אטלנטיס ב YNET

arnond

New member
אטלנטיס ב YNET

הכתבה: http://www.ynet.co.il/yaan/0,7340,L-245170-MjQ1MTcwXzE4NTk3NDU2Nl8xNDg2ODcyMDAeq-FreeYaan,00.html ואפילו לא מילה אחת על המקור האמיתי..... /-:

jony24zzz

New member
כן אבל יש דמיון

"מחולל הנפלאות" האמריקאי אדגר קייסי (Cayce; 1877 - 1945) האמין כי הוא אחד מצאצאי אטלנטיס, וטען כי האי השקוע שוכן בקרבת איי בהאמה, והוא עתיד לעלות שוב מעל פני הים ב-1968, או לכל המאוחר ב-1969. קייסי ועמיתיו טענו כי תקלה חמורה ב"קריסטלים" רבי העוצמה שהיוו את מקור הכוח של האי, היא שגרמה לשקיעתו; שדות ה"אנרגיה" שהם ממשיכים לחולל עד היום הם המשבשים את תנועת הספינות והמטוסים באזור המכוּנה "משולש ברמודה", לטענת צ'רלס ברליץ שהתעמק בנושא זה, ואף סיפק מפות מפורטות של אטלנטיס בספרו "יום הדין: 1999 לספירה".

סלמאק

New member
אם כבר הזכרת את אדגר קייסי,

(שאני די בטוח שאני מכיר את השם הזה, אבל לא סגור מאיפה אני מכיר אותו), אז חיפשתי בגוגל עליו, ומצאתי איזכור שיש בו דמיון שאי אפשר להתעלם ממנו: http://www.alternativli.co.il/start/piramid.htm "אדגר קייסי, (1877-1945) מדיום אמריקאי, כתב באחד מכתביו, שהפירמידה הגדולה של גיזה נבנתה לפני כעשרת אלפים שנה, בידי איחוד של מצרים, בני אטלנטיס ונוודים קווקזים מדרום מערב רוסיה. האיחוד הזה הונהג על יד "הרמס" (שליח האלים) ואלה מצרית (כיועצת) בשם "איזיס". " אדגר קיייסי זה לא ההוא שפתאום קם עם יכולת קריאת מחשבות והיה מרפא חולים?

subatoi

New member
נשמע כמו התחלה של בדיחה...

מילא מצרים, מילא בני אטלנטיס, אבל "נוודים קווקזים מדרום מערב רוסיה"?!

a4a4a4a4

New member
זה הגיוני מאוד

ראיתי לפני שבוע כמה פרקים מ"ערי הזהב הנסתרות" ( למי שהכיר ?)... אז חוץ מסיפור האינקה...הטכנולוגיה המהפכנית...: מטוס, ספינה...סולאריים... עיר הזהב שוקעת ונעלמת תחת לבה של הר געש. בכלל כל סיפור האצטקים בסדרה הזאת נראה כפרק מסטארגייט..

subatoi

New member
איפה? איפה? איפה? איפה?

"אה-אה-אה-אה-אהההההההההה, אסטבאן, זיאה, תאו לה-סיטדור, אה-אה-אה-אה-אהההההההההה, אסטבאן, זיאה, תאו לה-סיטדור!!!!"
|חושש להכנס ליוטיוב ולחפש שם, כי זה לא ייגמר|

subatoi

New member
יש עוד (מחורר כמו גבינה שוויצרית) :

" ______ סוליי ____ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ________ ____ ____ ____ ____ ____ ____ ________ ____ ____ ____ ______ לה ז'ור, לה נווי, אווק ____ ____ ד-זמי ____ ____ קונדור, ____ שרש ל-סיטדור!" (ואז בא הפזמון) ככה זה כשאתה ילד שמבין טיפה צרפתית, אבל לא מספיק כדי לדעת את כל השיר

