אטלנטיס - The Eye - 1X11

subatoi

New member
אחלה פרק!

עברתי ברפרוף על פרקי אטלנטיס עד היום, ונראה לי שזה היה הכי מותח וכיפי, מאז הפיילוט. אני חושב. גם אם לא, הוא היה ממש פרק מעולה. המשולש מקיי (שכמו שצ'לנאק הזכירה, שוב דיבר על אוכל), וויר ושפרד מוכיח את עצמו כמוצלח (ו-וויר אפילו לא היתה מעצבנת הפרק הזה, יתקנו אותי שונאיה), במיוחד מקיי שהיה רציני קצת בפרק הזה, וממש נראה בוגר (לשם שינוי
). בקט (
) ופורד קצת התבגרו בפרק הזה. בקט נאלץ להלחם (או לפחות להיות מוכן ללחימה, גם אם היא לא באה לו ממש), ולהסתדר בתור לוחם מן השורה, מה שהוא לא רגיל אליו. פורד סופסוף קיבל פרק שהוא עושה בו משהו אמיתי מלבד להיות ברקע, ואפילו תפס מנהיגות קצת. כמו שצריך. אפקטים מגניבים בסוף (הצונאמי היה מרשים), ראינו המון סטים של העיר, סופסוף הרגשנו קצת את העיר (משהו שאני אישית חיפשתי מההתחלה). המון סטים. רודני והמשפט מהלב שלו על השחצנות היה גאוני לחלוטין, בקט עם המשפט סטייל ד"ר מקוי שלו היה גאוני ("אני דוקטור לרפואה, לא קוסם!"), הפתק שמקיי השאיר היה מצחיק ("ממש ממש מסוכן"). סצנת המכות של טיילה והבחורה ההיא, סורה, היתה ארוכה מדי. במקום לכסח לה את הצורה ולהמשיך במשימה שלה, טיילה סתם משכה את זה. זה אולי טוב לבניית המתח אצל הצופה, אבל ממש מעצבן. סתם מריחת זמן
ולסיום, שאלה: הסערה פקדה את אטלנטיס מהפרק שעבר, ראינו אורות של ברקים מהפרק שעבר, למה רק בסוף הפרק הזה הגיעו הברקים הממש מסוכנים? יש דרגות שונות של ברקים ורק אלה שבעומק הסערה היו מסוכנים לעיר? שמתם לב ל... 1. היה קטע, קצת אחרי ששפרד ניתק להם את החשמל, רואים אותו הולך במסדרון, נכנס ל"משגר" שלהם, ואחרי שניה יוצא למסדרון אחר לגמרי, והכל בשוט אחד ויחיד. יפהפה ומגניב! 2. שיש סביבונים על הקירות של אטלנטיס? זה לא דומה לשומדבר אחר מלבד סביבון, ככה שאין תירוץ
. אני אחפש תמונה. חשבתם על זה ש... וויר ומקיי (אני צריך להתחיל לשנן את שמות השחקנים, זה לא הולך ככה!) היו ספוגים לגמרי
בכל קטע שהם היו בגשם? יש תכניות או סרטים שבה מרטיבים קצת את השחקנים, באופן סמלי. פה הם היו כל הזמן (גם קוליה, כשאני חושב על זה) בגשם שוטף, ספוגים לגמרי מההתחלה. גם אם עשו הכל בטייק אחד, הם היו הרבה זמן רטובים לגמרי. מגניב (באופן סדיסטי משהו
). מגניב מגניב. (נ.ב. כתוב לי ברשימות משהו על "נקודות" שרציתי לומר עליו משהו. למישהו יש מושג מה רציתי מכם?)

subatoi

New member
הנה הסביבונים

בפרק זה נראה יותר מגניב, וגם יש קטעים שרואים אותם יותר מקרוב. על הקיר מימין. וכמובן שה"לסיום" שלי אמור היה להיות בסוף מה שכתבתי

lenin972

New member
טוב, אין לי מושג על מה אתה מדבר

לי זה נראה כמו סתם אורות, אבל אם אתה אומר שבפרק זה שונה אז זה שווה בדיקה. בקשר לברקים, אף ברק לא הרסני לעיר, העיר מתוכננת לקלוט את הברקים ולהעביר אותם אל מתחת לעיר, כמו מן הערכה (אם ככה כותבים את זה). מה שכן היה הרסני זה שאחרי שביטלו את ההערכה אז הברקים זרמו חופשי בתוך המזדרונות של העיר, די הרסני למי שהולך בהם. בכל מקרה רודני וזלנקה מסבירים שרק דרך שם אפשר להפנות את החשמל למגינים ובגלל זה פינו את העיר מלחתחילה.

subatoi

New member
1. כן אבל, הם ביטלו את הקטע ההוא

די בהתחלה, וכל הפרק היו ברקים ברקע (או לפחות אורות של ברקים), וזה לא הפריע לאפאחד, ושום נזק לא נגרם. 2. הארקה
3. לא, תסתכל מתחת לאורות הלבנים, יש תבליטים של סביבונים על הקיר, באמת

lenin972

New member
הבנתי

אתה מתכוון שהם לא פגעו בקולטי ברקים. טוב בלי קשר אבל גם אם הם היו פוגעים לא היה נגרם נזק, רק כשהם הפנו את החשמל למזדרונות אז הייתה בעייה. עברתי על כל הפרק ולא מצאתי את הסביבונים. אבל אני ראיתי את הפרק האוזבקי שדודה שלי שלחה לי, אז אולי ערוץ 1 הוסיפו את הסמל שלהם וזה נראה לך כמו סביבון.

subatoi

New member
עזוב ת'פרק האוזבקי ../images/Emo13.gif

תבדוק את הקיר בפתמונה שצירפתי קודם. צד ימין, סביבונים.

Enderew

New member
הסביבונים על הקיר מצד ימין

בין האורות. לגבי החשמל במסדרונות, כל עוד אחת מההארקות מחוברת לים, יש הארקה. החשמל אמור להתחיל לזרום במזדרונות אחרי שוויר ומקי סידרנו את ההארקה האחרונה שירו בה...

kinspirit

New member
../images/Emo45.gif

אין לי הרבה מה להוסיף האמת, subatoi די כיסה את הדברים. רק אזכיר שזה היה מצחיק שהם הזכירו את הפרק בסטארגייט SG1 שבו הפעילו את השער בעזרת פגיעת ברק - וכמובן שזה הפרק שבו בקט שלנו הופיע (בעונה הראשונה). העובדה שבקט היה נוכח כשרודני הזכיר את זה עושה את הסצינה אפילו ליותר מגניבה. לסיכום באייקון אחד. בקט
רודני

למעלה