אטלנטה לאן

billc

New member
אטלנטה לאן

לא שאני לא חושב לרגע שאטלנטה לא הולכת להפוך את הסדרה ולנצח 4-2, אבל נניח שזה לא יקרה

סה״כ זה נראה שיש לה הרבה כסף מתחת לתקרה והיא יכולה ללכת לעשות שופינג
מילסאפ מסיים חוזה ואם לומר את האמת הוא היה השחקן הכי דומיננטי שלה העונה ( דרך אגב אני חושב שאמרתי את זה גם על טיג)
אנחנו רואים שיש לקבוצה הזאת תקרה בגלל שאטלנטה קטנים, אז גם אם אני רוצה אותו בחזרה, אני לא חושב שצריך לשבור את הכיס בשבילו, 12 מיליון לעונה זה המקס,

קורבר למד על בשרו שאם הוא מטרה ואם נדבקים עליו מאוד קשה לו לקלוע , אז למרות גילו המתקדם, לדעתי הוא צריך לעבוד בקיץ על דרכים נוספות כידי לייצר נק כמו כדרור כמו חדירה לסל, הוא פעם אמר שהוא היה רכז בילדותו,אז יאללה לעבודה

קרול מסיים חוזה , והוא היה בשני הסיבובים הראשונים השחקן ההתקפה הכי טוב באטלנטה, ולמרות שמגיע לו חוזה יפה, בגלל הצורך של אטלנטה בסנטר גדול , אני לא הייתי שופך עליו יותר מ7 מיליון ואם הוא יעזוב, אז שיהיה לו לבריאות

סנטר הגנתי רציני, המניות של היברט בריצפה ,זה הזמן לקנות, אומנם הוא יכול לעשות אופט אין לחוזה של שנה אחת באינדי, אבל אולי אפשר לשכנע אותו לוותר על סכום גדול לשנה אחת בעד 4 עונות לסכום של 48 מיל

חוץ מזה כמה שזה נראה מכוער עכשיו, זה דווקא טוב, כי זה מראה לקואץ׳ באד ולחברה את ההבדל בין סיבוב שלישי בפלייאוף למשחק סתמי באמצע העונה, הב(צ)פר של החיים

מה הלחץ, יהיה לנו אוף סיזן שלם לדבר על זה

תן להם את הקרדיט עד שיעופו סופית.

אוהדי אטלנטה הכי בכיינים בליגה

rapgamer4ever

New member
אתה מתמחר את השחקנים נמוך מדי

מילסאפ יקבל הצעות צפונה ל-12 מליון. קארול על אחת כמה וכמה לא יסתפק ב-7 מליון שאתה מציע, בעונה הרגילה הוא הוכיח את עצמו כשחקן 3&D מוביל ובפלייאוף הראה עוד כמה צדדים שלו בהתקפה, לדוגמה חיתוכים לסל ויכולת נהדרת בפאסט ברייק.
&nbsp
ההוקס לא נחשבים ליעד אטרקטיבי לפרי אייג'נטס (לא ברור לי למה, אגב). אם אתה מאבד את שני עמודי התווך האלה אתה בעצם גוזר על עצמך ללכת כמה צעדים אחורה... זה לא שההוקס יביאו עם הכסף הפנוי מישהו טוב יותר.
&nbsp
מצד שני, אם ההוקס יחתימו מחדש את מילסאפ וקארול לא יהיה להם כסף לשחקן משמעותי נוסף. לדעתי סייז הוא הבעיה שלהם כרגע, לכן הייתי מעדיף לוותר על מילסאפ מביניהם ולנסות להביא ביג מן משמעותי במקומו. היברט שציינת הוא אופציה מעניינת, לא הייתי מסרב גם לנסות לזרוק הצעה רצינית לדאנדרה שיהיה יקר יותר. הורפורד התחיל את הקריירה בעמדה 4, אני מאמין שהוא יוכל לחזור אליה.
&nbsp
לגבי קורבר- אני מסכים איתך שהוא חייב להרחיב את המשחק שלו כדי להמשיך להיות אפקטיבי בפלייאוף. לא הייתי מתמקד דוקא בחדירה אלא בכדרור, אם הוא יוכל להוביל כדור אפילו במידה מועטה ולחיות על handoffs זה יקשה מאוד על היריבות.

