אטלנטיס 1x13

Echelon

New member
אטלנטיס 1x13 ../images/Emo58.gif

אתמול שודר בקנדה פרק 13 של אטלנטיס. הפרק מדבר על וירוס שבו נדבקו תושבי העיר. כמה שאני לא ממש אוהב קטעים של וירוס ביולוגי וכמה שזה לדעתי חרוש, הפרק עוד פעם היה עשוי בצורה טובה, התפתחות מעניינת והשארת כמה קצוות לפרקים הבאים כמו חוסר הציות של שפרד ומי הם היוצרים של הוירוס המדובר.

Isildur

New member
משהו שלא הבנתי בפרק ../images/Emo58.gif

כשמק'איי לא מת מהוירוס אמרו שזה בגלל שכנראה שהיוצרים של הוירוס היו האינצ'נטס, ובגלל שלמק'איי היה את הגן הוא לא מת. אבל אז בסוף הפרק התברר שהם לא היו אלו שיצרו את הוירוס. אז למה מק'איי לא מת?

[TNT]

New member
../images/Emo58.gif

זה שהוירוס לא יוצר על ידי האינצ'נטס לא משנה את העובדה שהוא תוכנן לפגוע בבני אדם ולא באינצ'נט, למה? זאת כבר שאלה אחרת שאני מניח שיענו עליה בהמשך.

דקל ב

New member
../images/Emo58.gifהוירוס

מה אנחנו יודעים? 1. כפי הניראה זהו וירוס שנועד לפגוע בבני אדם. 2. הוא לא נועד לפגוע בקדמונים. 3. הוא לא נועד לפגוע ישירות בריית'. 4. הוא לא נוצר ע"י הקדמונים. 5. הוא לא נוצר ע"י הריית'. מה אפשר להבין מזה? 1. כניראה שמי שהמציא את הוירוס היה במלחמה עם הריית'. 2. אותם יצורים לא החשיבו יותר מדי אותנו כיצורים תבונתיים אלא כ"בקר" כמו שחושבים עלינו הריית'. 3. היצורים שהמציאו את הוירוס לא היו במלחמה עם הקדמונים (הוירוס לא נועד לפגוע בהם) או שהיו פלג בקדמונים שדגל בגישה דרסטית וקיצונית לפגוע בריית'. 4. הייתי אומר כי הקדמונים לא הסכימו עם הגישה הזו אחרת היו משחררים את הוירוס. 5. אנחנו לא נוצרו מהקדמונים מאחר והוירוס נועד לפגוע בנו בזמן שעוד היו קדמונים. מה אתם אומרים?

Tollan

New member
אני היחיד שמודאג?../images/Emo58.gif

אני לא יודע כמה אנשים הגיעו במשלחת דרך השער לאטלנטיס. עכשיו, לא משנה שהם באספקה מוגבלת כמובן, ומתחילה להיגמר להם התחמושת, האוכל לכו', אבל מתחילים להיגמר להם אנשים... בשלושת הפרקים האחרונים מתו שבעה אם אני לא טועה, ומאז תחילת הסדרה לפחות עשרה סה"כ. לדעתי, הערכה של 100 - 150 אנשים שהגיעו לאטלנטיס (עד כמה שזכור לי לא אמרו בדיוק כמה) היא נדיבה. הם אמורים להתחיל להרגיש במצוקה מסויימת... הרי אין שם אנשים סתם, כל אחד הוא רופא\מדען\לוחם, וכל אחד שהולך זה אובדן די משמעותי. ותנחומיי למשפחות.

burhtk1

New member
כנראה

שהוירוס נועד לפגוע בבני האדם בגלל שידוע שאם לריית לא יהיה יותר אוכל אז הם ימותו? (ובגלל שאי אפשר להרוג ריית..אז הורגים את הדבר שהריית חייב בשביל לשרוד.. את האוכל..) לא?

למעלה