אטלנטיס 2X05

אטלנטיס 2X05

פצצתי ביותר
אהבתי

SL Anubis

New member
וויר שוב (!) פעם עצבנה אותי.

חוץ מזה פרק נחמד:). ומישהו סופר כמה אנשי משלחת כבר מתו מאז תחילת הסדרה? כי אני דיי בטוח שאם הם היו עוקבים אז היו צריכים להישאר להם איזה 4 אנשים....בלחץ.

lenin972

New member
../images/Emo58.gif בוא נעשה חישוב מהיר

1.02 - 1 1.03 - 2 1.10 - 2 1.12 - 1 1.13 - 5 1.20 - לא ידוע אבל הרבה... אבל הגיע תגבורת מכדור הארץ. ומכאן הגיעו מחליפים מהדדלוס כך שזה לא משנה. מה שהיה בפרק החדש אני לא יודע עדיין לא יודע אבל אלא אם זה משהו בשכונה של 100 זה לא כ"כ נורא. למרות שחיים של כל בן אדם (או בעל חיים) חשובים אבל זאת סדרת טלבזיה ומדובר פה בסך הכל באנשים שמפוטרים ממקום עבודתם (אילה אם ממחזרים אותם וזה קורה מידי פעם).

Echelon

New member
אדייייר ../images/Emo58.gif

כמה בדיחות, רונון הוא כמו צ'ובאקה, שפרד לא יכול לחלק הוראות לפיצה, רודני הוא מקגיוור, ועוד מלא קטעים גדולים. ההומור חוגג. האמת שהיה פרק טוב, אבל הקטע שרודני יכול לתקן היה קצת מופרך בסופו של דבר, האיבוד של המדלג נראה לי נוראי, ובכלל, איך המדלג נפל מכמה פצצות Home-Made ? חוץ מזה, רונון הוא בריון, ולמרות שכרגע הוא דמות קצת שטחית, הקטע שלו עם האקדח נחמד.

TomerA21

New member
לחלק הוראות לפיצה?

ORDER A PIZZA זה להזמין פיצה ולדעתי דר וויר כבר לא כזאת רלוונטית בסדרה , דמות די שולית כמו הגנרל החדש ב SGC

Echelon

New member
אולי הקטע ../images/Emo58.gif

אם הפיצה זה בעצם משחק מילים מטורף o_O?

Hakarpad

New member
כל אחד והעצבנות שלו מהפרק

אותי דווקא עצבן השטיח קיר הענק בבית של המושל. אותו שטיח קיר שראיתי כמה שעות אח"כ מופיע במוזיאון בכדוה"א במסגרת פרק של ה4400. חייזרי?! בהחלט לא!

Echelon

New member
Easter Egg?

ואני חשבתי לתומי איזה פלצן מטומטם שם שטיח של פרה על הקיר :-X

Chakotay

New member
ווואווו פרק טוווב !

אהבתי את וויר במיוחד שם...היא הייתה סקסית כזאת כשהיא הייתה חוצפנית -:p

4Z7GBA

New member
סתם שאלה

כמה "מדלגים" יש להם שם כל פרק הם הורסים אחד או שתיים

~~~~~>

אין סוף, כי אם למשל היו 3 או 4 לא ניתן היה לעשות הרבה פרקים. ;). אבל תכלס, העיר ענקית, יש שם מיליון...

למעלה