אוקי, זה מסביר למה אטלנטה נחשבת פחות ממיאמי או הלייקרס

אבל למה היא נחשבת יעד פחות טוב מיוסטון, פיניקס ודאלאס למשל?

בגלל המיסוי בטקסס לא?

לגבי פיניקס לא יודע, מה כל כך אטרקטיבי בפיניקס בעצם?

picki23

New member
הייתי באריזונה

והמזג האוויר שם די טוב בניגוד לאטלנטה (שגם שם הייתי).
&nbsp
חוץ מזה אני יודע שפיניקס היא עיר עם חיים והיא ממש המוקד של אריזונה.
&nbsp
עם יוסטון ודאלאס אין לי יותר מדי ידע, אני יודע להגיד לך שאין יותר אמריקאי מטקסס.

Cade Foster

New member
אטלנטה לא תעשה עונה טובה יותר מזו עם החומר הנוכחי

והציפייה שלך שהיברט יעשה את ההבדל היא די מעוררת גיחוך. מה שחסר לאטלנטה זה star power, לא יעזור שום דבר. היברט ייתן לך הגנה יותר טובה בצבע אבל את הבעיה הזאת הוא לא יפתור. הבעיה של אטלנטה היא לא בהגנה.

בהנחה שאף FA איכותי לא יפזול לכיוון של ההוקס, היא תצטרך לבחור טוב את הבחירה של ברוקלין ולנסות להוציא מים מהסלע.

אין מה לעשות, יש פרנצ'ייז שגמר קונפרנס הוא הגג שלהם ואטלנטה היא אחת מהם. עד שלא תמצאו איזה פול ג'ורג' בדראפט, עונות כמו זאת הן המקסימום.

billc

New member
לא יודע כמה תעזור לנו הבחירה הדראפט של ברוקלין בחירה מספר 15

Cade Foster

New member
בכל דראפט יש שחקנים מעולים באזור הזה

פשוט צריך לדעת על מי להמר

אני לא מסכים שהבעיה שלהם היא לא הגנה.

הם חייבים רבאונדר שיגן על הטבעת. נכון, הם חייבים גם שחקן יוצר שיניע את ההתקפה אבל זה לא הצורך היחידי שלהם.
&nbsp
אגב, מצחיק שאתה אומר שבלי פול ג'ורג' זה המקסימום שלהם כשנכון לעכשיו זה גם המקסימום של קבוצות בהנהגת פול ג'ורג'.

Cade Foster

New member
ההגנה של אטלנטה הייתה מהיותר טובות בליגה

גם בפלייאוף הם ממש לא זייפו בחלק הזה של הפרקט. הבעיה שההתקפה שלהם הייתה תקועה יותר מידי זמן. אני לא יודע עד כמה כדאי לאטלנטה להעביר את הורפורד לעמדה 4, זה די יפגע בריווח שלהם והורפורד >>>>>>>> היברט כך שאם לא מדובר באיזה סנטר ממש טוב בשני צידי המגרש הייתי מוותר על זה.

ואני לא מסכים לגבי ג'ורג'. אם תשים סביבו רול פליירס איכותיים ועוד איזה שחקן שמתקרב ללבל שלו הוא מסוגל. באינדיאנה של שנה שעברה זה פשוט לא היה מספיק טוב.

