אטמוספירה, lady of shalott

RedCherry

New member
אטמוספירה, lady of shalott

כשהייתי באילת ועברתי על הדיסקים הזולים במיוחד שם (Ommadawn של Mike Oldfield ב-30 ש"ח!) להפתעתי הרבה מצאתי את האלבום של אטמוספירה. למרות המחיר (70 ש"ח) קפצתי על המציאה (אם אתם שואלים, לא ראיתי את האלבום בשום מקום אחר אי פעם). שמעתי את האלבום המון, ממש תחנתי אותו ולדעתי הוא פשוט מדהים. למרות שברגעים מסויימים הוא נשמע ממש כמו Yes, הוא עדיין מקורי ומעניין. אני ממש ממליץ לכל אחד שלא שמע אותו שיקנה אותו דחוף. הבעיה היחידה היא דווקא ההופעה החיה, בה אי אפשר לראות כלום בגלל כמות העשן ומשום מה המצלמה תמיד מתמקדת בדברים הכי פחות מעניינים, אבל בגלל שאני רואה את ההופעה החיה כבונוס אני לא מחשיב אותה כחלק מההערכה הכללית לאלבום. בהצלחה ושמיעה מהנה!

epitaph

New member
בקשר להופעה החיה...

כמו בכל דבר אחר בחיים, אתה צריך להאשים את הערוץ הראשון.

epitaph

New member
תגיד, אם אתה כבר כאן...

מה נסגר עם אוקטובר? יש הקלטות או הופעות בקרוב? אני מייחצן אתכם בחשאי כבר כמה זמן.

יניבש16

New member
מוקדם להגיד...

אני לא אוהב לחשוף פרטים לפני שהדברים נסגרים סופית, אבל יש משהו בדרך... תודה!!! לא תזיק לנו יחצ"נות.

MajorWinters

New member
זה לא עשן...

אני יודע שכבר קשה לראות שחור לבן בעולם הדיגיטלי והמודרני המגניב שלנו כיום.... אבל חיים עם זה...

yonia3334

New member
בהחלט אלבום מצויין!

קניתי אותו לפני מס' ימים ב- 79 ש"ח... :\ אבל בהחלט שווה את הכסף.

RedCherry

New member
אני יודע שזה לא עשן...

זה הדבר המעצבן הזה שיש במסיבות של כיתה ד'. חוץ מזה הצילום ממש דפוק. בעניין הערוץ הראשון, במדינה שלנו (ברוב שאר מדינות העולם), בעינייני מוזיקה (ובעצם אומנות בכלל וחדשות) אל תסמוך על ערוץ ממשלתי, בעיקר לא עם הממשלה שלנו...

מסכים ומוסיף

ה"הופעה החיה" שיש בדיסק הכפול היא לא הופעה חיה אלא קליפ פרימיטיבי שהוא בעצם פלייבק אחד גדול. הצליל המקורי של הסרט היה גרוע מאוד, ולמעשה הוידאו "הולבש" על גרסת הסאונד החדשה שעשו מפיקי הדיסק (MIO). לרשות השידור לא היה שום עניין בהקלטה הזאת, וצריך להגיד הרבה תודה שמישהו ישב ושיחזר את החומר, אחרת הוא היה פשוט נרקב במרתפי הארכיון. כיף לכם שם באילת, הכל עולה פחות...

למעלה