סלמאק

New member
להזכירך, אני הייתי יותר ילד כשזה

שודר, אבל עדיין בזמנו ידעתי לשיר את כל השיר, בלי לדעת אפילו מילה בצרפתית.

subatoi

New member
א. אל תזכיר לי ../images/Emo8.gif

ו-ב. אני מניח שגם אני ידעתי, אבל מה שנשאר זה רק מה שבאמת הבנתי, מסתבר. |נזכר בקונדור|

shelNom

New member
אכן רגע של נוסטלגיה-הנוסטלגיה בפנים

האתר הרשמי: http://www.lescitesdor.com/presentation/presentation.html והשיר עם המילים בצרפתית: http://www.coucoucircus.org/da/generique.php?id=238 תירגום חופשי: ילד של השמש אתה הולך דרך האדמה, השמיים, מחפש את השביל שלך, זה חייך, זה יעודך(גורלך), והיום, הלילה, עם שני חבריך הטובים ביותר, על קונדור הגדול, אתה מחפש את ערי הזהב(הערים של זהב) אההה, אה אה אה אה, אסטבן, זיה, טאו, ערי הזהב ילד של השמש, גורלך אינו ניתן להשוואה, ההרפתקה קוראת לך, אל תמתין ורוץ אליה אההה, אה אה אה אה, אסטבן, זיה, טאו, ערי הזהב

subatoi

New member
לא בדקתי (עדיין)את הלינקים

ולא יודע מתי אעשה את זה (מפחיד מדי), אבל תודה רבה
מגניב. אני זוכר מהתרגום העברי רק את השורה הלפני אחרונה של הבית האחרון (אני חושב), שנאמר שם "רוץ אליה לחבקה" (אני מניח שבקשר להרפתקה). |אנחה|

Y. Welis

New member
זה לא היה מדובב?

זכור לי משהו - הרבה יותר מתון וארוך מאנימציה רגילה (אמריקאית או יפנית).