כל קבוצה תיראה טוב הגנתית מול ברוקלין ו-וושינגטון

ואטלנטה אפילו לא נראתה כל כך טוב מולן. רבאונד הגנה הוא אחד החלקים הכי קריטיים בהגנה ואטלנטה היו מהקבוצות הגרועות בליגה בקטגוריה הזאת. ברוקלין, וושינגטון ובטח שקליבלנד פשוט טחנו אותם ברבאונד התקפה.
&nbsp
כל ההגנה שלהם מבוססת על רוטציות מעולות, על זה שאין להם אף חור הגנתי וזה שהם נותנים את הכל על המגרש. אלה בדיוק הדברים שלא מספיקים בפלייאוף. כשלקבוצה יש זמן ללמוד אותך בסדרה של פלייאוף ולא עונה סדירה שיש יריבה חדשה כל יומיים החוקים משתנים. אין לך ביגמן ששומר על הטבעת או שומר פרימטר גדול? תאכל פוסט אפס של לברון אחד אחרי השני, ושלשות חופשיות אחרי שהוא מגיע לצבע ומוציא החוצה או סיום קל שלו בפנים כשהורפורד לא רלוונטי. אני בטוח שאתה בתור אוהד אינדיאנה זוכר כמה היברט ופול ג'ורג' היו חשובים מול לברון. אלה בדיוק שני התחומים שחסרים להגנה של אטלנטה - ביגמן בצבע ושומר פרימטר גדול.
&nbsp
לגבי פול ג'ורג', לדעתי הוא שחקן מעולה שעוד יישתפר אבל הוא כרגע לא ברמה של שחקן הכי טוב באלופה. הוא לא בלבל של לברון, קארי, הארדן, דוראנט ושאר הכוכבים שסוחבים קבוצות רחוק בפלייאוף האמיתי (כלומר לא במזרח). האם הוא יכול להיות השחקן הכי טוב בקבוצה כמו ס"א, נגיד בתפקיד לנארד ולאיים על אליפות? כן, אבל זה מקרה קיצון שלא משקף.

Cade Foster

New member
אבל יש לזה מחיר

אין קבוצה שיכולה להיות טובה ממש בהכל. הידעת שגולדן סטייט מבין קבוצות הפלייאוף מדורגת במקום הרביעי באיבודים (רק יוסטון, וושינגטון ומילווקי איבדו יותר בעונה הסדירה)? אני מניח שאתה לא תציע להחליף את קארי במנהל משחק אחראי יותר...
&nbsp
באטלנטה יש בעיה קשה של ריבאונד הגנה, אין ספק. אבל אני לא רואה מה הם יכולים לעשות שיפתור להם את הבעיה הזאת ולא יפגע משמעותית באלמנטים אחרים. עלה הרעיון של רוי היברט. מעבר לכך שהוא יהיה יקר ויאלץ אותם לוותר על מילסאפ ולהעביר את הורפורד לעמדה 4 - הוא פוגע להם בריווח (להורפורד יש חצי מרחק אבל אין לו 3), הוא כבד מאוד ולא מתאים למשחק ההתקפה הנייד שלהם והכי גרוע - הוא mental midget והוכיח את זה ב2 מתוך 3 פלייאופ'ס שהשתתף בהם במהלך הקריירה שלו. אה ועניין הריבאונד זה רק בתאוריה כן? הוא אחד הסנטרים הכי גרועים בליגה תחום למרות הגובה שלו.
&nbsp
ישתלם לאטלנטה לנסות להחתים סנטר הגנתי שלוקח ריבאונד, אבל לא בכל מחיר. לפחות לא כזה שיאלץ אותם לוותר על מילסאפ. רובין לופז יכול להיות אופציה נחמדה, אם לא הוא הייתי פשוט מוותר על זה.

לכל דבר יש מחיר

נכון, סנטר אמיתי ייפגע להם בריווח אבל לצד 4 כמו מילסאפ/הורפורד, וקורבר, קארול וטיג הריווח יהיה עדיין ברמה גבוהה מאוד.
&nbsp
חוצמזה, הבעיה בצד ההתקפי לא תיפתר בעזרת עוד ריווח. כמו שבעצמך ציינת הם צריכים כוכב (כשאני מניח שהכוונה שלך היא אחד שיכול ליצור לעצמו התקפה מאפס). אם כל השחקנים בקבוצה יודעים לקלוע שלשות אבל אף אחד לא גורם להגנה לזוז אז לא מגיעים לשלשות פנויות גם עם כל הריווח שבעולם.
&nbsp
היברט אכן לא נשמע כמו הפיתרון המושלם כי אולי הוא מספק הגנה על הטבעת, אבל רבאונד הגנה זה לא התחום החזק שלו. עניינים שמחוץ לכדורסל כמו הנטייה שלו להיעלם כשקשה היא כמובן רלוונטית גם.

