אטלאנטיס 01X01

סלמאק

New member
אחלה!!! כמו שצריך...

עוד בנא'דם לסמן עליו
כמכור

Chelnak

New member
בתור אחת שכן הכירה את ס"ג-1 קודם

גם לא ממש אהבתי את אטלנטיס בהתחלה, דוקא מכיוון שכן הכרתי את ס"ג-1...

kinspirit

New member
לצערי הרב

אני גם לא יכולה להגיד שהעונה הראשונה עשתה חסד רב לסדרה. אני חושבת שהיו מעט מאוד פרקים טובים באמת בעונה הראשונה של אטלנטיס. אבל העונה השנייה והשלישית פשוט הלכו והשתבחו...

בועז 126

New member
מסכים איתך ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif../images/Emo91.gif

את צודקת כאשר אטלנטיס נכנסה לתמונה והעונה הראשונה שלה התחילה היו הרבה ספקות אבל גם היו הרבה הרגשויות שמחה באוויר הנה האנחנו כאן ועכשיו שני הסידרות משתבחות ומשובחות יותר מאי פעם ..?????????

subatoi

New member
תובנות חדשות וישנות מהפרק

סופסוף ישבתי לראות את ההקלטה משבת. הפעם ראיתי אותו תוך מחשבה על מי שרואה את זה לראשונה, בעקבות הדיון שנפתח פה. ובאמת יש תחושה של חוסר אקספוזיציה. לא מספיק מסבירים לטעמי על איך הגיעו לשם, מה המטרה שלהם, מה המניעים וכו'. הם מסבירים, כמובן, אבל מי שלא מכיר את סטארגייט ואת איך שבכלל גילו את אנטארקטיקה (המוצב, לא היבשת
), מתקשה להבין מי נגד מי, לדעתי. וכן, כל ההתרחשויות המעניינות נשארו לחצי השני של הפרק. בחלק הראשון לא קורה הרבה. הם בעיקר מגיעים לשם. כל הצרות נשארו לחצי השני. ולשאר הירקות: 1. נחמד לראות שגרודין היה כבר בפיילוט, לא נחמד היה לראות שכבר בפיילוט פורד דיבר פחות מבקט, היה עצוב לגלות מחדש את נפלאותיו של סאמנר הנפלא. 2. היה נחמד לראות את תמונות הפרידה של הצוות ממשפחותיהם, אחרי שאנחנו קצת מכירים אותם. רודני אחותו (ככל הנראה) והחתול (שאני די בטוחש מוזכר מתישהו), סבתא (כנראה) של בקט שהוא כותב לה מכתב אח"כ, וזהו. 3. סיילר, לא צריך להכביר מילים
4. כשג'ק (יתרון לכשעצמו של הפרק, תגידי לחברים שלך שרק הוא שווה את זה, מאגרט
) הולך עם וויר במוצב, הוא מביט הצידה ואחורה כזה לעבר משהו שנראה כמו תא ההקפאה "שלו". רק עכשיו שמתי לב לזה. מגניב
5. הבקבוק (הענקי, לא?) שהוא שלח להם. קיטשי, אבל מושלם. מושלם גם להכניס את זה למדור הברכות באתר. אח, אטלנטיס

סלמאק

New member
תאמין לי, כל מילה בסלע...

באמת היה מרגש הפלאשבקים של הפרידות. תזכיר לי רק: 1. מתי ראו את סיילר בפרק? 2. מה (במדוייק) היה כתוב בפתק ששלח ג'ק עם בקבוק השמפניה?

subatoi

New member
אז ככה:

1. סיילר עזר לדניאל (או רודני? נראה לי שרודני) כשחיברו את ה-SGC ל-ZPM. סיילר הרי כבר התעסק עם כל השאלטרים שם פעם, הוא מכיר את זה טוב
2. מה שהיה כתוב? תקרא לבד.

סלמאק

New member
הצרפתית שלי קצת קלוקלת

האם הפירוש הוא "דרך צלחה"? כי נראה לי שבשלב זה את ה"דרך" הם כבר עברו...

neboris

New member
אתה בטוח שזאת הייתה אחותו?

נדמה לי שבאחד הפרקים דובר על כך שהוא השאיר את החתול לשכנה שלו.

subatoi

New member
לא בטוח בכלל.

אני זוכר בוודאות שהוא השאיר את החתול למישהו, ושיש לו אחות. אולי חיברתי ביניהם

סלמאק

New member
בדיוק ככה.

את החתול הוא השאיר לשכנה (ע"פ הפרק HOME) ויש לו אחות, אבל לא זכור לי אם הראו אותה או לא...

AtlantiX

New member
קצת סדר בבלגן

החתול הושאר עם בחורה שמק'קיי ניסה להתחיל איתה. בקט אכל אצל אמא שלו, שלה הוא שולח את הוידאו בפרק "מכתבים מפגאסוס" (פרק 17). החתול מוזכר בפרק "הביתה" (פרק 9) וב"מכתבים מפגאסוס". על האחות של מק'קיי שומעים בפעם הראשונה בפרק "אזור סכנה" (פרק 13). סיילר עוזר למק'קיי.

Sam Anand Nityo

New member
2 דברים כתגובה

1. כמו שאמרו חלק מקודמיי. זה אמור להיות פרק כפול . אין טעם לראות אותו כ-2 חלקים נפרדים. 2. אם להודות על האמת, אני הגעתי לס"ג-1 דרך צפייה בפרק הראשון של אטלאנטיס. רק אחרי שהספקתי לצפות בכל הפרקים ששודרו , החלטתי שאנסה להשיג את הפרק הראשון של הסדרה המקורית. משם הכל היסטוריה עתיקה. אגב, הצפייה השניה שלי בפרק הזה היתה מיד לאחר צפייה בפרק הסיום של עונה 7. סוף סוף הבנתי מה הרקע לסדרה אטלנטיס. סדרה מצוינת. גם הבת וגם האמא.

למעלה