אטלנטיס

מולוקו

New member
אטלנטיס

כשאנו מדברים על אהבה אנחנו מדברים בשקט. אהבה היא שקטה יש לה נימים שונים להגעשה. אוקינוס שקט נשמת אפה אטלנטיס מתחת למים שוקטת דוממת. כשאנו מדברים על אהבה אנו מדברים בשקט...

ריקי די

New member
דוממת

דוממת מחליקה אל בין הזרועות עוטף אותי בשקט שלך, ומילותיך חודרות אל נפשי כטיפות חמימות כולאות אותי.

מולוקו

New member
פרח אהבתי

כשאת באה אני פורש כנף. את מחליקה בין זרועותי לתוך גופי. אני נושם אותך לתוך ליבי פרח אהבתי.

ריקי די

New member
צעיף אהבה.

נפקחת,פורחת אל ריחות הגוף כבושם באויר מתעטפים בצעיף אהבה. לובן שוקע אל אדמומית שפתיך רכות מנעימה את צבעי התשוקה.

מולוקו

New member
פעם

פעם הייתי בגן עדן נשמתי ריח בשמים עצי לימון ואפילו הנץ רימון. פעם הייתי בגן עדן נשמתי אותך בכל כוחי נשמתי אל תוך ליבי. פעם גורשתי מגן עדן בגלל תפוח ואת אספת אותי אליך לתוכך מתוך געגוע.

ריקי די

New member
הגשת

הגשת טעם תפוח אל שפתיי ומאז נפקחו עיניי לדעת אותך וגופי לחוש בך. וגן העדן שוב פורח בתוכנו.

מולוקו

New member
מעיין

אין לי חיים מעבר לאופק שלך נגמרים לי השבילים מעל ירכייך המפותלות. טובל במעיין אהבתך רוחץ בשרי ברוך מבטך מתנחם בך רוצה בכך. ואת כזו אוהבת חומלת ואל משכבך אותי אוספת. מצמידה אותי אל שדייך מניקה אותי בחלב מתקתק מרווה צימאון הלך במדבר.

ריקי די

New member
סוער

על משכבי ידעתיך, ברוך המגע ואצבעות קטיפה. לשון לפותה בלשוני, בשפתיי ואלפי רזים נגמעים אל פתח אהבה, לכודים ונדלקים לרגע אינסופי של עונג לח ובוער. אל משכבי באת וידעת אותי במבט סוער.

מולוקו

New member
שושנה

אני לך ואת לי שושנת אהבתי יפה את אישה ואין דומה לך רעייה. שערך משי רך יורד לו במידרון שוקייך תלפיות רקתך פלח הרימון. הלעיטיני מאודם פיטמתך מן האדום האדום הזה אני לך ואת לי שושנה שלי.

מתבשמת

New member
טרם אהבה ../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

טרם שאלנו לאהבה, ורק השאלנו את יופיה. טרם ליווינו סודה, ורק הלוונו את גופה. מרבד צבעייה רקוע תחתינו. ממעל כאבנו במראתה שותק. סער תשוקתה מתיך כליינו, ומתוכנו קולה מהדהד הרחק...

מולוקו

New member
מהי אהבה .

אם לא תשוקה ואולי חיבה או שמה נשיקה מהי אהבה אם לא תאווה ואולי חמדה או שמה הבנה מהי אהבה אם לא ידיעה ואולי סברה או שמה געגוע היא בטח תפוח. מהי אהבה ? את דברת עליה בכזו הבנה.

יערית 1

New member
אהבה

אהבה ותשוקה אל הלא נודע, אל האחר , השונה, המרטיט שאת נשמתי מרעיד . בלילות לצידו נירדמת, כשידו אותי מלטפת. בבקרים לנשיקותיו מתעוררת. כולי כה נירגשת, מדברת אהבה.

מולוקו

New member
ואולי

ואולי אהבה זו את זה אני חיים בשניים כי טובים אנו מן האחד...

מולוקו

New member
מצב

יש מצב שאשא אותך איתי בליבי אני אצעד ואת איתי. מקסימה אותי בין זריחה לבין שקיעה מלטפת מנחמת אוהבת נלבבת. את לא כבדה את שלי בתוכי בנשמתי אהובתי.

יערית 1

New member
מצפה

למרגלות ההר, בין מיצר לנהר, בין ים לשמים, מסתתרת לה, מצפה לאהובה, תכלת כסותה, בנפשה מנגינות, ובליבה סערות.

מולוקו

New member
סוערת

סוערת לה אהבה לא שקטה דרכה שוצפת קוצפת תרה מבקשת. תחפוץ בהר וגם בגיא חומדת בוצרת ענבי בוקר רוצה ולא עוצרת. מנגינת צועני מנגנת ריח סתיו ושלכת נושמת יפה ומושלמת.

mr_lonely

New member
הד קולך

הלכת והלכו איתך חום שבגופך ורטט באברייך, רעד בקולך ובנשימתך, חיוך מעמקי נשמתך. נותרנו אני וזכר גופך, מרעיד בי מיתרים חרש, מעיר בי געגוע בכל רגע מחדש והד קולך הולם רכות באזניי.

יערית 1

New member
געגוע

ידך הלוהטת בי חורטת געגוע עמוק אי שם מרחוק אותי חובקת ואוהבת.

am3aa1

New member
מתגעגע...מאיר אש.

מתגעגע לאהבתך קומי עכשיו תני לי אהבה הקיצי אל זרועותיי גופי לוהט בוער חבקי אותי לאור הנר גופי סוער בוער תני אהבה למשורר

למעלה