אטלנטה

Lauren15

New member
אטלנטה

היי,אני לורן,גרה באטלנטה,ג´רוג´יה,ארה"ב. יש פה מישהו מאטלנטה או בכלל ממדינת ג´ורג´יה?

ברוכה הבאה לורן......

עדיין לא ראיתי אף אחד כאן מאטלנטה (עיר מאוד אהובה עלי...עיר של צעירים, עיר מעניינת מאוד)...אבל פה כולם שכנים....אני מדרום פלורידה....שאר החברים מכל קצוות העולם ובפורום זה באמת לא משנה מאיפה...משתדלים לבקר כל יום....נקוה שתשתתפי ותהני..

חוששתני שלא

אבל זה בעצם כל הרעיון - קהילה וירטואלית בה נפגשים דוברי עברית מכל קצווי תבל. ואם כבר, שאלה לי אלייך: מה את ממליצה לעשות בסופשבוע באטלנטה? יש סיכוי שאגיע לשם בינואר.

אטלנטה-רעיונות.....

מקס, לא יודע בדיוק איזה סוג "תייר" אתה, אבל צירפתי פה קישור של כל המקומות המעניינים באטלנטה וסביבתה.....נחמד מאוד לבקר ב CNN ולקחת את הסיור בבניין (אני שילמתי לפני שנתיים $8), כדאי לבקר בבנין קוקה קולה. מול הבנין יש שוק חמוד מאוד שנקרא ´UNDERGROUND MARKET. השאר תוכל לבחור מהקישור כי תלוי כמה זמן יש לך ומה סוג של אתרים אתה אוהב. אם אתה חובב ספורט תפוס ביקור וארוחה קלה ב-ESPN ZONE בילוי נעים.

לא הספקתי בזמנו לבקר...

ב-HISTORY CENTER. שמעתי שזה מעניין מאוד...בטיול הבא שכנראה יהיה בפברואר..אגב שכחתי לציין גם את ה-OLYMPIC PARK שנמצא סמוך ל-CNN....

ליילה

New member
ברוכה הבאה

שגרירתנו באטלנטה. כמו שכתב כבר פיטנס, אנחנו שמחים על כל נציג חדש מכל מקום, ועכשיו יש לנו גם אחד שם... היפי..
בכל מקרה, מקווים שתמשיכי לבקר אותנו ושיהיה לך יום כתום

למעלה