Nogmor

New member
תוספות על ערי הזהב הנסתרות ../images/Emo13.gif

למה? למה לא?! זאת סידרה כזאת אהובה! אני חולה על המוזיקה שלה, במיוחד על הקטעים של המנגינה בלי מילים. אודות הסדרה שידורי התוכנית: שנת הפקה: 1982. מס' עונות: עונה אחת. מס' פרקים: 39 פרקים. משך כל פרק: 28 דקות. מדינה: יפן. אנימציה: "DIC, NHK Enterprises, Studio Pierrot". על הסדרה: התוכנית ערי הזהב הנסתרות הייתה תוכנית אנימציה בת 39 פרקים אשר הופקה ב1982. זו הייתה הפקה משותפת של צרפתים ויפנים,ראשית לטלויזיה הצרפתית (Les Mystérieuses Cités d'Or),שהתבססה באופן די רופף על ספרו של אודל-"החמישי של המלך". היו שמועות שעיצובי הדמויות של הסדרה נוצרו ע"י היהאו מייזאקי (Hayao Miyazaki of Laputa & Nausicaa fame),אולם היו שמועות נוספות שאמרו כי אלו גללי לאמה. את המוזיקה המצויינת סיפקו חיים סאבאן ושוקי לוי,שלאחר מכן הביאו לנו את הפאוור ריינג'רס. העלילה התקופה שבה מתרחשים הארועים היא 1532.מסופר על שלושה ילדים-אסטבאן,יתום שגדל בברצלונה; זיה,בת ינקה צעירה; וטאו,צאצא לאמפריה הקדומה היווה(Hiva),יבשת ששקעה אל מתחת לאוקיאנוס השקט לפני מאות שנים. הילדים מלווים ע"י מלח ספרדי בשם מנדוזה,שמשמש כמורה דרך,וגם ע"י שני עוזריו המשעשעים-פדרו וסנצ'ו בחיפושם לרוחב העולם החדש אחר ערי הזהב האגדיות. :דמויות אסתבן - גנרל פיסארו - הקונדור - זויה - טאו - פרקי התוכנית:ע Esteban, Child of the Sun(אסטבאן,ילד השמש) Crossing the Atlantic (חציית האוקיינוס האטלנטי) Heroes Again(שוב גיבורים) Adrift on the Endless Sea(היסחפות בים האינסוף) The Abduction of Zia(מי חטף את זיה) The Ship Solaris(הספינה סולאריס) Secret of the Solaris(סודות הסולאריס) The New Continent(היבשת החדשה) The End of the Solaris(סופה של הספינה סולאריס) Secret of the Temple(סוד המקדש) Messengers of the Region(שליח המרחב) Secret of the Medallions(סוד המדליונים) Mystery of the Parents(מסתוריות ההורים) Esteban's Medallion(המדליון של אסטבאן) The Subterranean Secret(הסוד התת קרקעי) The Urubus(שבט האורובוס) The Great Condor(הקונדור הגדול) Maiden Flight of the Great Condor(טיסת הבכורה של הקונדור הגדול) The Nazca Plateau(על רמת הנזקה) The Spaniards' Cannon(התותח של הספרדים) The Amazons(האמזוניות) The Mirror of the Moon(מראת הירח) The Jade Mask(המסכה המרשעת) The Manuscript(החידה) The Lake of Gold(אגם הזהב) The Swamps(הביצות) The Doors of Night(דלתות הלילה) The Forest of Statues(יער הפסלים) The Burning Shield(המגן הבוער) The Escape(הבריחה) The Village of the New Sun(כפר השמש החדשה) Attack of the Olmecs(התקפת האולמקס) The Reunion(האיחוד) Revolt of the Mayas(מרד בני המאיה) The Olmec Machine(מכונתם של האולמקס) Aerial Pursuit(מרדף אווירי) The City of Gold(עיר הזהב) The Great Legacy(גדולת המורשת) The End of the City of Gold(סופה של עיר הזהב)

aשרון

New member
איזווווווווווווווווו נוסטלגיה ....

היי nogmor, אתה מכניס אותי פה לחתיכת נוסטלגיה , הייתי בן 10 כשהסדרה שודרה לראשונה בטלוויזיה החינוכית בשעה ארבע אחה"צ . לקראת הפרקים האחרונים התחלתי להקליט ולצפות במרתונים אינסופיים וכשהגיעה השידור החוזר של הסדרה שנה אחרי הקפדתי להקליט את כל הפרקים בוידאו (כן שנות ה - 80) . איך נשבתי בקסם של הסיפור ותמיד דמיינתי איך זה יראה בסרט קולנוע אמיתי עם שחקנים . מזמן לא צפיתי בקלטות וכבר מזמן שאני רוצה לשוב ולצפות בסדרה, אבל הקלטות נמצאות איפה שהוא בבית הישן של ההורים שלי, וזה סיפור ללכת לחפש שם , הבית מושכר . ועכשיו ל - ד ב ר אז כשהייתי בן 11 / 12 היה לי חלום שאני סוחב איתי עד היום , להפוך את הסדרה לסדרת סרטים קולנועית בת 9 פרקים כרונולוגיים , כשכל פרק יאגד בתוכו ארבעה / חמישה פרקים לערך של הסדרה המצויירת. זה הרעיון על קצה המזלג , מה דעתך/כם עליו ? אם יש פה מערצים של הסדרה אשמח לדעת , ולחלוק חוויות ורעיונות אם יש . שיהייה המשך שבוע פסח מקסים, שרון ....

מ א ג ר ט

New member
לכו תדעו...

יום אחד מישהו יגיד "אמרתי לכם". אני מקווה שזה לא יהיה היוצרים של סטארגייט- לא ממש בא לי על ריית' מסתובבים כאן (למרות שכמה קדמונים לא יזיקו לנו).

למעלה