אטנשן אטנשן!

אטנשן אטנשן! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

נכון שאנחנו מתגעגעים לבצפר? (לא!) נכון שאנחנו מתגעגעים למורות המכשפות שלנו? (לא!) נכון שכבר שכחנו איך הם נראות? (לאד'עת!) החלטתי לעשות פינת יצירה. בפינה הזאת אנחנו נצייר את המורות שלנו! O: אתם מוזמנים לפתוח את הצייר, להדביק את התמונה של המורה שלכם ולצייר לה שפם וזקן. ותזכרו: שפם וזקן זה סקסי, אבל רק לנשים T.T

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gifאין לי תמונות שלהן ../images/Emo3.gif

ואני לא מעוניינת בהן

לא! זקן ושפם זה סקסי רק לבנות! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

ואפילו ג. יפית אומרת את זה! נ-ק-ו-ד-ה-!

mafakit

New member
בא לי גם D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

אז זאתי המורה שלי לספרות.. שהיא מזה חופרת!!! היא כל השיעור מדברת על אותם דברים שהיא מדברת עליהם כבר 5 שיעורים.. וכל דבר היא מדברת עליו שעה!! ואז היא אומרת שאנחנו מתעקבים ולא לומדים.. ~.~ קיצר.. ככה היא נראית..
סליחה על האיכות החרא.. פשוט הקטנתי וזה עשה משו..

mafakit

New member
המורה למתמטיקה |אלפקה|../images/Emo218.gif

הוא מוזר כזה ומצחיק ><' והוא מקריח בצורה מוזרה O_ם דרך אגב.. יש לו פלומת שיער באוזניים..XDDD

mafakit

New member
המורה לאנגלית..|אלפקה|../images/Emo218.gif

היא חמודה והיא נחמדה אליי
אבל הבעיה היא שהשיער שלה במקור הוא שחור והיא כל הזמן צובעת לבלונג.. אבל הגבות נשארות שחורות וקודרות XDDD

מורות לאנגלית תמיד נחמדות! O: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

למרות שיש לפעמים את היותר מידי מפחידות עם המבטא האמריקאי שהם. "תגידי אררררררררררררר" ~משמיעה קולות של שודד ים~ לנו יש סתם מורה מכוערת, שנה עם פלולות ושערות מפחידות צומחות מהפלולה. זה משו לא טבעי... דיס איז אנבליביבול! דיז איז דיזסטר! האו איצ' קים פאסיבול?

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif מורות לאנגלית הן רעות ../images/Emo69.gif

(במקרה שלי >>) טוב בכללי אנגלית בבית ספר זה גרוע, 90% מהאנגלית שלי זה מהמחשב, טלוויזיה והמוזיקה שאני שומעת

בטח שאנגלית בבצפר זה גרוע! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

רק חבל שבהקבצה ב' לא מלמדים כלום >.>" יש לנו מורה מפחידה ומטרידה. היא לא מפסיקה לבהות בציצים שלנו!!!!@$!$~ >< קנאית. אז מה עם אני שטוחית ויש לי יותר יפים משלך? ברור שזה יותר עדיף מציצים משולשים ומחודדים שמאיימים לדקור את התלמידים. יותר מ-90% מהאנגלית שלנו זה מהטלוויזיה, מהסרטים. ובעיקר מהמוזיקה. הרבה יותר מאשר חומר שלומדים בכיתה...

חח אצלנו זה הפוך

אצלנו כולם בוהים בציצים של המורה לאנגלית. היא פשוט עשתה הגדלת חזה, וכל השיעור אנחנו יושבים ובוהים לה בחזה. ביומולדת שלה שנה שעברה הכנו לה ספר ברכות חח ורשמתי לה את כל הציטוטים שנאמרו אי פעם על הציצים שלה.. דברים כמו "מצאתי את עצמי יושב ובוהה בחזה שלה כל השיעור" "נו מה רע? בשביל זה היא קנתה אותו"

מעניין אותי לדעת איך היא הגיבה על זה...

+
כנראה אז שיש לה ציצים יפים! XD אולי כדאי שגמאני העשה... יום יבוא! O: אבל לנו יש מורה (ממין זכר) שכל הזמן מתעסק עם החגורה שלו (אל תחשבו כחול T.T), והוא כל הזמן שם את היד שלו באיזור האינטימי. כאילו שמור על זה מפני כלבה רצחנית שלא תקפוץ ותנשך אותו שם... (אהמ אהמ... זה בדיוק מה שקרה לי בכיתה ו'... חברה שלי באה עם הכלבת צ'יוואווה- איך שלא כותבים את זה, והוא בא ללטף אותה, ופתאום היא קפצה עליו ננשכה לו. אוחח זה היה מצחיק כ"כ!!! וכואב... XD)

חח היא דווקא מקבלת את זה בהומור

וואי היה כל כך מצחיק.. גם היה לי רעיון גאוני, היומולדת שלה יוצא בסביבות חנוכה, אז החלטתי שנקנה לה 2 סופגניות במקום עוגה חח הבאנו לה כזה 2 סופגניות צמודות (תארו לכם טאיך זה נראה) ושמנו לה בזה נרות וזיקוקים.. חח וקשרנו לה זר בלונים, ועוד בנפרד 2 בלונים ורודים מחוברים, חח וידיד שלי בא לה עם הזר בלונים אומר לה "המורה, הבלונים שלך" חח היא כזה הסתכלה על החזה שלה, ואז קלטה שיש זר בלונים חח...

nitzangro2

New member
צודקתת!כל המורות לאנגלית רעות וסתומות!!!!!

והן בכלל לא יודעות אנגליתת!!!!

לא רק לך יש מורים למתמטיקה זקנים ומקריחים

+
או שרק לי יש מורה למתמטיקה שמדבר בחושניות אל המחק שלו כשהוא נופל? הוא מלטף אותו, עד כדי כך שזה כבר הטרדה. O.O

חתיכה שחבל"ז מזמ"ז XD ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

חוץ מזה שציצים שלה טיפה מפחידים אותי O.O אבל זה ממש יפה איך שציירת! ציירת את זה בצייר? O: בטח זה ממש קשה... לי זה אף פעם לא יוצא כמו שצריך. אני רוצה טאבלט T.T כן. לכולנו יש מורות חופרות. אני מזדהה עם כאבך >.>" אוהבים אותך ~מחיאות כפיים~

mafakit

New member
כן הכל ציירתי בצייר..|אלפקה|../images/Emo218.gif

תודה על התמיכה

למעלה