, הרבה זמן לא הייתי כאן התגעגעתי:) סתם תסכול קטן, איך זה שאתה באטרף מדבר עם מישהו אתה בעניין וזה נראה שהוא ממש בעניין והכל מחליפים תמונות(יודעים איך זה).. והוא ממש חמוד ונחמד.. ואז הוא נעלם... אנשים כאילו לא חושבים איך זה פוגע באנשים וואלה תגיד משהו לפני שאתה נעלם כמו:" לא מתאים" "נדבר מאוחר יותר" אבל ככה להשאיר באוויר זה מרתיח אותי! ופוגע בי מאוד! זהו הוצאתי את זה...

הוצאת לי את המילים... טוב, את חלקן... :)

ItsikH

Member
לדעתי לא נכון להתרגש כל כך זה אופן ה"תקשורת" באינטרנט. בצ'אטים זה הרבה יותר גרוע, אנשים מופיעים ונעלמים ללא הרף. אם קשה לך להסתגל (דווקא מעיד על בריאות לדעתי) - עדיף לך לפגוש אנשים במקום אחר, פיזי ולא וירטואלי.

makel1

New member
אם מישהו יגנוב ממך כסף,

ואח״כ יספר לך שעשה זאת בשל מצבו הכלכלי הקשה, תרגיש יותר טוב? לדעתי אתה מפנה את התסכול שלך למקומות לא נכונים, במודע או שלא. לטובתך אני מציע לך לא לקחת את הדברים האלה ברמה האישית. אחרת תצבור עוד ועוד מטענים שיציבו בפניך מכשולים בשיחות הבאות שלך. תנסה לעבוד על רשימת ה״יתרונות והחסרונות״ שלך, להתמקד בפלוסים ולנסות לעבוד על המינוסים. עד שזה יושלם, וכדי למנוע מעצמך מצבים מבאסים, אתה יכול לשקול לבטל את הפרטיות של התמונות וככה תדע שאם מישהו התחיל/זרם איתך בשיחה - עברת מבחינתו את מבחן השטחיות. בסופו של דבר בנאדם, תאמין בעצמך ותאמין לי שזה יביא לך רק דברים טובים. בהצלחה :)

אני בד"כ כלל הולך עם גברים

שמממנים אותי, אז 200 זה מעט עבורי, אני צריך הכנסה חודשית קבועה.
ותגיד רגע, איזה סכומים דרשו ה"חבר'ה" שלך.?

ואיזה הבדל מטורף בין שני הבלוגים שלך :p

למה אתה חוסך מאיתנו את הניק הזה, חבל, גיליתי שם בלוג חביב ומעניין
!

סיפור אמיתי..

ידידתי יצאה יום אחד מדירתה השכורה וקפצה למכולת ככה בטי-שרט, היא חילונית ולא ממש מקפידה על צניעות וכאלה, אבל באותו יום לבושה ממש לא הזכיר שרמוטה. קיצר, שלפה הגברת סיגריה, וראתה כי המצת איננו... ביקשה מהבחור (מותר לי לומר שהוא חרדי?) ליד אש אם אפשר בבקשה. מה ענה לה עלם החמודות? "200 שקל ואת נותנת לי." ידידתי ההמומה עוד לא הספיקה לעכל את שארע, וכבר הבחור פצח במסע שכנועים ומעל כולם הנתון המשכנע מכול: "אני גומר מהר" הבחורה הסתלקה בזריזות (יען איננה שרמוטה) ונעלבה עמוקות. 200 ש"ח?! כאילו WTF??? אני לא שווה יותר???

למעלה