rapgamer4ever

New member
הריווח שמילסאפ נותן אוברייטד

הוא יכול לעשות דפיקות לב לאינדיאנה בסדרה אבל אתה לא תתקדם בפלייאוף בזכות הקליעה שלו מבחוץ. הוא הרבה פעמים מעדיף לוותר על הזריקה ובצדק- האחוזים שלו בינוניים ושחרור הזריקה שלו איטי מאוד.
הקליעה של אנטיץ' גם אוברייטד, אגב. להוקס יש מוניטין של קו קדמי שמרווח מאוד את המשחק אבל האמת היא שהם לא מספיק יעילים כדי לגרום ליריבה לשנות את תכנית המשחק שלה. עדיף ראיין אנדרסון אחד על פני כל ה"חצי איומים מבחוץ" שיש להוקס בקו הקדמי.

Cade Foster

New member
תגובה לשניכם

כל מה שכתבתם נכון, הדיון כאן (מבחינתי) הוא על איך גורמים להוקס לתת עונה עוד יותר טובה. אטלנטה נתנה עונה של 60 ניצחונות, זה לא אומר הרבה על הרמה האמיתית שלהם אבל זה לא מובן מאליו. היה משהו בשיטת המשחק שהתאים מאוד לסגל השחקנים, כולל מילסאפ. שימו את היברט במקומו ותצטרכו להפוך את כל התבנית שם. הם כבר לא יהיו מבוססים על תנועה של 5 שחקנים בהתקפה ו4 שחקנים שמהווים איום כלשהו מחוץ לקשת. לדעתי אין ספק בכלל שיהיה הרבה יותר קל לשמור עליהם. ההגנה תשתדרג מטובה לטובה מאוד. אני לא חושב שזה שווה את זה.
&nbsp
אם הם היו יכולים להשיג איזה מוזגוב שייתן עוד אופציה מבלי להכריח אותם לזרוק לפח את מה שבנו העונה זה היה מושלם. היברט פשוט יקר מידי.

rapgamer4ever

New member
לכן אני חושב שדאנדרה יכול להוסיף להם מאוד

הוא סנטר הגנתי נפלא וגם בהתקפה אתה לא יכול להחביא עליו שחקנים קטנים.
מבחינת ריווח זה יכול לעבוד לפי המודל של הקליפרס:
קורבר בתפקיד רדיק
טיג בתפקיד מאט בארנס (לוקח רק שלשות wide open וקולע באחוזים סבירים)
קארול בתפקיד פול
הורפורד בתפקיד גריפין (קולע מידריינג' באחוזים טובים).
&nbsp
כמובן שההתקפה של אטלנטה לא תהיה קטלנית כמו הקליפרס כי רמת הכישרון שונה לחלוטין. מנקודת מבט של ריווח קו קדמי גדול של הורפורד-דאנדרה יכול להסתדר כל עוד הוא מוקף בקלעים מספיק טובים.
התחושה היא שאטלנטה עשתה גמר מזרח אבל היא לא תוכל לשחזר את ההישג עם אותו סגל. הבולס נראו לא פחות טוב מההוקס, וושינגטון משתפרת ואולי כמה מהשמות הגדולים בליגה יעברו למזרח ב-2016. אטלנטה היא גם לא קבוצה שעד כדי כך קשה לשמור עליה, קבוצות התכוננו מולה והגבילו אותה יפה מאוד. בפלייאוף הוא קולעת 101 נקודות על 100 פוזשנים, מקום 9 מתוך 16 קבוצות הפלייאוף.
אם אטלנטה מתכוונת לשנות את אופי הקבוצה אני חושב שסנטר הגנתי דומיננטי הוא התשובה ודאנדרה הוא הכי טוב מבין השמות שצוינו בינתיים.

Cade Foster

New member
דיאנדרה יהיה מושלם לאטלנטה, אבל למה לו לעזוב את הקליפרס?

בוא נהיה ריאלים, הוא לא יוותר על כסף כדי להגיע לקבוצה פחות טובה.
&nbsp
אני בכוונה ציינתי רק שמות בקליבר של מוזגוב ולופז כי אלה יכולים להיות יעדים ריאלים להוקס. דיאנדרה וגאסול הם לא שמות לדיון הזה.

למעלה