אחלה פרק!
עברתי ברפרוף על פרקי אטלנטיס עד היום, ונראה לי שזה היה הכי מותח וכיפי, מאז הפיילוט. אני חושב. גם אם לא, הוא היה ממש פרק מעולה. המשולש מקיי (שכמו שצ'לנאק הזכירה, שוב דיבר על אוכל), וויר ושפרד מוכיח את עצמו כמוצלח (ו-וויר אפילו לא היתה מעצבנת הפרק הזה, יתקנו אותי שונאיה), במיוחד מקיי שהיה רציני קצת בפרק הזה, וממש נראה בוגר (לשם שינוי
). בקט (
) ופורד קצת התבגרו בפרק הזה. בקט נאלץ להלחם (או לפחות להיות מוכן ללחימה, גם אם היא לא באה לו ממש), ולהסתדר בתור לוחם מן השורה, מה שהוא לא רגיל אליו. פורד סופסוף קיבל פרק שהוא עושה בו משהו אמיתי מלבד להיות ברקע, ואפילו תפס מנהיגות קצת. כמו שצריך. אפקטים מגניבים בסוף (הצונאמי היה מרשים), ראינו המון סטים של העיר, סופסוף הרגשנו קצת את העיר (משהו שאני אישית חיפשתי מההתחלה). המון סטים. רודני והמשפט מהלב שלו על השחצנות היה גאוני לחלוטין, בקט עם המשפט סטייל ד"ר מקוי שלו היה גאוני ("אני דוקטור לרפואה, לא קוסם!"), הפתק שמקיי השאיר היה מצחיק ("ממש ממש מסוכן"). סצנת המכות של טיילה והבחורה ההיא, סורה, היתה ארוכה מדי. במקום לכסח לה את הצורה ולהמשיך במשימה שלה, טיילה סתם משכה את זה. זה אולי טוב לבניית המתח אצל הצופה, אבל ממש מעצבן. סתם מריחת זמן
ולסיום, שאלה: הסערה פקדה את אטלנטיס מהפרק שעבר, ראינו אורות של ברקים מהפרק שעבר, למה רק בסוף הפרק הזה הגיעו הברקים הממש מסוכנים? יש דרגות שונות של ברקים ורק אלה שבעומק הסערה היו מסוכנים לעיר? שמתם לב ל... 1. היה קטע, קצת אחרי ששפרד ניתק להם את החשמל, רואים אותו הולך במסדרון, נכנס ל"משגר" שלהם, ואחרי שניה יוצא למסדרון אחר לגמרי, והכל בשוט אחד ויחיד. יפהפה ומגניב! 2. שיש סביבונים על הקירות של אטלנטיס? זה לא דומה לשומדבר אחר מלבד סביבון, ככה שאין תירוץ
. אני אחפש תמונה. חשבתם על זה ש... וויר ומקיי (אני צריך להתחיל לשנן את שמות השחקנים, זה לא הולך ככה!) היו ספוגים לגמרי
בכל קטע שהם היו בגשם? יש תכניות או סרטים שבה מרטיבים קצת את השחקנים, באופן סמלי. פה הם היו כל הזמן (גם קוליה, כשאני חושב על זה) בגשם שוטף, ספוגים לגמרי מההתחלה. גם אם עשו הכל בטייק אחד, הם היו הרבה זמן רטובים לגמרי. מגניב (באופן סדיסטי משהו
). מגניב מגניב. (נ.ב. כתוב לי ברשימות משהו על "נקודות" שרציתי לומר עליו משהו. למישהו יש מושג מה רציתי מכם?)