זה ממש הזכיר לי את רמבו...רק היו צריכים להראות את פורד יוצא מאיזו שלולית בוץ ושוחט עם סכין איזה חייל מסכן.....
הוא הרג איזה 63 ג'מניי (הייתי חייב לספור....
). ואני לא זוכר אם העלתי את זה אבל אני חושב שזאת הפעם הראשונה (זה התחיל מהפרק הקודם של אטלנטיס) שרואים בן אדם הורג בברור בן אדם אחר (שהוא לא גואולד/ג'אפה או משהו כזה). -טוב שלא הראו בפירוש ששפרד הרג את קוליה וככה השאירו אפשרות בשבילו לחזור. -וחבל שטיילה לא חיסלה את הבלונדינית הזאת שממש מתחרה עם וויר על האשה המעצבנת בסדרה.
למרות שהצונאמי בסוף היה לחלוטין לא מציאותי. הרג אותי איך שהם נתנו לסורה בסוף פשוט לשבת חופשי בחדר בקרה. ומשהו שממש מטריד אותי - למה אנחנו כבר לא רואים את הריית' יותר?
מדי פעם הם חייבים לשנות.... כל הסדרה סובבת סביבם....כמו ש-SG-1 סובבת (או סבבה לפחות) סביב הגואולד, אז אי אפשר לעשות שכל פרק יהיה עם ריית'....מה שמביא אותי לשאלה אחרת - מישהו שם לב כמה מעט פרקים היו בעונה הזאת של SG-1 עם הגואולד...? הם מיצו את הקטע שלהם כבר? אני מתגעגע כבר לסבא יו החביב ולדוד בעל...אחחח החבר'ה הטובים.
כשהרע השעין אותו על המעקה בגשם היה דומה למישהו מסויים... מי שיכול שיסתכל שוב הייתי רוצה לדעת אם זה רק אני שחושב כך... משום מה, הרע הזה שוב ידע דברים על המערכות השמדה עצמית... מוזר לי מאוד... חוץ מזה הסיום לא היה משהו... הוא נמשך יותר מידי והבדיחות היו בינוניות.
) ד"ר בקט כבר הופיע פעם בסטארגייט... ולא בתפקיד זה - הוא שיחק את ארנסט ליטלפילד הצעיר (ארוסה של קתרין לנגפורד) ב-The Torment of Tantalus. ידעתי שראיתי אותו איפשהו קודם!
היה מוכר, אולי דווקא ממקום אחר (או שזה פשוט המבטא). ארנסט היה זה שהיה תקוע על הכוכב לבד המון שנים בטירה על הצוק, (אני מדבר על הדמות כמובן) והראו אותו צעיר כשהיא סיפרה עליו? או שאני בכלל מתבלבל עם מישהו אחר...
למרות שבפרק הזה הוא מדבר במבטא האמיתי שלו (קנדי עם טיפה טיפה סימנים לסקוטי) ולא במבטא הסקוטי של אטלנטיס. מה שכן, לו הולכת שורת הפרק - "cheeky little bugger!" אני כ"כ אוהבת את פורד ובקט ביחד שורת הפרק השניה של רודני - "למקרה שלא שמת לב אני אדם שחצן שחושב שהתוכניות שלו תמיד עובדות!" מאוד אהבתי.פרק נהדר.... וויר לא מעצבנת שם דווקא ואוי, אני כ"כ אוהבת את האפקטים של הסידרה הזו *שיעול רב משמעות בנוגע לתקציב של האחות הגדולה*